LEGO City Benzinestation - 60257

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO City

Stuur de supercoole elektrische SUV naar het LEGO® City Benzinestation om snel op te laden met Octan E! Sluit hem aan op het oplaadpunt, haal je chihuahua op en ga naar het gezellige winkeltje om snoep in te slaan. Help dan de pompbediende de camper van de surfers bij de...

Lees meer..
4.8/5
Lees alle reviews

€62.99

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€62.99

Beschrijving LEGO

Stuur de supercoole elektrische SUV naar het LEGO® City Benzinestation om snel op te laden met Octan E! Sluit hem aan op het oplaadpunt, haal je chihuahua op en ga naar het gezellige winkeltje om snoep in te slaan. Help dan de pompbediende de camper van de surfers bij de benzinepomp vol te tanken. Het is weer een drukke dag op het LEGO City benzinestation! Eigenschappen: Een geweldige bouwset voor kinderen die dol zijn op rollenspel. Deze LEGO® City (60257) speelset met meerdere modellen bevat een speelgoedbenzinestation voor elektrische en benzinevoertuigen, plus leuke personages en een chihuahua. Wat zit er...

Stuur de supercoole elektrische SUV naar het LEGO® City Benzinestation om snel op te laden met Octan E! Sluit hem aan op het oplaadpunt, haal je chihuahua op en ga naar het gezellige winkeltje om snoep in te slaan. Help dan de pompbediende de camper van de surfers bij de benzinepomp vol te tanken. Het is weer een drukke dag op het LEGO City benzinestation! Eigenschappen: Een geweldige bouwset voor kinderen die dol zijn op rollenspel. Deze LEGO® City (60257) speelset met meerdere modellen bevat een speelgoedbenzinestation voor elektrische en benzinevoertuigen, plus leuke personages en een chihuahua. Wat zit er in de doos? Een speelgoedbenzinestation met winkel, Octan E oplaadpunt en benzinepomp, plus een SUV, een camper met surfplanken, 4 minifiguren en een chihuahua hondenfiguur. Kortom: alles wat een kind nodig heeft voor leuk, zelfstandig spel. Deze bouwset bevat veel coole functies. Het speelgoedoplaadpunt en de benzinepomp hebben flexibele slangen voor het opladen en voltanken van de voertuigen en kinderen kunnen het dak van de SUV en camper verwijderen om de minifiguren erin te zetten. Op zoek naar cool speelgoed voor kinderen vanaf 5 jaar? Deze benzinepompset is een geweldig cadeau voor de feestdagen, een verjaardag of een andere gelegenheid voor LEGO® City fans en kinderen die houden van rollenspel. Er zijn geen ingewikkelde bouwvaardigheden voor nodig. Gebouwd is de camper ca. 7 cm hoog, 12 cm lang en 6 cm breed en het winkeltje ca. 8 cm hoog, 12 cm breed en 7 cm diep. Zijn er batterijen nodig? Nee, dit bouwspeelgoed wordt aangedreven door kleine kinderen met een grote fantasie – maak de zakjes met LEGO® stenen open en het spel kan meteen beginnen! Dit bouwspeelgoed bevat eenvoudig te volgen bouwinstructies en Instructions PLUS – een interactieve bouwhandleiding voor beginnende bouwers. Beschikbaar in de gratis LEGO® Life app voor smartphone of tablet. Ontdek het plezier en de opwinding van LEGO® City speelsets met gebouwen, voertuigen en personages die creatief spel met een open einde stimuleren en help jonge kinderen hun fysieke vaardigheden en zelfvertrouwen te ontwikkelen. LEGO® bouwstenen zijn ontworpen volgens de hoogste industrienormen, waardoor de LEGO City speelsets consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. Bij de LEGO Groep gooien, pletten, draaien, verhitten, bijten, buigen, bekrassen en rekken we de LEGO® City onderdelen om ervoor te zorgen dat elke bouwset voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO City
Merk LEGO
EAN 5702016617917
Legocode 60257
Leeftijd 4 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016617917

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO City Benzinestation - 60257 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016617917 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO City Benzinestation - 60257' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO City Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 60257

Waar is LEGO City Benzinestation - 60257 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO City Benzinestation - 60257 met het legonummer 60257 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO City Benzinestation - 60257?

Het lego nummer van LEGO City Benzinestation - 60257 is 60257 bekijk hier alle kenmerken van LEGO City Benzinestation - 60257 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO City Benzinestation - 60257 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO City Benzinestation - 60257 momenteel in de aanbieding is.