LEGO City Politie Mobiele Commandocentrale - 60139

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO City

Er ontsnapt een boef uit de mobiele commandocentrale en de LEGO® City politieagenten gaan erachteraan! De set is inclusief truck met afneembare cabine, plaats voor twee minifiguren, commandoruimte met beeldschermen, schotelantenne, dak, zijdeuren en hellingbaan die kunnen worden geopend, ruimte voor de motor, gereedschap en cel met uitbreek-functie plus de...

Lees meer..
4.8/5
Lees alle reviews

€65.00

Beste deal bij: Bol.com

Webshop Aanbieding

€65.00

Beschrijving LEGO

Er ontsnapt een boef uit de mobiele commandocentrale en de LEGO® City politieagenten gaan erachteraan! De set is inclusief truck met afneembare cabine, plaats voor twee minifiguren, commandoruimte met beeldschermen, schotelantenne, dak, zijdeuren en hellingbaan die kunnen worden geopend, ruimte voor de motor, gereedschap en cel met uitbreek-functie plus de quad van de boeven. Inclusief vier minifiguren en een politiehond. Eigenschappen: Inclusief vier minifiguren: twee politieagenten en twee boeven, plus een politiehond-figuurtje. De set bestaat uit een mobiele commandocentrale, een politiemotor en de quad van de boeven. De mobiele commandocentrale heeft een afneembare cabine, cel met uitbreek-functie en ruimte voor...

Er ontsnapt een boef uit de mobiele commandocentrale en de LEGO® City politieagenten gaan erachteraan! De set is inclusief truck met afneembare cabine, plaats voor twee minifiguren, commandoruimte met beeldschermen, schotelantenne, dak, zijdeuren en hellingbaan die kunnen worden geopend, ruimte voor de motor, gereedschap en cel met uitbreek-functie plus de quad van de boeven. Inclusief vier minifiguren en een politiehond. Eigenschappen: Inclusief vier minifiguren: twee politieagenten en twee boeven, plus een politiehond-figuurtje. De set bestaat uit een mobiele commandocentrale, een politiemotor en de quad van de boeven. De mobiele commandocentrale heeft een afneembare cabine, cel met uitbreek-functie en ruimte voor twee minifiguren, commandoruimte met beeldschermen, schotelantenne op het dak, bureau, stoel en bergruimte voor de motor en gereedschap achter in de aanhanger. De quad van de boeven is inclusief ketting met haak. Maak de ketting met haak van de quad vast aan de tralies van de celdeur en geef vol gas om de deur open te breken. Breng de mobiele commandocentrale in positie en laad de politiemotor uit. Vang de boeven en stop ze weer in de cel. Accessoire-elementen: beker, rugzak, twee bankbiljetten, twee verkeerskegels, moersleutel, walkietalkie, stopbord en handboeien. Deze set biedt een passende bouw- en speelervaring voor kinderen van 6-12 jaar. De cabine van de truck is ca. 8 cm hoog, 13 cm lang en 7 cm breed. De mobiele commandocentrale is ca. 11 cm hoog, 23 cm lang en 6 cm breed. De quad is ca. 3 cm hoog, 7 cm lang en 5 cm breed. De politiemotor is ca. 3 cm hoog, 7 cm lang en 2 cm breed.

Kenmerken
Serie LEGO City
Merk LEGO
EAN 5702015865265
Legocode 60139
Leeftijd 6 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702015865265

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO City Politie Mobiele Commandocentrale - 60139 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702015865265 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO City Politie Mobiele Commandocentrale - 60139' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO City Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 60139

Waar is LEGO City Politie Mobiele Commandocentrale - 60139 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO City Politie Mobiele Commandocentrale - 60139 met het legonummer 60139 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO City Politie Mobiele Commandocentrale - 60139?

Het lego nummer van LEGO City Politie Mobiele Commandocentrale - 60139 is 60139 bekijk hier alle kenmerken van LEGO City Politie Mobiele Commandocentrale - 60139 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO City Politie Mobiele Commandocentrale - 60139 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO City Politie Mobiele Commandocentrale - 60139 momenteel in de aanbieding is.