LEGO City 4+ Wildlife Rescue Off-roader - 60301

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO City

Origineel cadeau voor kleuters, die helden kunnen worden met deze LEGO City Wildlife Rescue off-roader (60301) dieren reddings speelgoed voor een 4 jarige met heldin Jessica Sharpe uit de tv-serie LEGO City Adventures, plus een leeuw, een welpje en een slang met haar ei. Voeg daar een riviergedeelte, waterscooter en...

Lees meer..
4.8/5
Lees alle reviews

€33.49

Beste deal bij: Bol.com

34 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€33.49

34% Goedkoper

€35.95

29% Goedkoper

€35.99

29% Goedkoper

€38.94

24% Goedkoper

€39.99

21% Goedkoper

€46.44

9% Goedkoper

€47.98

6% Goedkoper

€50.94

Beschrijving LEGO

Origineel cadeau voor kleuters, die helden kunnen worden met deze LEGO City Wildlife Rescue off-roader (60301) dieren reddings speelgoed voor een 4 jarige met heldin Jessica Sharpe uit de tv-serie LEGO City Adventures, plus een leeuw, een welpje en een slang met haar ei. Voeg daar een riviergedeelte, waterscooter en terreinwagen aan toe en je bent klaar voor een heleboel spannende reddingsmissies in de LEGO City jungle. Plezier voor het hele gezin Met LEGO 4+ sets beleven kinderen urenlang plezier samen met hun vrienden en familie. Elke set bevat een simpele bouwhandleiding en een startsteen om kinderen op weg te...

Origineel cadeau voor kleuters, die helden kunnen worden met deze LEGO City Wildlife Rescue off-roader (60301) dieren reddings speelgoed voor een 4 jarige met heldin Jessica Sharpe uit de tv-serie LEGO City Adventures, plus een leeuw, een welpje en een slang met haar ei. Voeg daar een riviergedeelte, waterscooter en terreinwagen aan toe en je bent klaar voor een heleboel spannende reddingsmissies in de LEGO City jungle. Plezier voor het hele gezin Met LEGO 4+ sets beleven kinderen urenlang plezier samen met hun vrienden en familie. Elke set bevat een simpele bouwhandleiding en een startsteen om kinderen op weg te helpen. Bij 4+ sets krijg je ook Instructions PLUS – onderdeel van de LEGO Bouwinstructies app. Deze interactieve bouwgids met zoom- en draaifuncties maakt bouwen kinderspel. De geweldige wereld van LEGO City LEGO City Wildlife sets bieden volop actie met leuke dieren, realistische omgevingen, coole voertuigen en inspirerende personages. De sets staan garant voor urenlange rollenspellen die zijn gebaseerd op gebeurtenissen uit het echte leven. Producteigenschappen: Deze LEGO® City Wildlife Rescue off-roader (60301) speelset is ideaal voor kinderen vanaf 4 jaar die van dieren houden en graag fantasierijk spelen en voor fans van de tv-serie LEGO City Adventures. Wat zit er in de doos? Deze set heeft alles wat kinderen nodig hebben om een terreinwagen, waterscooter en savannegedeelte te bouwen met minifiguren van Jessica Sharpe, een parkwachter en een onderzoeker, plus figuren van een leeuw, welp en slang. Kinderen kunnen de functie waarmee de brug instort activeren, de lier van de terreinwagen bedienen en allerlei realistische verhalen bedenken met bekende wilde dieren en het personage Jessica Sharpe uit de tv-serie LEGO® City Adventures. Een geweldig cadeau voor een verjaardag of een andere gelegenheid. Met deze set kunnen kinderen vanaf 4 jaar zich urenlang vermaken. Ze kunnen hem ook uitstekend combineren met andere LEGO® City Wildlife sets voor nog meer dierenavonturen. Eenmaal gebouwd is de Wildlife Rescue off-roader ca. 6 cm hoog, 14 cm lang en 7 cm breed. Inclusief LEGO® accessoires: een slangenei, slangengrijper, 2 kratten, een verrekijker, walkietalkie, camera, botten, een fles, een worstje en een haarborstel. Deze LEGO® 4+ speelset bevat gedrukte en digitale bouwinstructies plus een startsteenelement, waarmee zelfs beginnende bouwers helemaal zelf hun LEGO speelgoed kunnen bouwen! Met LEGO® City Wildlife speelsets beleven kinderen volop actie en ontwikkelen ze hun zelfvertrouwen en belangrijke vaardigheden tijdens het naspelen van spannende verhalen die het echte leven op een leuke manier nabootsen. Alle LEGO® City onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze compatibel en consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. Alle LEGO® onderdelen worden uitvoerig getest om ervoor te zorgen dat elke bouwset voldoet aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO City
Merk LEGO
EAN 5702016911923
Legocode 67829
Leeftijd 4 - 7 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016911923

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO City 4+ Wildlife Rescue Off-roader - 60301 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016911923 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO City 4+ Wildlife Rescue Off-roader - 60301' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO City Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 67829

Waar is LEGO City 4+ Wildlife Rescue Off-roader - 60301 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO City 4+ Wildlife Rescue Off-roader - 60301 met het legonummer 67829 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO City 4+ Wildlife Rescue Off-roader - 60301?

Het lego nummer van LEGO City 4+ Wildlife Rescue Off-roader - 60301 is 67829 bekijk hier alle kenmerken van LEGO City 4+ Wildlife Rescue Off-roader - 60301 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO City 4+ Wildlife Rescue Off-roader - 60301 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO City 4+ Wildlife Rescue Off-roader - 60301 momenteel in de aanbieding is.