LEGO ART Bloemkunst - 31207

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Art

Met deze LEGO Art Bloemkunst (31207) set kun je jouw botanische creativiteit de vrije loop laten. Combineer opvallende kleuren met verschillende ontwerpmogelijkheden. Je kunt jouw fantasie ook tot bloei laten komen met je eigen motief. Geniet van de mooie bloemen en ervaar volop rust en ontspanning terwijl je elk onderdeel...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€63.49

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€63.49

Beschrijving LEGO

Met deze LEGO Art Bloemkunst (31207) set kun je jouw botanische creativiteit de vrije loop laten. Combineer opvallende kleuren met verschillende ontwerpmogelijkheden. Je kunt jouw fantasie ook tot bloei laten komen met je eigen motief. Geniet van de mooie bloemen en ervaar volop rust en ontspanning terwijl je elk onderdeel op zijn plaats klikt. Een passie voor bloemen en knutselen 1 kunstwerk. 3 mogelijkheden. Open de doos en ontdek alle creatieve opties. Kies de bloemen en de kleurvarianten. Zet alles in elkaar en laat jouw kunstwerk vol trots zien. Maak het helemaal af met een witte omlijsting van LEGO stenen...

Met deze LEGO Art Bloemkunst (31207) set kun je jouw botanische creativiteit de vrije loop laten. Combineer opvallende kleuren met verschillende ontwerpmogelijkheden. Je kunt jouw fantasie ook tot bloei laten komen met je eigen motief. Geniet van de mooie bloemen en ervaar volop rust en ontspanning terwijl je elk onderdeel op zijn plaats klikt. Een passie voor bloemen en knutselen 1 kunstwerk. 3 mogelijkheden. Open de doos en ontdek alle creatieve opties. Kies de bloemen en de kleurvarianten. Zet alles in elkaar en laat jouw kunstwerk vol trots zien. Maak het helemaal af met een witte omlijsting van LEGO stenen en hang vol trots het aan de muur of zet het op een plank. Wat ga jij maken? Betreed een creatieve zone en maak kennis met LEGO sets voor volwassenen. Ontspan je en bouw gedetailleerde siervoorwerpen die een ode brengen aan de wereld van kunst, natuur, entertainment, reizen, gamen, sport, wetenschap, technologie, motorsport en geschiedenis.

Kenmerken
Serie LEGO Art
Merk LEGO
EAN 5702017153995
Legocode 31207
Leeftijd 18 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702017153995

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO ART Bloemkunst - 31207 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702017153995 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO ART Bloemkunst - 31207' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Art Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 31207

Waar is LEGO ART Bloemkunst - 31207 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO ART Bloemkunst - 31207 met het legonummer 31207 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO ART Bloemkunst - 31207?

Het lego nummer van LEGO ART Bloemkunst - 31207 is 31207 bekijk hier alle kenmerken van LEGO ART Bloemkunst - 31207 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO ART Bloemkunst - 31207 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO ART Bloemkunst - 31207 momenteel in de aanbieding is.