LEGO Art Hokusai – De grote golf, 3D Wanddecoratie Knutselpakket voor Volwassenen - 31208

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Art

Liefhebbers van kunst en beroemde schilderijen zullen helemaal weg zijn van dit LEGO Art knutselpakket voor volwassenen. Met deze LEGO replica bouw je één van 's werelds bekendste kunstwerken na: Hokusai's De grote golf (31208). Geniet, kom volledig tot rust en dompel je onder in een creatieve activiteit. Bouw een...

Lees meer..
4.8/5
Lees alle reviews

€76.90

Beste deal bij: Alternate

27 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€76.90

27% Goedkoper

€79.98

25% Goedkoper

€99.99

€84.99

20% Goedkoper

€105.94

Beschrijving LEGO

Liefhebbers van kunst en beroemde schilderijen zullen helemaal weg zijn van dit LEGO Art knutselpakket voor volwassenen. Met deze LEGO replica bouw je één van 's werelds bekendste kunstwerken na: Hokusai's De grote golf (31208). Geniet, kom volledig tot rust en dompel je onder in een creatieve activiteit. Bouw een indrukwekkende versie van Hokusai's beroemde schilderij De grote golf. Door met verschillende lagen van LEGO stenen aan de slag te gaan, creëer je een indrukwekkend kunstwerk vol diepte. Scan de QR-code en luister tijdens het bouwen van deze unieke 3D kunst voor aan de muur naar de speciale soundtrack, waarmee...

Liefhebbers van kunst en beroemde schilderijen zullen helemaal weg zijn van dit LEGO Art knutselpakket voor volwassenen. Met deze LEGO replica bouw je één van 's werelds bekendste kunstwerken na: Hokusai's De grote golf (31208). Geniet, kom volledig tot rust en dompel je onder in een creatieve activiteit. Bouw een indrukwekkende versie van Hokusai's beroemde schilderij De grote golf. Door met verschillende lagen van LEGO stenen aan de slag te gaan, creëer je een indrukwekkend kunstwerk vol diepte. Scan de QR-code en luister tijdens het bouwen van deze unieke 3D kunst voor aan de muur naar de speciale soundtrack, waarmee je nog meer opgaat in de ervaring. De decoratieve tegel met de handtekening van Hokusai maakt je ingelijste Japanse wanddecoratie helemaal af. Met LEGO Art sets genieten volwassenen van een mindful bouwproject waarmee ze even helemaal tot rust kunnen komen. Kies uit een innovatieve reeks sets met LEGO decoratie, uit de wereld van kunst, muziek en film. Elk kunstwerk is de perfecte decoratie voor je huis of werkkamer. Verras een liefhebber van creatieve hobby's met deze fantastische DIY set als verjaardagscadeau of voor een andere gelegenheid. Afmetingen: ca. 52 cm hoog en 39 cm breed. Bevat 1810 onderdelen. Eigenschappen Breng één van de meest iconische kunstwerken uit de laatste twee eeuwen tot leven met de LEGO Art Hokusai - De grote golf DIY set, met prachtige 3D kunst voor aan de muur Dit leuke huisdecoratie knutselpakket voor volwassenen bevat 1810 onderdelen, 6 platen voor aan de muur, 2 ophangelementen, een stenenwipper en een decoratieve tegel met Hokusai's handtekening Neem de tijd om te ontspannen terwijl je deze iconische LEGO Art set bouwt - scan de QR-code en luister naar een bijpassende soundtrack terwijl je geniet van een creatieve activiteit Deze ingelijste Japanse LEGO wanddecoratie is een fantastisch pronkstuk dat je vol trots kunt ophangen in huis of in de werkkamer - deze indrukwekkende decoratie is een fantastisch cadeau voor liefhebbers van kunst en design Dit eerbetoon aan Hokusai's schilderij van De grote golf wordt geleverd met een geïllustreerd boekje met details over zijn kunst, en instructies om je te helpen tijdens het bouwproces Breng iconen uit de wereld van kunst, muziek en film tot leven met LEGO Art sets voor volwassenen en ga helemaal op in een leuke creatieve hobby

Kenmerken
Serie LEGO Art
Merk LEGO
EAN 5702017412160
Legocode 31208
Leeftijd 18 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702017412160

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Art Hokusai – De grote golf, 3D Wanddecoratie Knutselpakket voor Volwassenen - 31208 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702017412160 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Art Hokusai – De grote golf, 3D Wanddecoratie Knutselpakket voor Volwassenen - 31208' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Art Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 31208

Waar is LEGO Art Hokusai – De grote golf, 3D Wanddecoratie Knutselpakket voor Volwassenen - 31208 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Art Hokusai – De grote golf, 3D Wanddecoratie Knutselpakket voor Volwassenen - 31208 met het legonummer 31208 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Art Hokusai – De grote golf, 3D Wanddecoratie Knutselpakket voor Volwassenen - 31208?

Het lego nummer van LEGO Art Hokusai – De grote golf, 3D Wanddecoratie Knutselpakket voor Volwassenen - 31208 is 31208 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Art Hokusai – De grote golf, 3D Wanddecoratie Knutselpakket voor Volwassenen - 31208 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Art Hokusai – De grote golf, 3D Wanddecoratie Knutselpakket voor Volwassenen - 31208 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Art Hokusai – De grote golf, 3D Wanddecoratie Knutselpakket voor Volwassenen - 31208 momenteel in de aanbieding is.