LEGO Architecture Dubai - 21052

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Architecture

Toon je passie voor Dubai met deze charmante LEGO® Architecture set. Bouw futuristische gebouwen en bezienswaardigheden na, zoals de Burj Khalifa, het Burj al Arab-hotel in Jumeirah, het Jumeirah Emirates Towers-hotel, plus de Dubai Fontein en de Dubai Frame. Deze miniatuurmodellen zijn leuk om te bouwen en worden stuk voor...

Lees meer..
4.3/5
Lees alle reviews

€120.99

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€120.99

Beschrijving LEGO

Toon je passie voor Dubai met deze charmante LEGO® Architecture set. Bouw futuristische gebouwen en bezienswaardigheden na, zoals de Burj Khalifa, het Burj al Arab-hotel in Jumeirah, het Jumeirah Emirates Towers-hotel, plus de Dubai Fontein en de Dubai Frame. Deze miniatuurmodellen zijn leuk om te bouwen en worden stuk voor stuk gekenmerkt door een scala aan details. Zet ze naast elkaar op de bouwplaat en fleur je huis of kantoor op met een echte blikvanger. Eigenschappen: Inclusief een bouwplaat met naamplaatje met 'Dubai' om de set een mooi plekje te geven. En in het bijgeleverde boekje ontdek je interessante feitjes...

Toon je passie voor Dubai met deze charmante LEGO® Architecture set. Bouw futuristische gebouwen en bezienswaardigheden na, zoals de Burj Khalifa, het Burj al Arab-hotel in Jumeirah, het Jumeirah Emirates Towers-hotel, plus de Dubai Fontein en de Dubai Frame. Deze miniatuurmodellen zijn leuk om te bouwen en worden stuk voor stuk gekenmerkt door een scala aan details. Zet ze naast elkaar op de bouwplaat en fleur je huis of kantoor op met een echte blikvanger. Eigenschappen: Inclusief een bouwplaat met naamplaatje met 'Dubai' om de set een mooi plekje te geven. En in het bijgeleverde boekje ontdek je interessante feitjes over Dubai en informatie over de ontwerper van het model (alleen in het Engels; versies in andere talen kunnen worden gedownload op LEGO.com/architecture). Deze eenvoudig te bouwen set is ook geschikt voor beginnende LEGO® architecten. Een cool en creatief cadeau voor iedereen vanaf 16 jaar die in Dubai heeft gewoond, er op vakantie is geweest of er graag een keer naartoe wil. Dit compacte model van de skyline van Dubai is ca. 33 cm hoog, 27 cm breed en 7 cm diep. Het neemt niet te veel ruimte in beslag en is toch een indrukwekkende blikvanger! Volwassenen zullen helemaal opgaan in het bouwen van deze batterijloze bouwset en kunnen van een rustgevende bouwervaring genieten, waardoor ze de stress van alledag even zullen vergeten. Dus ontspan en ga aan de slag, word helemaal zen en bouw een prachtig Architecture model! Wil je deze verzamelset van Dubai cadeau geven aan eenarchitect in de dop die nog niet eerder met LEGO® stenen heeft gebouwd? Geen probleem. In de doos zitten eenvoudig te volgen, gedrukte bouwinstructies. De LEGO® Architecture bouwsets van beroemde bezienswaardigheden en skylines bieden iedereen die van architectuur, reizen, geschiedenis een design houdt een boeiende bouwervaring. LEGO® bouwstenen voldoen al sinds 1958 aan de hoogste industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. Alle LEGO® stenen worden grondig getest om er zeker van te zijn dat elke LEGO Architecture bouwset voldoet aan de strengste veiligheids- en kwaliteitsnormen. Zo zal je prachtige souvenir van Dubai de tand des tijds weten te doorstaan.

Kenmerken
Serie LEGO Architecture
Merk LEGO
EAN 5702016617344
Legocode 21052
Leeftijd 10 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016617344

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Architecture Dubai - 21052 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016617344 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Architecture Dubai - 21052' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Architecture Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 21052

Waar is LEGO Architecture Dubai - 21052 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Architecture Dubai - 21052 met het legonummer 21052 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Architecture Dubai - 21052?

Het lego nummer van LEGO Architecture Dubai - 21052 is 21052 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Architecture Dubai - 21052 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Architecture Dubai - 21052 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Architecture Dubai - 21052 momenteel in de aanbieding is.