LEGO Architecture San Francisco - 21043

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Architecture

Beleef de veelzijdige architecturale hoogtepunten van San Francisco met deze magistrale set uit de LEGO® Architecture Skyline collectie, waarin de beroemde 'painted ladies'-huizen, 555 California Street, de Transamerica Pyramid, de Salesforce Tower, de Coit Tower, Fort Point, de Golden Gate Bridge en Alcatraz worden gecombineerd tot een inspirerende skyline. Elk...

Lees meer..
4/5
Lees alle reviews

€57.48

Beste deal bij: Zavvi

38 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€57.48

38% Goedkoper

€92.90

Beschrijving LEGO

Beleef de veelzijdige architecturale hoogtepunten van San Francisco met deze magistrale set uit de LEGO® Architecture Skyline collectie, waarin de beroemde 'painted ladies'-huizen, 555 California Street, de Transamerica Pyramid, de Salesforce Tower, de Coit Tower, Fort Point, de Golden Gate Bridge en Alcatraz worden gecombineerd tot een inspirerende skyline. Elk LEGO model uit deze set biedt een unieke en uitdagende bouwervaring en heeft een realistisch kleurenschema en een schaal die klopt. De met blauwe tegels bedekte bouwplaat die de zeestraat Golden Gate weergeeft en het naamplaatje van San Francisco maken dit zeer gedetailleerde model van een van 's werelds meest...

Beleef de veelzijdige architecturale hoogtepunten van San Francisco met deze magistrale set uit de LEGO® Architecture Skyline collectie, waarin de beroemde 'painted ladies'-huizen, 555 California Street, de Transamerica Pyramid, de Salesforce Tower, de Coit Tower, Fort Point, de Golden Gate Bridge en Alcatraz worden gecombineerd tot een inspirerende skyline. Elk LEGO model uit deze set biedt een unieke en uitdagende bouwervaring en heeft een realistisch kleurenschema en een schaal die klopt. De met blauwe tegels bedekte bouwplaat die de zeestraat Golden Gate weergeeft en het naamplaatje van San Francisco maken dit zeer gedetailleerde model van een van 's werelds meest dynamische steden helemaal af. Een fantastische blikvanger voor thuis of op kantoor! Eigenschappen: Een LEGO® Architecture interpretatie van San Francisco. De set combineert beroemde bezienswaardigheden in San Francisco, zoals de bekende 'painted ladies'-huizen, 555 California Street, de Transamerica Pyramid, de Salesforce Tower, de Coit Tower, Fort Point, de Golden Gate Bridge en Alcatraz. Ook inclusief een met blauwe tegels bedekte bouwplaat die de zeestraat Golden Gate weergeeft. Het bijgesloten boekje bevat informatie over de ontwerper, de architectuur en geschiedenis van elk gebouw en historische feiten over de stad San Francisco en het architecturale erfgoed (alleen in het Engels; versies in andere talen kunnen worden gedownload op LEGO.nl/architecture). Inclusief 4x34 bouwplaat met tegels en een decoratief naamplaatje van San Francisco. Bouw je eigen versie van 's werelds meest bruisende steden met de LEGO® Architecture Skyline collectie. De LEGO® Architecture sets zijn een eerbetoon in LEGO stenen aan de wereld van de architectuur, speciaal ontwikkeld voor liefhebbers van reizen, design, architectuur en geschiedenis. Deze set bestaat uit meer dan 629 elementen. Afmetingen: ca. 16 cm hoog, 28 cm breed en 7 cm diep.

Kenmerken
Serie LEGO Architecture
Merk LEGO
EAN 5702016368307
Legocode 21043
Leeftijd 5 - 77 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016368307

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Architecture San Francisco - 21043 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016368307 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Architecture San Francisco - 21043' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Architecture Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 21043

Waar is LEGO Architecture San Francisco - 21043 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Architecture San Francisco - 21043 met het legonummer 21043 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Architecture San Francisco - 21043?

Het lego nummer van LEGO Architecture San Francisco - 21043 is 21043 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Architecture San Francisco - 21043 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Architecture San Francisco - 21043 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Architecture San Francisco - 21043 momenteel in de aanbieding is.