LEGO Trolls Dansfeestje op het Techno Rif - 41250

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Trolls

Gooi je haar in de lucht! Het is tijd om de onderwaterdansvloer op het technofeestje onveilig te maken, en wel in Trolls stijl! Draai platen op de draaitafel of beklim samen met de zeemeermin en haar octopusvriendje het podium om vervolgens van de glijbaan af te roetsjen. Zet de zeemeermin...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€20.97

Beste deal bij: Zavvi

8 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€20.97

8% Goedkoper

€22.88

Beschrijving LEGO

Gooi je haar in de lucht! Het is tijd om de onderwaterdansvloer op het technofeestje onveilig te maken, en wel in Trolls stijl! Draai platen op de draaitafel of beklim samen met de zeemeermin en haar octopusvriendje het podium om vervolgens van de glijbaan af te roetsjen. Zet de zeemeermin op het hartvormige rif en zie hoe ze tijdens het dansen in de rondte tolt. Versier de zeemeermin met een bril of een schattig hartje in haar haren. Ga vervolgens, net als in de film, op zoek naar de muzikale snaar! Eigenschappen: Een creatief cadeau voor fans van Trolls waarmee...

Gooi je haar in de lucht! Het is tijd om de onderwaterdansvloer op het technofeestje onveilig te maken, en wel in Trolls stijl! Draai platen op de draaitafel of beklim samen met de zeemeermin en haar octopusvriendje het podium om vervolgens van de glijbaan af te roetsjen. Zet de zeemeermin op het hartvormige rif en zie hoe ze tijdens het dansen in de rondte tolt. Versier de zeemeermin met een bril of een schattig hartje in haar haren. Ga vervolgens, net als in de film, op zoek naar de muzikale snaar! Eigenschappen: Een creatief cadeau voor fans van Trolls waarmee ze muzikale scènes uit de DreamWorks Trolls World Tour film kunnen naspelen. Dit speelgoed zit boordevol accessoires en biedt eindeloos speelplezier zodra de set is gebouwd. Met de exclusieve Trolls zeemeerminfiguur om te verzamelen en het octopusspeelgoed kunnen kinderen onderwaterscènes uit de film Trolls World Tour naspelen en samen met de zeemeermin naar het dansfeestje op het Techno-rif gaan. Luidsprekers, stroboscooplampen, een dansvloer en een dj-booth: deze coole set heeft het allemaal! Leef je uit op de dansvloer, roetsj van de glijbaan en ga vervolgens net als in de film op zoek naar de muzikale snaar. Op zoek naar een Trolls speelset als kerstcadeau? Deze set (41250) is een geweldige keuze! De set is ideaal voor Trolls fans vanaf 5 jaar, creatieve kinderen en iedereen die van zeemeerminnen houdt. De dj-booth in deze onderwaterspeelset is ca. 8 cm lang, 3 cm hoog en 3 cm diep – het ideale formaat voor creatief speelplezier. Kinderen kunnen direct beginnen met spelen, omdat er geen batterijen nodig zijn voor deze Trolls speelset. Geweldig nieuws voor fans van Trolls die graag hun fantasie in plaats van batterijen gebruiken om de leukste verhalen te beleven! Nu kunnen zelfs jongere bouwers genieten van de voldoening van het helemaal zelf bouwen dankzij de digitale Instructions PLUS, beschikbaar in de gratis LEGO® Life app. De LEGO® Trolls World Tour bouwsets stimuleren kinderen om scènes uit de DreamWorks Trolls World Tour film na te spelen en geeft hun creativiteit een boost. LEGO® stenen voldoen aan de hoogste industrienormen en aan onze eigen hoge kwaliteitseisen. Hierdoor zijn ze consistent, compatibel en steeds weer gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen. Bij de LEGO Groep gooien, pletten, draaien, verhitten, bekrassen en rekken we de LEGO® stenen en onderdelen om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Trolls
Merk LEGO
EAN 5702016616767
Legocode 41250
Leeftijd 5 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016616767

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Trolls Dansfeestje op het Techno Rif - 41250 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016616767 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Trolls Dansfeestje op het Techno Rif - 41250' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Trolls Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 41250

Waar is LEGO Trolls Dansfeestje op het Techno Rif - 41250 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Trolls Dansfeestje op het Techno Rif - 41250 met het legonummer 41250 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Trolls Dansfeestje op het Techno Rif - 41250?

Het lego nummer van LEGO Trolls Dansfeestje op het Techno Rif - 41250 is 41250 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Trolls Dansfeestje op het Techno Rif - 41250 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Trolls Dansfeestje op het Techno Rif - 41250 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Trolls Dansfeestje op het Techno Rif - 41250 momenteel in de aanbieding is.