LEGO 4+ Toy Story 4 Kermismania van Buzz en Woody - 10770

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Toy Story

Pak je spullen, de kermis is er! Ga met Disney Pixar's Buzz Lightyear, Woody en Bo Peep naar de kermis en ontdek alle leuke spelletjes en attracties met Ducky en Bunny. Help Buzz om te richten met het laserkanon en ga daarna met Woody en Bo Peep in de Terrorantulus-attractie....

Lees meer..
4/5
Lees alle reviews

€33.48

Beste deal bij: Zavvi

43 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€33.48

43% Goedkoper

€44.95

24% Goedkoper

€58.85

Beschrijving LEGO

Pak je spullen, de kermis is er! Ga met Disney Pixar's Buzz Lightyear, Woody en Bo Peep naar de kermis en ontdek alle leuke spelletjes en attracties met Ducky en Bunny. Help Buzz om te richten met het laserkanon en ga daarna met Woody en Bo Peep in de Terrorantulus-attractie. En vergeet de botsautootjes niet! Neem even pauze om een ijsje te eten en begin daarna van voren af aan! Eigenschappen: LEGO® 4+ sets zijn speciaal ontworpen zodat jonge kinderen er leuk en gemakkelijk mee kunnen spelen. Hun vertrouwen groeit dankzij de simpele bouwstappen, die een ideale opstap vormen voor...

Pak je spullen, de kermis is er! Ga met Disney Pixar's Buzz Lightyear, Woody en Bo Peep naar de kermis en ontdek alle leuke spelletjes en attracties met Ducky en Bunny. Help Buzz om te richten met het laserkanon en ga daarna met Woody en Bo Peep in de Terrorantulus-attractie. En vergeet de botsautootjes niet! Neem even pauze om een ijsje te eten en begin daarna van voren af aan! Eigenschappen: LEGO® 4+ sets zijn speciaal ontworpen zodat jonge kinderen er leuk en gemakkelijk mee kunnen spelen. Hun vertrouwen groeit dankzij de simpele bouwstappen, die een ideale opstap vormen voor het bouwen met LEGO stenen. Inclusief 3 minifiguren van Toy Story personages: Woody, Buzz Lightyear en Bo Peep, plus Ducky en Bunny LEGO® figuren. Met een schiettent, raketelementen met opdruk die kunnen worden omvergeschoten en een afzonderlijk, werkend kanon, plus een startsteen-bouwplaat en een muurplaat met opdruk zodat je kind snel kan gaan bouwen en spelen met LEGO® stenen in een leuke Disney Pixar Toy Story wereld. Bevat ook een ijskraam met een kassa, een tafel en bankjes. Deze leuke set is inclusief een Terrorantulus-attractie die kan draaien en verstelbare armen heeft, plus 2 botsautootjes met startsteen-chassis. Accessoire-elementen: 6 noppen, een krat, 3 raketelementen met opdruk, een groot ijsje, 2 kleine ijsjes, een sorbet, een ijslepel, een emmer en de herdersstaf van Bo Peep. Help je kind om spannende scènes uit Toy Story na te spelen of eigen verhalen te verzinnen. LEGO® 4+ laat je kind kennismaken met de wereld van zijn of haar favoriete films, tv-personages en alledaagse helden. LEGO® 4+ speelsets heetten voorheen LEGO Juniors en zijn te gebruiken in combinatie met alle LEGO bouwsets voor creatief bouwen. Deze Toy Story 4 creatieve speelset is een ideaal cadeautje voor kleuters en jonge kinderen. De schiettent is ca. 10 cm hoog, 12 cm breed en 3 cm diep. De botsautootjes zijn elk ca. 9 cm hoog, 3 cm lang en 3 cm breed. De ijskraam is ca. 11 cm hoog, 6 cm breed en 8 cm diep. De Terrorantulus-attractie is ca. 8 cm hoog, 19 cm breed en 19 cm diep.

Kenmerken
Serie LEGO Toy Story
Merk LEGO
EAN 5702016367751
Legocode 10770
Leeftijd 4 - 7 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016367751

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO 4+ Toy Story 4 Kermismania van Buzz en Woody - 10770 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016367751 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO 4+ Toy Story 4 Kermismania van Buzz en Woody - 10770' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Toy Story Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 10770

Waar is LEGO 4+ Toy Story 4 Kermismania van Buzz en Woody - 10770 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO 4+ Toy Story 4 Kermismania van Buzz en Woody - 10770 met het legonummer 10770 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO 4+ Toy Story 4 Kermismania van Buzz en Woody - 10770?

Het lego nummer van LEGO 4+ Toy Story 4 Kermismania van Buzz en Woody - 10770 is 10770 bekijk hier alle kenmerken van LEGO 4+ Toy Story 4 Kermismania van Buzz en Woody - 10770 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO 4+ Toy Story 4 Kermismania van Buzz en Woody - 10770 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO 4+ Toy Story 4 Kermismania van Buzz en Woody - 10770 momenteel in de aanbieding is.