LEGO The Movie 2 Koningin Wiedanook Watdanooks ‘Echt-Niet-Kwaadaardige' Ruimtepaleis - 70838

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO The Movie 2

LEGO LEGO Movie 70838 Koningin Wiedanook Watdanooks ‘echt-niet-kwaadaardige' ruimtepaleisGa met Vrijgezel Batman en koningin Wiedanook Watdanook aan tafel in het 'echt-niet-kwaadaardige' LEGO ruimtepaleis van de koningin met deze leuke bouwset boordevol speelplezier! Geniet van een smoothie en bewonder de dj-stand. Ontmoet andere kleurrijke personages uit DE LEGO FILM 2 zoals...

Lees meer..
1/5
Lees alle reviews

€59.95

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€59.95

Beschrijving LEGO

LEGO LEGO Movie 70838 Koningin Wiedanook Watdanooks ‘echt-niet-kwaadaardige' ruimtepaleisGa met Vrijgezel Batman en koningin Wiedanook Watdanook aan tafel in het 'echt-niet-kwaadaardige' LEGO ruimtepaleis van de koningin met deze leuke bouwset boordevol speelplezier! Geniet van een smoothie en bewonder de dj-stand. Ontmoet andere kleurrijke personages uit DE LEGO FILM 2 zoals IJshoorntje en schiet het Sterretje en de Hartjes in hun capsules de ruimte in. Laat daarna de bovenkant van het paleis draaien als Koningin Wiedanook Watdanook opstijgt in haar superruimteraket! Beleef buitenaardse avonturen met dit speelgoedruimtepaleis uit DE LEGO FILM 2! Kinderen beleven allerlei ruimteavonturen wanneer ze bouwen en spelen...

LEGO LEGO Movie 70838 Koningin Wiedanook Watdanooks ‘echt-niet-kwaadaardige' ruimtepaleisGa met Vrijgezel Batman en koningin Wiedanook Watdanook aan tafel in het 'echt-niet-kwaadaardige' LEGO ruimtepaleis van de koningin met deze leuke bouwset boordevol speelplezier! Geniet van een smoothie en bewonder de dj-stand. Ontmoet andere kleurrijke personages uit DE LEGO FILM 2 zoals IJshoorntje en schiet het Sterretje en de Hartjes in hun capsules de ruimte in. Laat daarna de bovenkant van het paleis draaien als Koningin Wiedanook Watdanook opstijgt in haar superruimteraket! Beleef buitenaardse avonturen met dit speelgoedruimtepaleis uit DE LEGO FILM 2! Kinderen beleven allerlei ruimteavonturen wanneer ze bouwen en spelen met 70838 Koningin Wiedanook Watdanooks 'echt-niet-kwaadaardige' ruimtepaleis en hun favoriete personages uit DE LEGO FILM 2. Dit kleurige LEGO speelgoedpaleis heeft een draaiend bovengedeelte met een afneembare raket die open kan voor Koningin Wiedanook Watdanook, afneembare capsules voor andere personages, een beveiligingsruimte, een gedetailleerde eetkamer en een dj-stand voor creatief speelplezier. Een geweldige bouwset voor kinderen en voor alle fans van DE LEGO FILM 2, die eindeloos plezier zullen beleven aan het naspelen van hun favoriete scènes en het bedenken van hun eigen verhalen met de minifiguur, het minipoppetje en de 6 van stenen gebouwde figuren. Specificaties: Deze LEGO paleisset is inclusief 8 personages uit DE LEGO FILM 2: een Vrijgezel Batman minifiguur en Celeste minipoppetje, plus van stenen gebouwde figuren van Koningin Wiedanook Watdanook, IJshoorntje, Sterretje, een Koninklijke wachter en 2 Hartjes. Het speelgoedpaleis met verschillende verdiepingen heeft een draaiend bovengedeelte met een afneembare raket die open kan voor Koningin Wiedanook Watdanook, afneembare capsules die open kunnen voor andere personages, 2 balkons, een beveiligingsruimte met een bouwbaar bewakingsscherm en verschillende elementen zoals een koffiekopje, een klein hartje en een donut, plus een eetkamer met een tafel, 2 stoelen, een kast, een bouwbare blender, verschillende drank- en voedselelementen en een dj-stand. Ook inclusief de bouwbare lolly van de Koninklijke wachter. De minifiguur van Vrijgezel Batman (met speciale kledingopdruk), het minipoppetje van Celeste en de figuren van Koningin Wiedanook Watdanook (kleine versie), IJshoorntje (kleine versie) en de Koninklijke wachter zijn allemaal nieuw vanaf mei 2019. Kinderen kunnen de grappigste scènes uit DE LEGO FILM 2 naspelen met deze coole speelgoedpaleis-bouwset. Het speelgoedpaleis is ca. 48 cm hoog, 34 cm breed en 18 cm diep.

Kenmerken
Serie LEGO The Movie 2
Merk LEGO
EAN 5702016368215
Legocode 70838
Leeftijd 3 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016368215

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO The Movie 2 Koningin Wiedanook Watdanooks ‘Echt-Niet-Kwaadaardige' Ruimtepaleis - 70838 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016368215 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO The Movie 2 Koningin Wiedanook Watdanooks ‘Echt-Niet-Kwaadaardige' Ruimtepaleis - 70838' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO The Movie 2 Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 70838

Waar is LEGO The Movie 2 Koningin Wiedanook Watdanooks ‘Echt-Niet-Kwaadaardige' Ruimtepaleis - 70838 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO The Movie 2 Koningin Wiedanook Watdanooks ‘Echt-Niet-Kwaadaardige' Ruimtepaleis - 70838 met het legonummer 70838 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO The Movie 2 Koningin Wiedanook Watdanooks ‘Echt-Niet-Kwaadaardige' Ruimtepaleis - 70838?

Het lego nummer van LEGO The Movie 2 Koningin Wiedanook Watdanooks ‘Echt-Niet-Kwaadaardige' Ruimtepaleis - 70838 is 70838 bekijk hier alle kenmerken van LEGO The Movie 2 Koningin Wiedanook Watdanooks ‘Echt-Niet-Kwaadaardige' Ruimtepaleis - 70838 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO The Movie 2 Koningin Wiedanook Watdanooks ‘Echt-Niet-Kwaadaardige' Ruimtepaleis - 70838 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO The Movie 2 Koningin Wiedanook Watdanooks ‘Echt-Niet-Kwaadaardige' Ruimtepaleis - 70838 momenteel in de aanbieding is.