LEGO The Hobbit De Goblinkoning veldslag - 79010

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO The Hobbit

Red de dwergen! Diep verborgen in de smerige grotten van de Goblins worden de dappere dwergen gevangen gehouden. Gandalf de Grijze probeert ongemerkt voorbij de Goblinkoning te komen om de dwergen te bevrijden. Ga op verkenning in de grot met al zijn geheimen en verborgen schatten. Vecht om te ontsnappen...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€400.00

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€400.00

Beschrijving LEGO

Red de dwergen! Diep verborgen in de smerige grotten van de Goblins worden de dappere dwergen gevangen gehouden. Gandalf de Grijze probeert ongemerkt voorbij de Goblinkoning te komen om de dwergen te bevrijden. Ga op verkenning in de grot met al zijn geheimen en verborgen schatten. Vecht om te ontsnappen en gebruik de katapult, de instortende touwbrug, de hijskraan, de omvallende ladder en de kaart zo goed mogelijk. Neem het op tegen de Goblinkoning in een onderaards duel! Maar kijk uit voor de valstrik in de troon van de koning! Inhoud Inclusief 7 minifiguren: Dori de Dwerg, Nori de Dwerg,...

Red de dwergen! Diep verborgen in de smerige grotten van de Goblins worden de dappere dwergen gevangen gehouden. Gandalf de Grijze probeert ongemerkt voorbij de Goblinkoning te komen om de dwergen te bevrijden. Ga op verkenning in de grot met al zijn geheimen en verborgen schatten. Vecht om te ontsnappen en gebruik de katapult, de instortende touwbrug, de hijskraan, de omvallende ladder en de kaart zo goed mogelijk. Neem het op tegen de Goblinkoning in een onderaards duel! Maar kijk uit voor de valstrik in de troon van de koning! Inhoud Inclusief 7 minifiguren: Dori de Dwerg, Nori de Dwerg, Ori de Dwerg, Gandalf de Grijze, Goblinkoning, Goblin Secretaris en 2 Goblin Soldaten, alle met wapens. Grot met Goblinkoning troon met valstrik en verborgen schat, werkende hijskraan, instortende brug, katapult en omvallende ladder. Accessoires: kaart, schedels, bot-elementen, toortsen met vlamelementen, goudkleurige kristallen en Goblinkoning kroon en bottenscepter. Met meer dan 10 wapens, o.a.: 4 zwaarden, 2 bijlen, staf, strijdvlegel, knuppel en knots.

Kenmerken
Serie LEGO The Hobbit
Merk LEGO
EAN 5702014961302
Legocode 79010
Leeftijd 9 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702014961302

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO The Hobbit De Goblinkoning veldslag - 79010 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702014961302 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO The Hobbit De Goblinkoning veldslag - 79010' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO The Hobbit Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 79010

Waar is LEGO The Hobbit De Goblinkoning veldslag - 79010 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO The Hobbit De Goblinkoning veldslag - 79010 met het legonummer 79010 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO The Hobbit De Goblinkoning veldslag - 79010?

Het lego nummer van LEGO The Hobbit De Goblinkoning veldslag - 79010 is 79010 bekijk hier alle kenmerken van LEGO The Hobbit De Goblinkoning veldslag - 79010 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO The Hobbit De Goblinkoning veldslag - 79010 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO The Hobbit De Goblinkoning veldslag - 79010 momenteel in de aanbieding is.