LEGO Technic Robuuste sleepwagen - 42128

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Technic

Ontdek de wereld van techniek met dit LEGO® Technic model van een Robuuste sleepwagen (42128). Met al zijn details is dit een ode aan 's werelds meest geliefde trucks. Bekijk de authentieke grille, luchtfilters, verlichting, uitlaat en het frisse kleurenschema. Probeer daarna alle realistische pneumatische en mechanische functies uit. Echt...

Lees meer..
4.7/5
Lees alle reviews

€214.95

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€214.95

Beschrijving LEGO

Ontdek de wereld van techniek met dit LEGO® Technic model van een Robuuste sleepwagen (42128). Met al zijn details is dit een ode aan 's werelds meest geliefde trucks. Bekijk de authentieke grille, luchtfilters, verlichting, uitlaat en het frisse kleurenschema. Probeer daarna alle realistische pneumatische en mechanische functies uit. Echt werkend bouwspeelgoed Deze sleepwagen met kraan heeft diverse indrukwekkende functies. Onder de motorkap vind je een 6-cilinder lijnmotor met bewegende zuigers. Stuur door aan de pin op het dak te draaien. Activeer de kraan, pomp de kraanarm omhoog, trek de lier uit en schuif de steunpoten uit. En voor het...

Ontdek de wereld van techniek met dit LEGO® Technic model van een Robuuste sleepwagen (42128). Met al zijn details is dit een ode aan 's werelds meest geliefde trucks. Bekijk de authentieke grille, luchtfilters, verlichting, uitlaat en het frisse kleurenschema. Probeer daarna alle realistische pneumatische en mechanische functies uit. Echt werkend bouwspeelgoed Deze sleepwagen met kraan heeft diverse indrukwekkende functies. Onder de motorkap vind je een 6-cilinder lijnmotor met bewegende zuigers. Stuur door aan de pin op het dak te draaien. Activeer de kraan, pomp de kraanarm omhoog, trek de lier uit en schuif de steunpoten uit. En voor het eerst in de LEGO Technic geschiedenis beschikt dit voertuig over een liftas om extra wielen omlaag te brengen en het gewicht nog beter te verdelen. Maak kennis met mechanisch speelgoed De realistische bewegingen en mechanismen van LEGO Technic sets laten LEGO bouwers op een laagdrempelige en levensechte manier kennismaken met de wereld van techniek. Producteigenschappen: Ontdek de schitterende techniek achter klassieke sleepwagens met deze LEGO® Technic Robuuste sleepwagen 42128 bouwset. Geniet van het bouwproces en bewonder daarna de vele kenmerken en functies van het model. Dit model beschikt net als een echte robuuste sleepwagen over pneumatische functies zoals een uitschuifbare hefarm, een kraanarm die omhoog kan en een uitschuifbare kraanarm. Gebruik alle mechanische functies zoals een ronddraaiende kraan, werkende lier, steunpoten en kraanarm, plus deliftas waarmee je extra wielen omlaag brengt voor ongelijk verdeeld gewicht – een primeur voor LEGO® Technic! Deze speelgoedvrachtwagen is een cool cadeau voor kinderen en tieners vanaf 11 jaar die van mechanisch speelgoed houden. Het is ook een ideale set om als ouders samen met je kinderen meer over techniek te leren. Deze sleepwagen is ca. 22 cm hoog (met kraan omlaag), 58 cm lang (met kraanarm omlaag) en 14 cm breed (met steunpoten ingeklapt). Bestuur de sleepwagen door aan de pin op hetdak te draaien. Onder de motorkap vind je een 6-cilinder lijnmotor met bewegende zuigers. Met klassieke sleepwagendetails zoals de authentieke grille, luchtfilters en het frisse kleurenschema. Het LEGO® Technic universum bestaat uit geavanceerd bouwspeelgoed voor LEGO fans die toe zijn aan een nieuwe bouwuitdaging. LEGO® Technic onderdelen voldoen aan strenge industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. LEGO® Technic onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Technic
Merk LEGO
EAN 5702016913354
Legocode 42128
Leeftijd 11 - 16 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016913354

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Technic Robuuste sleepwagen - 42128 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016913354 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Technic Robuuste sleepwagen - 42128' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Technic Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 42128

Waar is LEGO Technic Robuuste sleepwagen - 42128 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Technic Robuuste sleepwagen - 42128 met het legonummer 42128 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Technic Robuuste sleepwagen - 42128?

Het lego nummer van LEGO Technic Robuuste sleepwagen - 42128 is 42128 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Technic Robuuste sleepwagen - 42128 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Technic Robuuste sleepwagen - 42128 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Technic Robuuste sleepwagen - 42128 momenteel in de aanbieding is.