LEGO Technic Bugatti Chiron - 42083

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Technic

Bouw je eigen ode aan de geavanceerde techniek en het innovatieve design van een van de beroemdste autofabrikanten ter wereld met dit fantastische LEGO Technic 42083 Bugatti Chiron model. Het model is ontwikkeld in samenwerking met Bugatti Automobiles S.A.S. en straalt de magie van de beroemde supercar uit dankzij de...

Lees meer..
4.8/5
Lees alle reviews

€254.98

Beste deal bij: Zavvi

36 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€254.98

36% Goedkoper

€279.99

30% Goedkoper

€299.00

25% Goedkoper

€299.99

25% Goedkoper

€315.00

21% Goedkoper

€399.99

€399.99

Beschrijving LEGO

Bouw je eigen ode aan de geavanceerde techniek en het innovatieve design van een van de beroemdste autofabrikanten ter wereld met dit fantastische LEGO Technic 42083 Bugatti Chiron model. Het model is ontwikkeld in samenwerking met Bugatti Automobiles S.A.S. en straalt de magie van de beroemde supercar uit dankzij de glanzende aerodynamische carrosserie, de spaakvelgen met logo en laagprofielbanden, de gedetailleerde remschijven en de W16-motor met bewegende zuigers. Open de deuren en bewonder de uitgebreide cockpit met een Technic versnellingsbak met 8 versnellingen en beweegbare schakelpaddle en een stuur met het embleem van Bugatti. Gebruik de sleutel voor topsnelheid om...

Bouw je eigen ode aan de geavanceerde techniek en het innovatieve design van een van de beroemdste autofabrikanten ter wereld met dit fantastische LEGO Technic 42083 Bugatti Chiron model. Het model is ontwikkeld in samenwerking met Bugatti Automobiles S.A.S. en straalt de magie van de beroemde supercar uit dankzij de glanzende aerodynamische carrosserie, de spaakvelgen met logo en laagprofielbanden, de gedetailleerde remschijven en de W16-motor met bewegende zuigers. Open de deuren en bewonder de uitgebreide cockpit met een Technic versnellingsbak met 8 versnellingen en beweegbare schakelpaddle en een stuur met het embleem van Bugatti. Gebruik de sleutel voor topsnelheid om de achterspoiler van de normale stand in de topsnelheidsstand te zetten en ontdek onder de motorkap het unieke serienummer en een opbergvak met daarin een stijlvolle Bugatti weekendtas. Het kleurenschema met de twee klassieke blauwtinten van Bugatti weerspiegelt de kenmerkende kleur van het automerk en met de set coole stickers kun je nog meer details toevoegen en dit exclusieve model helemaal compleet maken! Eigenschappen: Een exclusieve LEGO Bugatti Chiron replica met een schaal van 1:8 en talloze luxe details, zoals een aerodynamische carrosserie, beweegbare achterspoiler, spaakvelgen met logo en laagprofielbanden, gedetailleerde remschijven en een W16-motor met bewegende zuigers. Open de deuren en ontdek de gedetailleerde cockpit met een LEGO Technic versnellingsbak met 8 versnellingen en beweegbare schakelpaddle en een stuur voorzien van het embleem van Bugatti. Gebruik de sleutel voor topsnelheid om de achterspoiler van de normale stand in de topsnelheidsstand te zetten. Open de motorkap om de stijlvolle weekendtas van Bugatti uit het kleine opbergvak te halen. Bewonder de gedetailleerde W16-motor met bewegende zuigers. Inclusief een uniek serienummer onder de motorkap. Met kleurenschema met de twee klassieke blauwtinten van Bugatti die de kenmerkende kleur van het merk weerspiegelen en een set stickers voor nog meer detail. De set is verpakt in een luxueuze doos. Ook inclusief een verzamelbrochure in kleur met uitgebreide bouwinstructies. Dit LEGO Technic model is speciaal ontworpen voor een boeiend en plezierig bouwproces. Deze set bestaat uit 3.599 onderdelen. Geschikt voor personen vanaf 16 jaar. De Bugatti Chiron is ca. 14 cm hoog, 56 cm lang en 25 cm breed.

Kenmerken
Serie LEGO Technic
Merk LEGO
EAN 5702016116977
Legocode 42083
Leeftijd 16 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016116977

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Technic Bugatti Chiron - 42083 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016116977 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Technic Bugatti Chiron - 42083' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Technic Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 42083

Waar is LEGO Technic Bugatti Chiron - 42083 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Technic Bugatti Chiron - 42083 met het legonummer 42083 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Technic Bugatti Chiron - 42083?

Het lego nummer van LEGO Technic Bugatti Chiron - 42083 is 42083 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Technic Bugatti Chiron - 42083 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Technic Bugatti Chiron - 42083 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Technic Bugatti Chiron - 42083 momenteel in de aanbieding is.