LEGO Technic Airbus H175 Reddingshelikopter Modelbouwpakket met Helikopter Model - 42145

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Technic

Leergierige kinderen vanaf 11 jaar zullen veel opsteken van dit LEGO Technic Airbus H175 Reddingshelikopter (42145) modelbouwpakket. Dit constructie speelgoed bevat een heleboel geweldige functies. Zo ontdekken kinderen hoe alle onderdelen samenwerken in een iconisch opsporings- en reddingsvoertuig. Deze Airbus H175 speelgoedhelikopter lijkt precies op de echte versie. De motor...

Lees meer..
4.5/5
Lees alle reviews

€174.99

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€174.99

€209.99

€174.99

Beschrijving LEGO

Leergierige kinderen vanaf 11 jaar zullen veel opsteken van dit LEGO Technic Airbus H175 Reddingshelikopter (42145) modelbouwpakket. Dit constructie speelgoed bevat een heleboel geweldige functies. Zo ontdekken kinderen hoe alle onderdelen samenwerken in een iconisch opsporings- en reddingsvoertuig. Deze Airbus H175 speelgoedhelikopter lijkt precies op de echte versie. De motor (inbegrepen) brengt het model tot leven met bewegende functies. Bekijk de langzaam en snel ronddraaiende propeller en staartpropeller, het inklapbare landingsgestel, de lier en de rotatiemotor. Bij de handmatige functies horen de tuimelschijf waarmee je de instelhoek van de rotorbladen aanpast, een cockpitdeur, schuifdeuren voor de passagiers, plus motorkappen aan...

Leergierige kinderen vanaf 11 jaar zullen veel opsteken van dit LEGO Technic Airbus H175 Reddingshelikopter (42145) modelbouwpakket. Dit constructie speelgoed bevat een heleboel geweldige functies. Zo ontdekken kinderen hoe alle onderdelen samenwerken in een iconisch opsporings- en reddingsvoertuig. Deze Airbus H175 speelgoedhelikopter lijkt precies op de echte versie. De motor (inbegrepen) brengt het model tot leven met bewegende functies. Bekijk de langzaam en snel ronddraaiende propeller en staartpropeller, het inklapbare landingsgestel, de lier en de rotatiemotor. Bij de handmatige functies horen de tuimelschijf waarmee je de instelhoek van de rotorbladen aanpast, een cockpitdeur, schuifdeuren voor de passagiers, plus motorkappen aan de voor- en achterkant die open kunnen. De realistische bewegingen en mechanismen van LEGO Technic bouwspeelgoed laten LEGO bouwers op een laagdrempelige en levensechte manier kennismaken met de wereld van techniek. Verras kinderen vanaf 11 jaar met dit helikopter bouwpakket als cadeau voor een verjaardag, kerst of een andere speciale gelegenheid. Afmetingen: ca. 24 cm hoog, 72 cm lang en 13 cm breed. Bevat 2001 onderdelen. Eigenschappen Dit LEGO modelbouwpakket bestaat uit een opsporings- en reddingshelikopter met handmatige en motoraangedreven functies, waarmee kinderen leren hoe een helikopter precies werkt Bij de motoraangedreven functies horen een ronddraaiende propeller, staartpropeller, inklapbaar landingsgestel, motorkap en rotatiemotor Onder de handmatige functies behoren de tuimelschijf om de instelhoek van de rotorbladen aan te passen, de deuren van de cockpit en passagierscabine die open kunnen, plus motorkappen aan de voor- en achterkant om het stuurmechanisme te bekijken Voor dit helikopter speelgoed op batterijen zijn 6 batterijen nodig; deze zijn bij het bouwpakket inbegrepen, evenals 1 motor LEGO Technic bouwspeelgoed bevat realistische bewegingen en mechanismen die jonge LEGO bouwers een interessant kijkje bieden in de wereld van techniek

Kenmerken
Serie LEGO Technic
Merk LEGO
EAN 5702017160641
Legocode 42145
Leeftijd 11 - 20 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702017160641

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Technic Airbus H175 Reddingshelikopter Modelbouwpakket met Helikopter Model - 42145 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702017160641 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Technic Airbus H175 Reddingshelikopter Modelbouwpakket met Helikopter Model - 42145' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Technic Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 42145

Waar is LEGO Technic Airbus H175 Reddingshelikopter Modelbouwpakket met Helikopter Model - 42145 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Technic Airbus H175 Reddingshelikopter Modelbouwpakket met Helikopter Model - 42145 met het legonummer 42145 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Technic Airbus H175 Reddingshelikopter Modelbouwpakket met Helikopter Model - 42145?

Het lego nummer van LEGO Technic Airbus H175 Reddingshelikopter Modelbouwpakket met Helikopter Model - 42145 is 42145 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Technic Airbus H175 Reddingshelikopter Modelbouwpakket met Helikopter Model - 42145 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Technic Airbus H175 Reddingshelikopter Modelbouwpakket met Helikopter Model - 42145 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Technic Airbus H175 Reddingshelikopter Modelbouwpakket met Helikopter Model - 42145 momenteel in de aanbieding is.