LEGO Super Mario Uitbreidingsset: Piranha Plant Puzzeluitdaging - 71382

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Super Mario

Voeg een level met Piranha Plants toe aan jouw LEGO® Super Mario™ startset met deze geweldige uitbreidingsset! Overal om je heen vind je giftig moeras in het Cassismoeras, dus zorg ervoor dat je er niet in valt. Spring op de Spiny om munten te verdienen en draai daarna rond op...

Lees meer..
4.5/5
Lees alle reviews

€20.09

Beste deal bij: Bol.com

44 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€20.09

44% Goedkoper

€20.99

42% Goedkoper

€25.50

29% Goedkoper

€27.94

22% Goedkoper

€29.98

17% Goedkoper

€29.99

17% Goedkoper

€34.94

3% Goedkoper

€35.94

Beschrijving LEGO

Voeg een level met Piranha Plants toe aan jouw LEGO® Super Mario™ startset met deze geweldige uitbreidingsset! Overal om je heen vind je giftig moeras in het Cassismoeras, dus zorg ervoor dat je er niet in valt. Spring op de Spiny om munten te verdienen en draai daarna rond op de draaimolen om de Piranha Plants uit de weg te beuken voor 3 rodemuntenblokken. Spring binnen de tijd op alle 3 de blokken voor een enorme beloning! Ga voor digitaal Maak het bouwen van deze set nog leuker met Instructions PLUS in de gratis LEGO Super Mario app. De app...

Voeg een level met Piranha Plants toe aan jouw LEGO® Super Mario™ startset met deze geweldige uitbreidingsset! Overal om je heen vind je giftig moeras in het Cassismoeras, dus zorg ervoor dat je er niet in valt. Spring op de Spiny om munten te verdienen en draai daarna rond op de draaimolen om de Piranha Plants uit de weg te beuken voor 3 rodemuntenblokken. Spring binnen de tijd op alle 3 de blokken voor een enorme beloning! Ga voor digitaal Maak het bouwen van deze set nog leuker met Instructions PLUS in de gratis LEGO Super Mario app. De app bevat ook tips om nieuwe, creatieve levels te bouwen en vormt een veilig forum waarop kinderen hun eigen creaties kunnen delen. Plezier met Mario in de echte wereld LEGO Super Mario speelsets brengen een geliefd Nintendo® personage tot leven in de echte wereld. Met de startset, uitbreidingssets en power-uppakketten kunnen fans hun eigen unieke levels maken om samen of alleen mee te spelen. LET OP: Om met deze uitbreidingsset te kunnen spelen is het LEGO Mario figuur nodig uit de startset. Eigenschappen: Kinderen kunnen allerlei uitdagingen toevoegen aan hun LEGO® Super Mario™ startset met deze Uitbreidingsset: Piranha Plant-puzzeluitdaging (71382). Laat ze draaien en springen in het giftige Cassismoeras van LEGO stenen! Inclusief LEGO® speelgoedfiguren van bekende Super Mario™ vijanden – 2 Piranha Plants en een Spiny – die LEGO® Mario™ (figuur is niet inbegrepen) moet verslaan. De set bevat een draaiend platform om de Piranha Plants uit de weg te beuken en 3 rodemuntenblokken waarmee spelers veel digitale munten kunnen verdienen door binnen de tijd op alle 3 de blokken te springen. Deze 267-delige LEGO® speelset is een leuk cadeau voor een verjaardag of de feestdagen voor creatieve kinderen vanaf 7 jaar die de Avonturen met Mario startset (71360) al hebben. Die hebben ze nodig voor interactief speelplezier. Deze module is ca. 9 cm hoog, 8 cm breed en 16 cm diep in de standaardopstelling en kan op talloze manieren worden omgebouwd of gecombineerd met andere LEGO® Super Mario™ sets. De gratis LEGO® Super Mario™ app bevat bouwinstructies, inspiratie voor verschillende manieren om te bouwen en spelen en nog veel meer. Ga naar LEGO.com/devicecheck voor een lijst met compatibele Android- en iOS-apparaten. De LEGO® Super Mario™ speelgoedsets laten een geliefd personage tot leven komen in de echte wereld en bieden fans eindeloze mogelijkheden om unieke uitdagingen te bedenken en hun levels uit te breiden en om te bouwen, alleen of met vrienden. Al sinds 1958 voldoen LEGO® onderdelen aan strikte industrienormen, waardoor ze elke keer weer consistent en compatibel zijn en goed op elkaar passen. LEGO® stenen worden tot het uiterste getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan strenge veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Super Mario
Merk LEGO
EAN 5702016913255
Legocode 71382
Leeftijd 7 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016913255

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Super Mario Uitbreidingsset: Piranha Plant Puzzeluitdaging - 71382 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016913255 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Super Mario Uitbreidingsset: Piranha Plant Puzzeluitdaging - 71382' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Super Mario Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 71382

Waar is LEGO Super Mario Uitbreidingsset: Piranha Plant Puzzeluitdaging - 71382 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Super Mario Uitbreidingsset: Piranha Plant Puzzeluitdaging - 71382 met het legonummer 71382 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Super Mario Uitbreidingsset: Piranha Plant Puzzeluitdaging - 71382?

Het lego nummer van LEGO Super Mario Uitbreidingsset: Piranha Plant Puzzeluitdaging - 71382 is 71382 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Super Mario Uitbreidingsset: Piranha Plant Puzzeluitdaging - 71382 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Super Mario Uitbreidingsset: Piranha Plant Puzzeluitdaging - 71382 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Super Mario Uitbreidingsset: Piranha Plant Puzzeluitdaging - 71382 momenteel in de aanbieding is.