LEGO Super Mario Power-uppakket: Tanuki Mario - 71385

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Super Mario

LEGO® Super Mario™ spelers krijgen nog meer mogelijkheden met dit Power-uppakket: Tanuki-Mario (71385). Het bevat een interactief pak voor LEGO® Mario™ (figuur niet inbegrepen). Wanneer LEGO Mario dit pak draagt, kunnen spelers extra digitale munten verdienen door hem rond te laten draaien voordat hij op zijn vijanden springt! Deze set...

Lees meer..
4.5/5
Lees alle reviews

€22.29

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€22.29

Beschrijving LEGO

LEGO® Super Mario™ spelers krijgen nog meer mogelijkheden met dit Power-uppakket: Tanuki-Mario (71385). Het bevat een interactief pak voor LEGO® Mario™ (figuur niet inbegrepen). Wanneer LEGO Mario dit pak draagt, kunnen spelers extra digitale munten verdienen door hem rond te laten draaien voordat hij op zijn vijanden springt! Deze set is een leuk cadeau voor creatieve kinderen die de Avonturen met Mario startset (71360) met de LEGO Mario figuur al hebben. Leuke app Je vindt de bouwinstructies met afbeeldingen in de doos en in de LEGO Super Mario app. De app biedt een veilig platform waarop kinderen hun ideeën kunnen...

LEGO® Super Mario™ spelers krijgen nog meer mogelijkheden met dit Power-uppakket: Tanuki-Mario (71385). Het bevat een interactief pak voor LEGO® Mario™ (figuur niet inbegrepen). Wanneer LEGO Mario dit pak draagt, kunnen spelers extra digitale munten verdienen door hem rond te laten draaien voordat hij op zijn vijanden springt! Deze set is een leuk cadeau voor creatieve kinderen die de Avonturen met Mario startset (71360) met de LEGO Mario figuur al hebben. Leuke app Je vindt de bouwinstructies met afbeeldingen in de doos en in de LEGO Super Mario app. De app biedt een veilig platform waarop kinderen hun ideeën kunnen delen en geeft inspirerende tips voor creatieve manieren om te bouwen en te spelen. Eindeloos LEGO Mario plezier LEGO Super Mario speelsets brengen een beroemd Nintendo® personage tot leven in de echte wereld. Met de startset, uitbreidingssets en power-uppakketten kunnen fans hun eigen levels bedenken voor leuke wedstrijdjes met vrienden, familie of in hun eentje. Eigenschappen: Geef de interactieve LEGO® Super Mario™ speelmogelijkheden van kinderen een boost met dit Power-uppakket: Tanuki-Mario (71385) met een interactief pak voor LEGO® Mario™ (figuur is niet inbegrepen). Dit bouwbare accessoire past op de LEGO® Mario™ figuur uit de Avonturen met Mario startset (71360). Wanneer LEGO® Mario™ dit pak aan heeft, kunnen spelers hem snel ronddraaien om zo extra digitale munten te verzamelen voordat ze op vijanden springen. Dit bouwspeelgoed om te verzamelen is een cool cadeautje voor een verjaardag of de feestdagen voor kinderen en fans vanaf 6 jaar waarmee ze hun LEGO® Super Mario™ startset en uitbreidingssets kunnen aanpassen. Ontdek ook andere LEGO® Mario™ upgrades die kunnen worden gecombineerd met de startset en uitbreidingssets, zoals het Power-uppakket: Pinguïn-Mario (71384). De set bevat stapsgewijze instructies, zodat kinderen zelfstandig aan de slag kunnen met bouwen. De gratis LEGO® Super Mario™ app heeft bouwinstructies, een veilig platform waarop kinderen hun ideeën kunnen delen en nog veel meer. Ga naar LEGO.com/devicecheck voor een lijst met compatibele Android- en iOS-apparaten. LEGO® Super Mario™ bouwsets zijn zeer populair en brengen een beroemd Nintendo® personage tot leven in de echte wereld. Kinderen kunnen zelf unieke levels maken, uitbreiden en ombouwen, alleen of samen met hun vrienden. LEGO® stenen voldoen al sinds 1958 aan strikte industrienormen, zodat ze keer op keer consistent en compatibel zijn en stevig op elkaar passen. LEGO® onderdelen worden op vrijwel alle mogelijke manieren getest en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Super Mario
Merk LEGO
EAN 5702016913286
Legocode 71385
Leeftijd 6 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016913286

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Super Mario Power-uppakket: Tanuki Mario - 71385 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016913286 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Super Mario Power-uppakket: Tanuki Mario - 71385' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Super Mario Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 71385

Waar is LEGO Super Mario Power-uppakket: Tanuki Mario - 71385 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Super Mario Power-uppakket: Tanuki Mario - 71385 met het legonummer 71385 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Super Mario Power-uppakket: Tanuki Mario - 71385?

Het lego nummer van LEGO Super Mario Power-uppakket: Tanuki Mario - 71385 is 71385 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Super Mario Power-uppakket: Tanuki Mario - 71385 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Super Mario Power-uppakket: Tanuki Mario - 71385 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Super Mario Power-uppakket: Tanuki Mario - 71385 momenteel in de aanbieding is.