LEGO Super Mario Power-Uppakket Bijen - 71393

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Super Mario

Geef jouw LEGO® Super Mario™ levels vleugels met dit Power-uppakket: Bijen-Mario (71393). Met het interactieve bijenpak voor LEGO® Mario™ (figuur niet inbegrepen) kunnen spelers extra digitale munten verzamelen door hem te laten 'vliegen'. Er worden ook geluiden van zoemende bijen afgespeeld als hij vliegt. Deze set is een superleuk cadeau...

Lees meer..
4.5/5
Lees alle reviews

€10.94

Beste deal bij: Top1Toys

37 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€10.94

37% Goedkoper

€17.38

0% Goedkoper

€17.44

Beschrijving LEGO

Geef jouw LEGO® Super Mario™ levels vleugels met dit Power-uppakket: Bijen-Mario (71393). Met het interactieve bijenpak voor LEGO® Mario™ (figuur niet inbegrepen) kunnen spelers extra digitale munten verzamelen door hem te laten 'vliegen'. Er worden ook geluiden van zoemende bijen afgespeeld als hij vliegt. Deze set is een superleuk cadeau voor kinderen die de LEGO Super Mario startset 71360 met LEGO Mario of de 71387 set met de LEGO® Luigi™ figuur al hebben. Leuke app In de doos en in de gratis LEGO Super Mario app vind je bouwinstructies met afbeeldingen. De app biedt kinderen ook een veilige omgeving waar...

Geef jouw LEGO® Super Mario™ levels vleugels met dit Power-uppakket: Bijen-Mario (71393). Met het interactieve bijenpak voor LEGO® Mario™ (figuur niet inbegrepen) kunnen spelers extra digitale munten verzamelen door hem te laten 'vliegen'. Er worden ook geluiden van zoemende bijen afgespeeld als hij vliegt. Deze set is een superleuk cadeau voor kinderen die de LEGO Super Mario startset 71360 met LEGO Mario of de 71387 set met de LEGO® Luigi™ figuur al hebben. Leuke app In de doos en in de gratis LEGO Super Mario app vind je bouwinstructies met afbeeldingen. De app biedt kinderen ook een veilige omgeving waar ze hun ideeën kunnen delen, inspiratie voor bouw- en speelplezier en andere leuke functies. Eindeloos creatief speelplezier LEGO Super Mario speelgoedsets brengen beroemde Super Mario personages tot leven in de echte wereld. Met de startset, uitbreidingssets en power-uppakketten kunnen fans hun eigen unieke levels bouwen om alleen of samen met vrienden mee te spelen. Producteigenschappen: Geef jouw LEGO® Super Mario™ levels vleugels met dit Power-uppakket: Bijen-Mario (71393) met een interactief pak voor LEGO® Mario™ (figuur niet inbegrepen). Dit bouwbare accessoire past op de LEGO® Mario™ figuur uit de Avonturen met Mario startset (71360) of de LEGO® Luigi™ figuur uit de Avonturen met Luigi startset (71387). Wanneer LEGO® Mario™ dit pak draagt, kunnen spelers extra digitale munten verdienen door hem te laten 'vliegen'. Als hij rondvliegt, worden er geluiden van zoemende bijen afgespeeld. Het pakket bevat ook bloemen en groene LEGO® 'graselementen' om de levels van kinderen nog mooier te maken. Dankzij de meegeleverde instructies met afbeeldingen kunnen ze gemakkelijk zelf bouwen. De gratis LEGO® Super Mario™ app bevat instructies, inspiratie voor creatieve manieren om te bouwen en spelen en nog veel meer. Ga naar LEGO.com/devicecheck voor een lijst met compatibele Android- en iOS-apparaten. Dit bouwspeelgoed om te verzamelen is een fantastisch cadeautje voor een verjaardag of de feestdagen voor creatieve kinderen vanaf 6 jaar waarmee ze hun LEGO® Super Mario™ startset en uitbreidingssets kunnen aanpassen. Er zijn nog meer LEGO® Super Mario™ Power-uppakketten verkrijgbaar die je kunt combineren met de startsets en uitbreidingssets, zoals het Power-uppakket: Kikker-Mario (71392). Met de LEGO® Super Mario™ speelsets om te verzamelen komen populaire Super Mario personages tot leven in de echte wereld en krijgen fans eindeloze mogelijkheden om hun eigen unieke levels te bedenken, aan te passen en uit te breiden. LEGO® onderdelen voldoen al sinds 1958 aan hoge industrienormen, waardoor ze elke keer weer consistent en compatibel zijn en goed op elkaar passen. LEGO® stenen en onderdelen worden tot het uiterste getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan strenge veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Super Mario
Merk LEGO
EAN 5702016912821
Legocode 71393
Leeftijd 6 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016912821

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Super Mario Power-Uppakket Bijen - 71393 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016912821 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Super Mario Power-Uppakket Bijen - 71393' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Super Mario Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 71393

Waar is LEGO Super Mario Power-Uppakket Bijen - 71393 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Super Mario Power-Uppakket Bijen - 71393 met het legonummer 71393 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Super Mario Power-Uppakket Bijen - 71393?

Het lego nummer van LEGO Super Mario Power-Uppakket Bijen - 71393 is 71393 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Super Mario Power-Uppakket Bijen - 71393 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Super Mario Power-Uppakket Bijen - 71393 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Super Mario Power-Uppakket Bijen - 71393 momenteel in de aanbieding is.