LEGO Super Mario Personagepakketten Serie 2 - 71386

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Super Mario

Verras LEGO® Super Mario™ fans met de mogelijkheid om nog meer spannende levels te maken. De Personagepakketten - serie 2 (71386) bevatten elk een bouwbaar verrassingspersonage met een actielabel. Er zijn 10 LEGO Super Mario personages om te verzamelen: Huckit Crab, Spiny Cheep Cheep, Ninji, Foo, Parachute Goomba, Para-Beetle, giftige...

Lees meer..
4/5
Lees alle reviews

€13.94

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€13.94

Beschrijving LEGO

Verras LEGO® Super Mario™ fans met de mogelijkheid om nog meer spannende levels te maken. De Personagepakketten - serie 2 (71386) bevatten elk een bouwbaar verrassingspersonage met een actielabel. Er zijn 10 LEGO Super Mario personages om te verzamelen: Huckit Crab, Spiny Cheep Cheep, Ninji, Foo, Parachute Goomba, Para-Beetle, giftige paddenstoel, Thwimp, Fly Guy en Bone Goomba. Elk personage is ontworpen om te worden gebruikt met de Avonturen met Mario startset (71360) die je nodig hebt voor interactief speelplezier. Coole app In elk pakket en in de LEGO Super Mario app vind je instructies. De app bevat ook digitale functies...

Verras LEGO® Super Mario™ fans met de mogelijkheid om nog meer spannende levels te maken. De Personagepakketten - serie 2 (71386) bevatten elk een bouwbaar verrassingspersonage met een actielabel. Er zijn 10 LEGO Super Mario personages om te verzamelen: Huckit Crab, Spiny Cheep Cheep, Ninji, Foo, Parachute Goomba, Para-Beetle, giftige paddenstoel, Thwimp, Fly Guy en Bone Goomba. Elk personage is ontworpen om te worden gebruikt met de Avonturen met Mario startset (71360) die je nodig hebt voor interactief speelplezier. Coole app In elk pakket en in de LEGO Super Mario app vind je instructies. De app bevat ook digitale functies om het bouwen nog leuker te maken, inspirerende tips en een veilig platform waarop kinderen hun ideeën kunnen delen. Eindeloze mogelijkheden LEGO Super Mario speelsets zijn geweldige cadeaus die een geliefd personage tot leven brengen in de echte wereld. Met de startset, uitbreidingssets en power-uppakketten kunnen kinderen hun eigen levels bouwen. Eigenschappen: Maak het interactieve speelplezier in het LEGO® Super Mario™ universum nog leuker met de Personagepakketten - serie 2 (71386). Elk pakket bevat een bouwbaar verrassingspersonage met een actielabel. Er zijn 10 unieke LEGO® Super Mario™ speelgoedpersonages om te verzamelen en mee te spelen: Huckit Crab, Spiny Cheep Cheep, Ninji, Foo, Parachute Goomba, Para-Beetle, giftige paddenstoel, Thwimp, Fly Guy en Bone Goomba. Je hebt de Avonturen met Mario startset (71360) met de LEGO® Mario™ figuur nodig om met deze sets te spelen. LEGO Mario reageert op verschillende manieren wanneer hij op deze personages springt. Een personagepakket om te verzamelen is een leuk cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of als verrassing voor zomaar tussendoor voor kinderen vanaf 6 jaar. Zo kunnen ze hun LEGO® Super Mario™ wereld uitbreiden met nieuwe speelmogelijkheden. Combineer deze personages met de startset, bouw iets nieuws en voeg ook de LEGO® Super Mario™ uitbreidingssets toe voor de leukste solo-uitdagingen en spannende wedstrijdjes met familie en vrienden. Elke verpakking bevat instructies met afbeeldingen, zodat kinderen zelfstandig aan de slag kunnen met bouwen. De gratis LEGO® Super Mario™ app bevat ook bouwinstructies, coole weergavefuncties om het bouwen nog leuker te maken en nog veel meer. Ga naar LEGO.com/devicecheck voor een lijst met compatibele Android- en iOS-apparaten. Kinderen kunnen zowel alleen als met vrienden spelen met de interactieve LEGO® Super Mario™ speelsets, waarin een geliefd personage tot leven komt in de echte wereld. Ze kunnen eindeloze creatieve uitdagingen bedenken door de sets anders te bouwen. Al sinds 1958 voldoen LEGO® onderdelen aan strikte industrienormen, waardoor ze elke keer weer consistent en compatibel zijn en goed op elkaar passen. LEGO® stenen en onderdelen worden tot het uiterste getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan strenge veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Super Mario
Merk LEGO
EAN 5702016913378
Legocode 71386
Leeftijd 6 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016913378

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Super Mario Personagepakketten Serie 2 - 71386 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016913378 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Super Mario Personagepakketten Serie 2 - 71386' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Super Mario Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 71386

Waar is LEGO Super Mario Personagepakketten Serie 2 - 71386 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Super Mario Personagepakketten Serie 2 - 71386 met het legonummer 71386 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Super Mario Personagepakketten Serie 2 - 71386?

Het lego nummer van LEGO Super Mario Personagepakketten Serie 2 - 71386 is 71386 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Super Mario Personagepakketten Serie 2 - 71386 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Super Mario Personagepakketten Serie 2 - 71386 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Super Mario Personagepakketten Serie 2 - 71386 momenteel in de aanbieding is.