LEGO Super Heroes Justice League Flying Fox: Batmobile Luchtbrugaanval - 76087

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Super Heroes

Neem deel aan de Justice League-missie om Steppenwolf en de Parademonen te verslaan! Bestuur de Flying Fox met Cyborg en open het vuur met het geschut met veermechanisme en de noppenschieters. Lanceer Batman in zijn Batmobile en richt je op de Parademonen met de noppenschieters. Werk samen met Wonder Woman...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€179.99

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€179.99

Beschrijving LEGO

Neem deel aan de Justice League-missie om Steppenwolf en de Parademonen te verslaan! Bestuur de Flying Fox met Cyborg en open het vuur met het geschut met veermechanisme en de noppenschieters. Lanceer Batman in zijn Batmobile en richt je op de Parademonen met de noppenschieters. Werk samen met Wonder Woman en Superman om de angstaanjagende Steppenwolf te verslaan en de Mother Box te pakken te krijgen! Inclusief 6 minifiguren: Cyborg, Batman, Wonder Woman, Superman en 2 Parademonen, plus een grote figuur van Steppenwolf. Eigenschappen: • De Flying Fox is voorzien van een dubbele minifiguurcockpit met een afneembare koepel en een...

Neem deel aan de Justice League-missie om Steppenwolf en de Parademonen te verslaan! Bestuur de Flying Fox met Cyborg en open het vuur met het geschut met veermechanisme en de noppenschieters. Lanceer Batman in zijn Batmobile en richt je op de Parademonen met de noppenschieters. Werk samen met Wonder Woman en Superman om de angstaanjagende Steppenwolf te verslaan en de Mother Box te pakken te krijgen! Inclusief 6 minifiguren: Cyborg, Batman, Wonder Woman, Superman en 2 Parademonen, plus een grote figuur van Steppenwolf. Eigenschappen: • De Flying Fox is voorzien van een dubbele minifiguurcockpit met een afneembare koepel en een doorschijnend-rode voorruit, 2 wapens met veermechanisme, 2 noppenschieters, een schans om de Batmobile naar binnen te rijden en 2 boosters met doorschijnend-oranje elementen aan de achterkant. • De Batmobile heeft een cockpit die open kan met plaats voor een minifiguur, 3 noppenschieters en verstelbare vleugels aan de voor- en achterkant. • Inclusief de Mother Box. • Wapens: Cyborgs aankoppelbare noppenschietarm, Batmans Batarang en enterhaak, Wonder Womans zwaard, de handnoppenschieters van de Parademonen en de bijl van Steppenwolf. • Accessoire-elementen: Wonder Womans schild en de folievleugels van de Parademonen.

Kenmerken
Serie LEGO Super Heroes
Merk LEGO
EAN 5702015868723
Legocode 76087
Leeftijd 9 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702015868723

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Super Heroes Justice League Flying Fox: Batmobile Luchtbrugaanval - 76087 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702015868723 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Super Heroes Justice League Flying Fox: Batmobile Luchtbrugaanval - 76087' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Super Heroes Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 76087

Waar is LEGO Super Heroes Justice League Flying Fox: Batmobile Luchtbrugaanval - 76087 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Super Heroes Justice League Flying Fox: Batmobile Luchtbrugaanval - 76087 met het legonummer 76087 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Super Heroes Justice League Flying Fox: Batmobile Luchtbrugaanval - 76087?

Het lego nummer van LEGO Super Heroes Justice League Flying Fox: Batmobile Luchtbrugaanval - 76087 is 76087 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Super Heroes Justice League Flying Fox: Batmobile Luchtbrugaanval - 76087 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Super Heroes Justice League Flying Fox: Batmobile Luchtbrugaanval - 76087 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Super Heroes Justice League Flying Fox: Batmobile Luchtbrugaanval - 76087 momenteel in de aanbieding is.