LEGO Marvel Thor Aanval op New Asgard - 76207

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Super Heroes

Geef kinderen vanaf 7 jaar een monsterlijk leuke verrassing met LEGO Marvel Aanval op New Asgard (76207) Avengers constructie speelgoed. In deze buitengewone actiespeelset uit Marvel Studio's Thor: Love and Thunder nemen de helden het op tegen een monster dat uit de fantasie van kinderen is ontsnapt. Jonge superhelden gaan...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€24.97

Beste deal bij: Top1Toys

3 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€24.97

3% Goedkoper

€25.72

Beschrijving LEGO

Geef kinderen vanaf 7 jaar een monsterlijk leuke verrassing met LEGO Marvel Aanval op New Asgard (76207) Avengers constructie speelgoed. In deze buitengewone actiespeelset uit Marvel Studio's Thor: Love and Thunder nemen de helden het op tegen een monster dat uit de fantasie van kinderen is ontsnapt. Jonge superhelden gaan de strijd aan met hun ergste nachtmerrie in deze superheldenspeelset met een reusachtig monster. Het bouwspeelgoed bevat 3 populaire minifiguren: Gorr die het Schaduwmonster tot leven wekt, Thor met zijn rondzwaaiende bijl Stormbreaker en Machtige Thor die de hamer Mjölnir draagt. Het enorme monster heeft beweegbare armen en klauwen voor...

Geef kinderen vanaf 7 jaar een monsterlijk leuke verrassing met LEGO Marvel Aanval op New Asgard (76207) Avengers constructie speelgoed. In deze buitengewone actiespeelset uit Marvel Studio's Thor: Love and Thunder nemen de helden het op tegen een monster dat uit de fantasie van kinderen is ontsnapt. Jonge superhelden gaan de strijd aan met hun ergste nachtmerrie in deze superheldenspeelset met een reusachtig monster. Het bouwspeelgoed bevat 3 populaire minifiguren: Gorr die het Schaduwmonster tot leven wekt, Thor met zijn rondzwaaiende bijl Stormbreaker en Machtige Thor die de hamer Mjölnir draagt. Het enorme monster heeft beweegbare armen en klauwen voor nog meer speelmogelijkheden en leuke poses. In de gratis LEGO Bouwinstructies app vind je bovendien digitale zoom- en draaifuncties om het model te visualiseren en het bouwen nog leuker te maken. Kinderen beleven eindeloos veel speelplezier wanneer ze dit LEGO constructie speelgoed bouwen samen met vriendjes, vriendinnetjes of familie. Gorr heeft zijn angstaanjagende Schaduwmonster losgelaten op New Asgard. Thor en de Machtige Thor zullen moeten samenwerken om de strijd te winnen van deze bloeddorstige vijand. Gaat het ze lukken? Alle LEGO Marvel sets zijn met zorg ontworpen om jonge superhelden fantasierijke speelervaringen te bezorgen. Geef superheldenactie cadeau aan Thor fans vanaf 7 jaar met deze leuke bouwset, gebaseerd op de film. Een geweldige verrassing voor een verjaardag of feestdag. Eigenschappen: Met dit LEGO Marvel Avengers constructie speelgoed kunnen jonge superhelden zelf deel uitmaken van de actie uit Marvel Studio's Thor: Love and Thunder, met 3 minifiguren en een monster figuur. Inclusief LEGO minifiguur van Thor die vervaarlijk zwaait met zijn Stormbreaker speelgoed bijl, Gorr en Machtige Thor met de Mjölnir hamer. Het schaduwmonster bij dit constructie speelgoed heeft scharnierende armen en klauwen, voor spannende duellen met monsters en superhelden. Kinderen kunnen scènes uit Thor: Love and Thunder naspelen en hun eigen avonturen bedenken terwijl ze de strijd aangaan met het beweeglijke Schaduwmonster. Dit leuke Thor Stormbreaker constructie speelgoed is een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 7 jaar, voor een verjaardag of zomaar als verrassing - het model ziet er ook nog eens fantastisch uit om na al het speelplezier mooi neer te zetten.

Kenmerken
Serie LEGO Super Heroes
Merk LEGO
EAN 5702017154220
Legocode 76207
Leeftijd 10 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702017154220

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Marvel Thor Aanval op New Asgard - 76207 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702017154220 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Marvel Thor Aanval op New Asgard - 76207' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Super Heroes Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 76207

Waar is LEGO Marvel Thor Aanval op New Asgard - 76207 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Marvel Thor Aanval op New Asgard - 76207 met het legonummer 76207 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Marvel Thor Aanval op New Asgard - 76207?

Het lego nummer van LEGO Marvel Thor Aanval op New Asgard - 76207 is 76207 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Marvel Thor Aanval op New Asgard - 76207 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Marvel Thor Aanval op New Asgard - 76207 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Marvel Thor Aanval op New Asgard - 76207 momenteel in de aanbieding is.