LEGO Star Wars Resistance Y-wing Microfighter - 75263

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Star Wars

Oproep aan alle verzetshelden! Ga samen met Zorii Bliss de strijd aan tegen het Keizerrijk in de Y-wing Microfighter! Spring in de cockpit, start de motoren en schiet de ruimte in. Gebruik de geweren om op vijanden te schieten en vuur de knipraketten af. Vlieg terug naar de basis zodra...

Lees meer..
4/5
Lees alle reviews

€29.95

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€29.95

Beschrijving LEGO

Oproep aan alle verzetshelden! Ga samen met Zorii Bliss de strijd aan tegen het Keizerrijk in de Y-wing Microfighter! Spring in de cockpit, start de motoren en schiet de ruimte in. Gebruik de geweren om op vijanden te schieten en vuur de knipraketten af. Vlieg terug naar de basis zodra de strijd is gewonnen om daar reparaties uit te voeren en deze coole starfighter aan al je vrienden te laten zien! Eigenschappen: Kinderen kunnen als verzetsheld Zorii Bliss duels naspelen met deze snel te bouwen LEGO® versie van de Resistance Y-wing Microfighter (75263) uit Star Wars: The Rise of Skywalker!...

Oproep aan alle verzetshelden! Ga samen met Zorii Bliss de strijd aan tegen het Keizerrijk in de Y-wing Microfighter! Spring in de cockpit, start de motoren en schiet de ruimte in. Gebruik de geweren om op vijanden te schieten en vuur de knipraketten af. Vlieg terug naar de basis zodra de strijd is gewonnen om daar reparaties uit te voeren en deze coole starfighter aan al je vrienden te laten zien! Eigenschappen: Kinderen kunnen als verzetsheld Zorii Bliss duels naspelen met deze snel te bouwen LEGO® versie van de Resistance Y-wing Microfighter (75263) uit Star Wars: The Rise of Skywalker! Deze versie in LEGO® stenen van de Y-wing Microfighter is klaar om het tegen de First Order op te nemen! Hij heeft 2 knipraketten, een draaibare geschutskoepel, niet-afvuurbare geweren en een cockpit met plaats voor de minifiguur van Zorii Bliss. Het kleurenschema van het bouwbare Y-wing model en de helm van Zorii Bliss zijn beide nieuw vanaf januari 2020. Bovendien kunnen jonge fans van Star Wars™ zich door de set laten inspireren voor creatieve speelmogelijkheden en kunnen ze de set met andere LEGO® Star Wars sets combineren. Deze Y-wing Microfighter bouwset met 86 onderdelen is eenvoudig te bouwen en opnieuw te bouwen na duels met 75624 Kylo Rens Shuttle Microfighter en is een ideaal cadeau voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar ter gelegenheid van een verjaardag of gewoon zomaar. De compacte en robuuste LEGO® Star Wars™ Y-wing fighter is ca. 3 cm hoog, 11 cm lang en 8 cm breed – een handig formaat dat kinderen eenvoudig in hun rugzak kunnen meenemen zodat ze ook onderweg speelplezier kunnen beleven. Voor dit bouwspeelgoed voor kinderen zijn geen batterijen nodig. Het model wordt gebouwd van LEGO® stenen en aangedreven door de fantasie van kinderen voor eindeloze actie. De digitale bouwinstructies van Instructions PLUS maken het bouwen voor kinderen nog leuker. Met de LEGO® Life app kunnen jonge bouwers tijdens het bouwen op de digitale versie van dit model inzoomen en het draaien en bekijken... te gek! Met de fantastische LEGO® Star Wars™ sets kunnen kinderen (en volwassen fans) scènes uit de Star Wars saga naspelen, zelf verhalen bedenken of de verzamelmodellen ergens neerzetten ter decoratie. LEGO® stenen voldoen al sinds 1958 aan de hoogste industrienormen, waardoor ze robuust en steeds opnieuw gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – jehebt de Kracht dus niet nodig! Bij de LEGO Groep gooien, verhitten, pletten, draaien en analyseren we de LEGO® stenen en onderdelen om er zeker van te zijn dat elke bouwset voldoet aan de strengste veiligheidsnormen van de wereld (en van een sterrenstelsel ver, heel ver hier vandaan!).

Kenmerken
Serie LEGO Star Wars
Merk LEGO
EAN 5702016617092
Legocode 75263
Leeftijd 4 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016617092

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Star Wars Resistance Y-wing Microfighter - 75263 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016617092 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Star Wars Resistance Y-wing Microfighter - 75263' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Star Wars Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 75263

Waar is LEGO Star Wars Resistance Y-wing Microfighter - 75263 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Star Wars Resistance Y-wing Microfighter - 75263 met het legonummer 75263 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Star Wars Resistance Y-wing Microfighter - 75263?

Het lego nummer van LEGO Star Wars Resistance Y-wing Microfighter - 75263 is 75263 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Star Wars Resistance Y-wing Microfighter - 75263 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Star Wars Resistance Y-wing Microfighter - 75263 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Star Wars Resistance Y-wing Microfighter - 75263 momenteel in de aanbieding is.