LEGO Star Wars First Order AT-ST - 75201

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Star Wars

• Inclusief drie minifiguren: Finn en Rose in First Order vermomming en Captain Phasma, plus een figuur van BB-8. • De set bestaat uit een gedeeltelijk gebouwde First Order AT-ST met verstelbare poten, een draaibare geschutskoepel en twee wapens met veermechanisme. • Bij de set hoort ook een bouwbare hangarlift...

Lees meer..
2/5
Lees alle reviews

€84.99

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€84.99

Beschrijving LEGO

• Inclusief drie minifiguren: Finn en Rose in First Order vermomming en Captain Phasma, plus een figuur van BB-8. • De set bestaat uit een gedeeltelijk gebouwde First Order AT-ST met verstelbare poten, een draaibare geschutskoepel en twee wapens met veermechanisme. • Bij de set hoort ook een bouwbare hangarlift met ruimte voor een minifiguur. • Tot de uitrusting behoren Finns blasterpistool en een baton, Rose’s blasterpistool en Captain Phasma’s blaster en speer. • Dit LEGO Star Wars speelgoed is geschikt voor kinderen van 8 tot 14 jaar. Speel een uitdagende LEGO Star Wars missie na om ervandoor te gaan...

• Inclusief drie minifiguren: Finn en Rose in First Order vermomming en Captain Phasma, plus een figuur van BB-8. • De set bestaat uit een gedeeltelijk gebouwde First Order AT-ST met verstelbare poten, een draaibare geschutskoepel en twee wapens met veermechanisme. • Bij de set hoort ook een bouwbare hangarlift met ruimte voor een minifiguur. • Tot de uitrusting behoren Finns blasterpistool en een baton, Rose’s blasterpistool en Captain Phasma’s blaster en speer. • Dit LEGO Star Wars speelgoed is geschikt voor kinderen van 8 tot 14 jaar. Speel een uitdagende LEGO Star Wars missie na om ervandoor te gaan met de gedeeltelijk gebouwde First Order AT-ST Walker. Dit interessante LEGO Star Wars speelgoed is voorzien van een walker die nog niet af is, met verstelbare poten, een wiel achterop om de geschutskoepel te draaien en dubbel veermechanisme-geschut voor intense actie. Ook inclusief een bouwbare hangarlift, zodat je verzetsstrijder spannende scènes kan naspelen met Finn, Rose, BB-8 en Captain Phasma uit de populaire film Star Wars: The Last Jedi.

Kenmerken
Serie LEGO Star Wars
Merk LEGO
EAN 5702016109955
Legocode 75201
Leeftijd 8 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016109955

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Star Wars First Order AT-ST - 75201 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016109955 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Star Wars First Order AT-ST - 75201' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Star Wars Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 75201

Waar is LEGO Star Wars First Order AT-ST - 75201 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Star Wars First Order AT-ST - 75201 met het legonummer 75201 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Star Wars First Order AT-ST - 75201?

Het lego nummer van LEGO Star Wars First Order AT-ST - 75201 is 75201 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Star Wars First Order AT-ST - 75201 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Star Wars First Order AT-ST - 75201 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Star Wars First Order AT-ST - 75201 momenteel in de aanbieding is.