LEGO Star Wars De Arrowhead - 75186

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Star Wars

Speel gevaarlijke missies na uit LEGO Star Wars: The Freemaker Adventures met de Arrowhead. Dit stoere schip heeft een cockpit met afneembaar dak en ruimte voor drie minifiguren en R0-GR, een transparante koepel die open kan met daarachter het uitneembare energie-kristalelement, twee wapens met veermechanisme en een imposante, naar buiten...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€234.95

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€234.95

Beschrijving LEGO

Speel gevaarlijke missies na uit LEGO Star Wars: The Freemaker Adventures met de Arrowhead. Dit stoere schip heeft een cockpit met afneembaar dak en ruimte voor drie minifiguren en R0-GR, een transparante koepel die open kan met daarachter het uitneembare energie-kristalelement, twee wapens met veermechanisme en een imposante, naar buiten draaiende stormram. Inclusief onderhoudswagentje met gereedschap en extra munitie. Inclusief vier minifiguren: Zander, Kordi, Quarrie en een Stormtrooper, plus een figuur van R0-GR. Eigenschappen: • Het schip heeft een cockpit met afneembaar dak en ruimte voor drie minifiguren plus R0-GR, een transparante koepel die open kan met daarachter het uitneembare...

Speel gevaarlijke missies na uit LEGO Star Wars: The Freemaker Adventures met de Arrowhead. Dit stoere schip heeft een cockpit met afneembaar dak en ruimte voor drie minifiguren en R0-GR, een transparante koepel die open kan met daarachter het uitneembare energie-kristalelement, twee wapens met veermechanisme en een imposante, naar buiten draaiende stormram. Inclusief onderhoudswagentje met gereedschap en extra munitie. Inclusief vier minifiguren: Zander, Kordi, Quarrie en een Stormtrooper, plus een figuur van R0-GR. Eigenschappen: • Het schip heeft een cockpit met afneembaar dak en ruimte voor drie minifiguren plus R0-GR, een transparante koepel die open kan met daarachter het uitneembare energie-kristalelement, twee wapens met springveermechanisme en een naar buiten draaiende stormram. • Ook inclusief onderhoudswagentje met gereedschap en extra munitie. • Wapens: twee handwapens met enterhaken en twee blasterpistolen. • Accessoire-elementen: een moersleutel en een cirkelzaag. • Draai de stormram naar buiten en stort je in de intergalactische strijd! • Maak het schip gevechtsklaar met het onderhoudswagentje. • Bedenk je eigen spannende avonturen met de figuren uit de animatieserie LEGO Star Wars: The Freemaker Adventures.

Kenmerken
Serie LEGO Star Wars
Merk LEGO
EAN 5702015869874
Legocode 75186
Leeftijd 8 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702015869874

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Star Wars De Arrowhead - 75186 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702015869874 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Star Wars De Arrowhead - 75186' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Star Wars Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 75186

Waar is LEGO Star Wars De Arrowhead - 75186 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Star Wars De Arrowhead - 75186 met het legonummer 75186 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Star Wars De Arrowhead - 75186?

Het lego nummer van LEGO Star Wars De Arrowhead - 75186 is 75186 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Star Wars De Arrowhead - 75186 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Star Wars De Arrowhead - 75186 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Star Wars De Arrowhead - 75186 momenteel in de aanbieding is.