LEGO Spider-Man Carnage - 76199

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Spider-Man

Bouw je eigen LEGO replica van Carnage, de genadeloze superschurk uit de Spider-Man comics. Met dit uitdagende en boeiende bouwmodel wordt elk detail van de monsterlijke symbioot vastgelegd – van zijn lage, rode voorhoofd tot zijn vooruitstekende kaak vol levensgevaarlijke tanden. Het model staat op een stevig basis met een...

Lees meer..
4.8/5
Lees alle reviews

€129.99

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€129.99

Beschrijving LEGO

Bouw je eigen LEGO replica van Carnage, de genadeloze superschurk uit de Spider-Man comics. Met dit uitdagende en boeiende bouwmodel wordt elk detail van de monsterlijke symbioot vastgelegd – van zijn lage, rode voorhoofd tot zijn vooruitstekende kaak vol levensgevaarlijke tanden. Het model staat op een stevig basis met een stijlvol plaatje aan de voorkant. Authentiek model om te bouwen en neer te zettenDeze LEGO replica van Carnage biedt fans van de Marvel films en gedreven modelbouwers een uitdagende, boeiende bouwervaring – van het lage, rode voorhoofd tot de vooruitstekende kaak vol levensgevaarlijke tanden. Met een stijlvol naamplaatje aan de...

Bouw je eigen LEGO replica van Carnage, de genadeloze superschurk uit de Spider-Man comics. Met dit uitdagende en boeiende bouwmodel wordt elk detail van de monsterlijke symbioot vastgelegd – van zijn lage, rode voorhoofd tot zijn vooruitstekende kaak vol levensgevaarlijke tanden. Het model staat op een stevig basis met een stijlvol plaatje aan de voorkant. Authentiek model om te bouwen en neer te zettenDeze LEGO replica van Carnage biedt fans van de Marvel films en gedreven modelbouwers een uitdagende, boeiende bouwervaring – van het lage, rode voorhoofd tot de vooruitstekende kaak vol levensgevaarlijke tanden. Met een stijlvol naamplaatje aan de voorkant van de stevige basis ziet dit opmerkelijke model er nog indrukwekkender uit naast andere op comics gebaseerde LEGO creaties. LEGO modelbouwsetsOntsnap aan de drukte en ontdek hoe leuk het is om creatief bezig te zijn met LEGO bouwsets voor volwassenen. Ze bieden een plezierige bouwuitdaging en de modellen zijn echte blikvangers. Daarom zijn het ideale cadeaus voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor iedereen die van modelbouwen of comics houdt. Bouw je eigen replica van LEGO® stenen van de genadeloze superschurk Carnage met LEGO Marvel Spider-Man Carnage (76199). In dit 546-delige bouwproject leg je alle authentieke gelaatstrekken van de monsterlijke alien vast – van zijn lage, rode voorhoofd tot zijn levensgevaarlijke tanden. Plaats het model daarna op de stevige basis met een stijlvol naamplaatje. Nog lang nadat je dit stukje Marvel geschiedenis om te verzamelen hebt gebouwd, voel je de voldoening van het creatieve bouwproces. Dit bouw- en displaymodel van de iconische superschurk is een ideaal project voor volwassen fans van de Marvel films en gedreven modelbouwers. Eenmaal gebouwd is het model ca. 19 cm hoog, 9 cm breed en 15 cm diep en vormt het een interessante gespreksstarter, of je het nu bij je thuis of op kantoor neerzet. Dit hoogwaardige displaymodel biedt modelbouwers een ontspannende bezigheid waarbij Carnage langzaamaan vorm krijgt met behulp van de LEGO® stenen. Dankzij de hoogwaardige gedrukte instructies in de doos kun je direct aan de slag met dit fascinerende bouwproject. Alle sets uit de LEGO® collectie voor volwassenen bieden een boeiende bouw- en displayervaring waar elke modelbouwer blij van wordt. LEGO® bouwsets voldoen aan strikte kwaliteitsnormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – dat is al zo sinds 1958. LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Spider-Man
Merk LEGO
EAN 5702016989687
Legocode 76199
Leeftijd 18 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016989687

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Spider-Man Carnage - 76199 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016989687 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Spider-Man Carnage - 76199' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Spider-Man Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 76199

Waar is LEGO Spider-Man Carnage - 76199 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Spider-Man Carnage - 76199 met het legonummer 76199 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Spider-Man Carnage - 76199?

Het lego nummer van LEGO Spider-Man Carnage - 76199 is 76199 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Spider-Man Carnage - 76199 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Spider-Man Carnage - 76199 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Spider-Man Carnage - 76199 momenteel in de aanbieding is.