LEGO Special Edition Sets Werelds Plezier - 10403

Specificaties: Inclusief 2 minifiguren. Omvat een mix van kleurrijke LEGO elementen voor onbegrensd creatief speelplezier, speciale elementen waaronder wielen, vormen en ogen, plus een special edition tegel ter ere van het 60-jarig bestaan van de LEGO steen. Met deze special edition LEGO set kan je kind op zoek gaan naar...

Lees meer..
4.6/5
Lees alle reviews

€29.99

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€29.99

Beschrijving LEGO

Specificaties: Inclusief 2 minifiguren. Omvat een mix van kleurrijke LEGO elementen voor onbegrensd creatief speelplezier, speciale elementen waaronder wielen, vormen en ogen, plus een special edition tegel ter ere van het 60-jarig bestaan van de LEGO steen. Met deze special edition LEGO set kan je kind op zoek gaan naar antwoorden op enkele van de grootste vragen ter wereld. De set biedt verschillende moeilijkheidsniveaus voor meer en minder ervaren bouwers. Accessoire-elementen: een drietand, zwemvliezen, een helm, een walkietalkie, een camera, een landkaart, een piloothelm, een kippenbout, een glas, een waterijsje, een vis en een slang. Deze leuke special edition set...

Specificaties: Inclusief 2 minifiguren. Omvat een mix van kleurrijke LEGO elementen voor onbegrensd creatief speelplezier, speciale elementen waaronder wielen, vormen en ogen, plus een special edition tegel ter ere van het 60-jarig bestaan van de LEGO steen. Met deze special edition LEGO set kan je kind op zoek gaan naar antwoorden op enkele van de grootste vragen ter wereld. De set biedt verschillende moeilijkheidsniveaus voor meer en minder ervaren bouwers. Accessoire-elementen: een drietand, zwemvliezen, een helm, een walkietalkie, een camera, een landkaart, een piloothelm, een kippenbout, een glas, een waterijsje, een vis en een slang. Deze leuke special edition set is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Denk groots en bouw met LEGO stenen! "

Kenmerken
Serie LEGO Special Edition Sets
Merk LEGO
EAN 5702016176360
Legocode 10403
Leeftijd 5 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016176360

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Special Edition Sets Werelds Plezier - 10403 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016176360 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Special Edition Sets Werelds Plezier - 10403' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Special Edition Sets Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 10403

Waar is LEGO Special Edition Sets Werelds Plezier - 10403 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Special Edition Sets Werelds Plezier - 10403 met het legonummer 10403 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Special Edition Sets Werelds Plezier - 10403?

Het lego nummer van LEGO Special Edition Sets Werelds Plezier - 10403 is 10403 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Special Edition Sets Werelds Plezier - 10403 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Special Edition Sets Werelds Plezier - 10403 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Special Edition Sets Werelds Plezier - 10403 momenteel in de aanbieding is.