LEGO Overwatch Bastion - 75974

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Overwatch

Scannen... Bastion model E54 gedetecteerd! Je kunt nu je eigen Overwatch® held Bastion en zijn metgezel Ganymede bouwen van LEGO® stenen. Deze zeer gedetailleerde figuur bestaat uit Bastion in recon-modus met Ganymede op zijn schouder, plus een pistool en een verlichtingssteen op zijn hoofd waar je op kunt drukken. Je...

Lees meer..
4.7/5
Lees alle reviews

€144.94

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€144.94

Beschrijving LEGO

Scannen... Bastion model E54 gedetecteerd! Je kunt nu je eigen Overwatch® held Bastion en zijn metgezel Ganymede bouwen van LEGO® stenen. Deze zeer gedetailleerde figuur bestaat uit Bastion in recon-modus met Ganymede op zijn schouder, plus een pistool en een verlichtingssteen op zijn hoofd waar je op kunt drukken. Je kunt de Bastion figuur ook herconfigureren tot sentry-modus met een krachtig langeafstandskanon, om grote schade mee aan te richten. Dit Overwatch verzamelobject van Bastion is een geweldige blikvanger voor fans van alle leeftijden! • Herconfigureer het Bastion speelgoed van recon-modus naar sentry-modus – herbouwen is niet nodig! • Wapens van...

Scannen... Bastion model E54 gedetecteerd! Je kunt nu je eigen Overwatch® held Bastion en zijn metgezel Ganymede bouwen van LEGO® stenen. Deze zeer gedetailleerde figuur bestaat uit Bastion in recon-modus met Ganymede op zijn schouder, plus een pistool en een verlichtingssteen op zijn hoofd waar je op kunt drukken. Je kunt de Bastion figuur ook herconfigureren tot sentry-modus met een krachtig langeafstandskanon, om grote schade mee aan te richten. Dit Overwatch verzamelobject van Bastion is een geweldige blikvanger voor fans van alle leeftijden! • Herconfigureer het Bastion speelgoed van recon-modus naar sentry-modus – herbouwen is niet nodig! • Wapens van het Overwatch® personage: het pistool en het minipistool van Bastion. • Overwatch® van Blizzard Entertainment, de makers van het legendarische World of Warcraft®, heeft in korte tijd een wereldwijde community van gepassioneerde volgelingen opgebouwd. Er zijn geanimeerde onlineseries en strips verschenen naar aanleiding van de game en er worden spannende internationale e-sportevenementen georganiseerd. • LEGO® Overwatch® speelgoedbouwsets vormen een perfect cadeau en verzamelobject voor fans van de zeer populaire game Overwatch. • Het Bastion bouwspeelgoed is ca. 26 cm hoog in recon-modus en ca. 17 cm hoog in sentry-modus.

Kenmerken
Serie LEGO Overwatch
Merk LEGO
EAN 5702016368512
Legocode 75974
Leeftijd 3 - 16 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016368512

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Overwatch Bastion - 75974 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016368512 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Overwatch Bastion - 75974' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Overwatch Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 75974

Waar is LEGO Overwatch Bastion - 75974 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Overwatch Bastion - 75974 met het legonummer 75974 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Overwatch Bastion - 75974?

Het lego nummer van LEGO Overwatch Bastion - 75974 is 75974 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Overwatch Bastion - 75974 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Overwatch Bastion - 75974 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Overwatch Bastion - 75974 momenteel in de aanbieding is.