LEGO NINJAGO Zane's gouden drakenvliegtuig - 71770

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO NINJAGO

Met LEGO NINJAGO Zane's gouden drakenvliegtuig (71770) kunnen kinderen vanaf 7 jaar actiescènes uit de tv-serie NINJAGO: Crystallized naspelen. Ze vliegen de lucht in met de straaljager die ze in gouden drakenmodus kunnen zetten, op een missie om NINJAGO City te beschermen tegen schadelijke kristallen. Dit avontuurlijke ninja speelgoed bestaat...

Lees meer..
4.7/5
Lees alle reviews

€46.49

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€46.49

Beschrijving LEGO

Met LEGO NINJAGO Zane's gouden drakenvliegtuig (71770) kunnen kinderen vanaf 7 jaar actiescènes uit de tv-serie NINJAGO: Crystallized naspelen. Ze vliegen de lucht in met de straaljager die ze in gouden drakenmodus kunnen zetten, op een missie om NINJAGO City te beschermen tegen schadelijke kristallen. Dit avontuurlijke ninja speelgoed bestaat uit een speelgoedvliegtuig en 3 LEGO NINJAGO poppetjes: Gouden Draak Cole met een set gouden vleugels met scherpe punten, Gouden Zane en generaal Vangelis, waarmee kinderen de spannende strijd tussen goed en kwaad in NINJAGO City kunnen naspelen. De indrukwekkende straaljager heeft een cockpit met ruimte voor de ninja poppetjes...

Met LEGO NINJAGO Zane's gouden drakenvliegtuig (71770) kunnen kinderen vanaf 7 jaar actiescènes uit de tv-serie NINJAGO: Crystallized naspelen. Ze vliegen de lucht in met de straaljager die ze in gouden drakenmodus kunnen zetten, op een missie om NINJAGO City te beschermen tegen schadelijke kristallen. Dit avontuurlijke ninja speelgoed bestaat uit een speelgoedvliegtuig en 3 LEGO NINJAGO poppetjes: Gouden Draak Cole met een set gouden vleugels met scherpe punten, Gouden Zane en generaal Vangelis, waarmee kinderen de spannende strijd tussen goed en kwaad in NINJAGO City kunnen naspelen. De indrukwekkende straaljager heeft een cockpit met ruimte voor de ninja poppetjes en uitklapbare gouden vleugels waarmee het toestel op een vliegende ninjaster lijkt. Met LEGO NINJAGO sets reizen kinderen naar een spannende fantasiewereld boordevol actie waar ze het samen met Cole, Kai, Nya en de rest van het ninjateam kunnen opnemen tegen allerlei gevaarlijke schurken. Ze beleven urenlange avonturen met een uitgebreide reeks speelgoed met onder andere mecha, auto's, draken en tempels. Verras jongens en meisjes van 7 jaar en ouder die helemaal weg zijn van ninja's met deze fantastische speelset. Het is een ideaal cadeau voor kerst of een andere feestdag, of een origineel verjaardagscadeau-idee. Afmetingen: deze ninjastraaljager is ca. 7 cm hoog, 26 cm lang en 30 cm breed. Bevat 258 onderdelen Eigenschappen Kinderen kunnen hoog de lucht in zweven en leuke avonturen beleven met dit LEGO NINJAGO Zane's gouden drakenvliegtuig speelgoed voor kinderen vanaf 7 jaar inclusief 3 poppetjes om een spannende strijd tussen goed en kwaad mee te voeren Inclusief een speelgoedvliegtuig met een cockpit waar ruimte is voor de minifiguren, plus uitklapbare vleugels om de straaljager in de gouden drakenmodus te zetten, waarmee het toestel op een vliegende ninjaster lijkt De set bevat LEGO NINJAGO poppetjes van Gouden Zane en Gouden Draak Cole, die gouden drakenvleugels heeft met scherpe punten erop Bij de speelset is ook een minifiguur van gemene generaal Vangelis inbegrepen, plus een heleboel gouden wapens: 2 zwaarden, ninjasterren, 2 zeisen en nog veel meer, om een heleboel actie uit de NINJAGO: Crystallized tv-serie na te spelen LEGO NINJAGO speelgoed nodigt kinderen uit om achter hun schermen vandaan te komen en te ontsnappen naar een mystieke wereld - het is een leuk verjaardagscadeau-idee of kleinigheidje voor jongens en meisjes die dol zijn op avonturen en actie Combineer dit speelgoed met andere sets uit de tv-serie NINJAGO: Crystallized, zoals Jay's gouden drakenmotor (71768) of Cole's drakenwagen (71769) voor nog meer spannende actie!

Kenmerken
Serie LEGO NINJAGO
Merk LEGO
EAN 5702017152028
Legocode 71770
Leeftijd 7 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702017152028

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO NINJAGO Zane's gouden drakenvliegtuig - 71770 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702017152028 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO NINJAGO Zane's gouden drakenvliegtuig - 71770' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO NINJAGO Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 71770

Waar is LEGO NINJAGO Zane's gouden drakenvliegtuig - 71770 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO NINJAGO Zane's gouden drakenvliegtuig - 71770 met het legonummer 71770 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO NINJAGO Zane's gouden drakenvliegtuig - 71770?

Het lego nummer van LEGO NINJAGO Zane's gouden drakenvliegtuig - 71770 is 71770 bekijk hier alle kenmerken van LEGO NINJAGO Zane's gouden drakenvliegtuig - 71770 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO NINJAGO Zane's gouden drakenvliegtuig - 71770 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO NINJAGO Zane's gouden drakenvliegtuig - 71770 momenteel in de aanbieding is.