LEGO NINJAGO Vuurtand - 70674

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO NINJAGO

Ga met Kai FS mee naar de NINJAGO® wereld voor een spannend ninjagevecht tegen de enorme, vuurspuwende slang Vuurtand van Serpent tovenares Aspheera! Kijk uit voor de zwiepende, ratelende staart van Vuurtand. Duik weg voor zijn noppenschieters en spin het slangengevecht tegen de Vuurslang in met Kai's ninja-tornadospinner. Kun je...

Lees meer..
4.7/5
Lees alle reviews

€169.99

Beste deal bij: Bol.com

Webshop Aanbieding

€169.99

Beschrijving LEGO

Ga met Kai FS mee naar de NINJAGO® wereld voor een spannend ninjagevecht tegen de enorme, vuurspuwende slang Vuurtand van Serpent tovenares Aspheera! Kijk uit voor de zwiepende, ratelende staart van Vuurtand. Duik weg voor zijn noppenschieters en spin het slangengevecht tegen de Vuurslang in met Kai's ninja-tornadospinner. Kun je bij Aspheera op haar troon komen en de machtige Rol van Verboden Spinjitzu van haar afpakken? Eigenschappen: Dit coole speelgoed voor kinderen is inclusief 4 LEGO NINJAGO® minifiguren die nieuw zijn vanaf juni 2019: Kai FS (Forbidden Spinjitzu), Aspheera, Vuurslang Zwaarddrager en Vuurslang Vernietiger. Vuurtand is uitgerust met een troon...

Ga met Kai FS mee naar de NINJAGO® wereld voor een spannend ninjagevecht tegen de enorme, vuurspuwende slang Vuurtand van Serpent tovenares Aspheera! Kijk uit voor de zwiepende, ratelende staart van Vuurtand. Duik weg voor zijn noppenschieters en spin het slangengevecht tegen de Vuurslang in met Kai's ninja-tornadospinner. Kun je bij Aspheera op haar troon komen en de machtige Rol van Verboden Spinjitzu van haar afpakken? Eigenschappen: Dit coole speelgoed voor kinderen is inclusief 4 LEGO NINJAGO® minifiguren die nieuw zijn vanaf juni 2019: Kai FS (Forbidden Spinjitzu), Aspheera, Vuurslang Zwaarddrager en Vuurslang Vernietiger. Vuurtand is uitgerust met een troon voor een minifiguur met decoratieve zwaarden, een bek die open kan met een vuur-element, een zwiepende, ratelende staart met 2 noppenschieters, 2 Serpent vlagelementen en kettingelementen om de 2 Vuurslang minifiguren aan vast te maken. Ook inclusief een van stenen gebouwde standaard met een scepter. Wapens: de zilverkleurige katana van Kai FS, de Rol van Verboden Spinjitzu van Aspheera, het zwaard van Vuurslang Zwaarddrager en het kromzwaard van Vuurslang Vernietiger. Accessoire-elementen: het 'extra krachtige' hoofdkapelement van Kai FS en zijn tornadospinner die nieuw is vanaf juni 2019, het slangenharnas en de vuurstaart van Aspheera, het schild van Vuurslang Zwaarddrager en het slangenharnas en schild van Vuurslang Vernietiger. Met dit geweldige cadeau kunnen kinderen de spannendste actiescènes uit de NINJAGO® tv-serie naspelen. Gebruik de LEGO® Life app om toegang te krijgen tot de intuïtieve bouwinstructies van Instructies PLUS voor deze NINJAGO® ninjaspeelgoedset. Ook jongere bouwers worden ondersteund bij het bouwproces, via functies om eenvoudig in te zoomen en te draaien en een speciale doorschijnende modus waarmee ze hun creaties tijdens het bouwen kunnen visualiseren. De speelgoedslang Vuurtand is ca. 21 cm hoog, 29 cm lang en 18 cm breed.

Kenmerken
Serie LEGO NINJAGO
Merk LEGO
EAN 5702016365511
Legocode 70674
Leeftijd 8 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016365511

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO NINJAGO Vuurtand - 70674 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016365511 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO NINJAGO Vuurtand - 70674' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO NINJAGO Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 70674

Waar is LEGO NINJAGO Vuurtand - 70674 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO NINJAGO Vuurtand - 70674 met het legonummer 70674 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO NINJAGO Vuurtand - 70674?

Het lego nummer van LEGO NINJAGO Vuurtand - 70674 is 70674 bekijk hier alle kenmerken van LEGO NINJAGO Vuurtand - 70674 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO NINJAGO Vuurtand - 70674 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO NINJAGO Vuurtand - 70674 momenteel in de aanbieding is.