LEGO NINJAGO Spinjitzu Jay - 70660

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO NINJAGO

Word een ninja met Spinjitzu Jay! Zet de LEGO® NINJAGO® Jay minifiguur in zijn Spinjitzu bliksemtornado spinner, kies voor de aanvals-, verdedigings- of snelheidsstand en spin erop los. Probeer nieuwe technieken uit, bedenk je eigen Spinjitzu uitdagingen en ga de strijd aan met je vrienden. Er zijn geen regels en...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€16.31

Beste deal bij: Conrad

76 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€16.31

76% Goedkoper

€67.98

Beschrijving LEGO

Word een ninja met Spinjitzu Jay! Zet de LEGO® NINJAGO® Jay minifiguur in zijn Spinjitzu bliksemtornado spinner, kies voor de aanvals-, verdedigings- of snelheidsstand en spin erop los. Probeer nieuwe technieken uit, bedenk je eigen Spinjitzu uitdagingen en ga de strijd aan met je vrienden. Er zijn geen regels en geen grenzen, dus gebruik je fantasie en bewijs dat je de grootste Spinjitzu meester bent! • Inclusief een LEGO® NINJAGO® Jay minifiguur met een zilverkleurige katana. • De LEGO® NINJAGO® Spinjitzu Jay bliksemtornado spinner bestaat uit een spinnerelement dat nieuw is vanaf januari 2019 en 3 verschillende hulpstukken voor de...

Word een ninja met Spinjitzu Jay! Zet de LEGO® NINJAGO® Jay minifiguur in zijn Spinjitzu bliksemtornado spinner, kies voor de aanvals-, verdedigings- of snelheidsstand en spin erop los. Probeer nieuwe technieken uit, bedenk je eigen Spinjitzu uitdagingen en ga de strijd aan met je vrienden. Er zijn geen regels en geen grenzen, dus gebruik je fantasie en bewijs dat je de grootste Spinjitzu meester bent! • Inclusief een LEGO® NINJAGO® Jay minifiguur met een zilverkleurige katana. • De LEGO® NINJAGO® Spinjitzu Jay bliksemtornado spinner bestaat uit een spinnerelement dat nieuw is vanaf januari 2019 en 3 verschillende hulpstukken voor de aanvals-, verdedigings- en snelheidsstand. • Het hulpstuk voor de aanvalsstand is inclusief 4 donderslagelementen; het hulpstuk voor de verdedigingsstand is inclusief 4 bliksemelementen; het hulpstuk voor de snelheidsstand is inclusief 4 stekels. • Deze LEGO® NINJAGO® Spinjitzu speelgoedbouwset bevat ook 3 bouwbare rekken voor de extra wapens en elementen. • Creëer je eigen ninja Spinjitzu uitdagingen en neem het op tegen je vrienden met dit coole constructiespeelgoed. • Combineer met het 70659 Spinjitzu Kai, 70661 Spinjitzu Zane, 70662 Spinjitzu Cole, 70663 Spinjitzu Nya & Wu en 70664 Spinjitzu Lloyd vs. Garmadon LEGO® NINJAGO® speelgoed voor spannende LEGO Spinjitzu duels. • Boots het ninja tornado-effect uit de NINJAGO® Masters of Spinjitzu tv-serie na met deze LEGO® NINJAGO set boordevol actie. • De bliksemtornado spinner (zonder hulpstukken) is ca. 4 cm hoog, 5 cm lang en 5 cm breed.

Kenmerken
Serie LEGO NINJAGO
Merk LEGO
EAN 5702016367287
Legocode 70660
Leeftijd 7 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016367287

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO NINJAGO Spinjitzu Jay - 70660 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016367287 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO NINJAGO Spinjitzu Jay - 70660' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO NINJAGO Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 70660

Waar is LEGO NINJAGO Spinjitzu Jay - 70660 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO NINJAGO Spinjitzu Jay - 70660 met het legonummer 70660 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO NINJAGO Spinjitzu Jay - 70660?

Het lego nummer van LEGO NINJAGO Spinjitzu Jay - 70660 is 70660 bekijk hier alle kenmerken van LEGO NINJAGO Spinjitzu Jay - 70660 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO NINJAGO Spinjitzu Jay - 70660 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO NINJAGO Spinjitzu Jay - 70660 momenteel in de aanbieding is.