LEGO NINJAGO Ninja Ultra-Combomecha - 71765

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO NINJAGO

Kinderen vanaf 9 jaar zullen het fantastisch vinden om urenlange ninjaverhalen vol actie na te spelen met deze Ninja ultra-combomecha (71765), een 4-in-1 voertuigspeelset. Dit is de ultieme vechtmachine die bestaat uit een mecha, auto, tank en vliegtuig, waarmee kinderen ook afzonderlijk kunnen spelen. Prachtige bouwset vol minifiguren Inclusief maar...

Lees meer..
4.5/5
Lees alle reviews

€68.48

Beste deal bij: Conrad

32 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€68.48

32% Goedkoper

€72.98

27% Goedkoper

€99.99

€99.99

Beschrijving LEGO

Kinderen vanaf 9 jaar zullen het fantastisch vinden om urenlange ninjaverhalen vol actie na te spelen met deze Ninja ultra-combomecha (71765), een 4-in-1 voertuigspeelset. Dit is de ultieme vechtmachine die bestaat uit een mecha, auto, tank en vliegtuig, waarmee kinderen ook afzonderlijk kunnen spelen. Prachtige bouwset vol minifiguren Inclusief maar liefst 7 minifiguren: Kai, Jay, Zane en Cole, plus Wu Bot en het gemene duo Cobra Mechanica en Boa Destructor, waarmee kinderen allerlei geweldige missies kunnen houden. Nieuw vanaf januari 2022: als kinderen de tegenstanders van de ninja's weten te verslaan en hun missie tot een goed einde brengen, ontvangen...

Kinderen vanaf 9 jaar zullen het fantastisch vinden om urenlange ninjaverhalen vol actie na te spelen met deze Ninja ultra-combomecha (71765), een 4-in-1 voertuigspeelset. Dit is de ultieme vechtmachine die bestaat uit een mecha, auto, tank en vliegtuig, waarmee kinderen ook afzonderlijk kunnen spelen. Prachtige bouwset vol minifiguren Inclusief maar liefst 7 minifiguren: Kai, Jay, Zane en Cole, plus Wu Bot en het gemene duo Cobra Mechanica en Boa Destructor, waarmee kinderen allerlei geweldige missies kunnen houden. Nieuw vanaf januari 2022: als kinderen de tegenstanders van de ninja's weten te verslaan en hun missie tot een goed einde brengen, ontvangen ze een vaandel als beloning. Bouwsets die de fantasie stimuleren NINJAGO® speelgoed weet kinderen achter hun schermen vandaan te halen en neemt ze mee naar een boeiende fantasiewereld vol actie. Hier kunnen ze het samen met hun ninjahelden opnemen tegen het kwaad met een uitgebreide verzameling bouwsets met mecha, draken en tempels. Producteigenschappen: 4-in-1 ninjaspeelgoed – LEGO® fans beleven allerlei spannende ninja-avonturen met deze NINJAGO® Ninja ultra-combomecha (71765) die bestaat uit 4 verschillende voertuigen 7 minifiguren – deze ninjaspeelset is inclusief Kai, Jay, Zane en Cole die het opnemen tegen het gemene slangenduo Cobra Mechanica en Boa Destructor, plus Wu Bot Urenlang speelplezier – de speelgoedmecha bestaat uit 4 voertuigen: een auto, tank, vliegtuig en mecha, waar kinderen ook afzonderlijk mee kunnen spelen voor eindeloze speelmogelijkheden Verzamelvaandel – nieuw vanaf januari 2022: kinderen worden beloond met een Teamworkvaandel om op de mecha te plaatsen wanneer ze hun missies tot een goed einde brengen en de slangen verslaan Nog meer beloningen – verzamel alle vaandels in 7 andere NINJAGO® sets, waaronder Lloyd's legendarische draak (71766), Jay en Nya's racewagen EVO (71776) en de Ninjadojo tempel (71767) Bouwen en spelen – met deze 1104-delige ninjaspeelset kunnen kinderen van 9 jaar en ouder zelfstandig bouwen en allerlei ninjaverhalen naspelen met hun helden in de hoofdrol Ook voor onderweg – de 4-in-1 speelgoedmecha is ca. 31 cm hoog, zodat kinderen er thuis mee kunnen spelen en het model ook gemakkelijk kunnen meenemen wanneer ze bij een vriendje of vriendinnetje gaan spelen Fantasy-actie – LEGO® NINJAGO® haalt kinderen achter hun schermen vandaan en laat ze ontsnappen naar een mysterieuze wereld, waar ze het kunnen opnemen tegen het kwaad Topkwaliteit – LEGO® stenen worden al meer dan 60 jaar zo gemaakt dat ze elke keer weer consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn Altijd in veilige handen – LEGO® bouwstenen voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen Voor wie op zoek is naar leuke kerstcadeau ideeën: een LEGO NINJAGO speelgoedset, met actiefiguren, speelgoedauto's en bekende personages, is een geweldige verrassing voor kinderen van 9 jaar en ouder; ook voor iedere andere gelegenheid!

Kenmerken
Serie LEGO NINJAGO
Merk LEGO
EAN 5702017151625
Legocode 71765
Leeftijd 9 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702017151625

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO NINJAGO Ninja Ultra-Combomecha - 71765 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702017151625 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO NINJAGO Ninja Ultra-Combomecha - 71765' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO NINJAGO Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 71765

Waar is LEGO NINJAGO Ninja Ultra-Combomecha - 71765 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO NINJAGO Ninja Ultra-Combomecha - 71765 met het legonummer 71765 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO NINJAGO Ninja Ultra-Combomecha - 71765?

Het lego nummer van LEGO NINJAGO Ninja Ultra-Combomecha - 71765 is 71765 bekijk hier alle kenmerken van LEGO NINJAGO Ninja Ultra-Combomecha - 71765 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO NINJAGO Ninja Ultra-Combomecha - 71765 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO NINJAGO Ninja Ultra-Combomecha - 71765 momenteel in de aanbieding is.