LEGO NINJAGO Movie Tempel van het Ultieme Wapen - 70617

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO NINJAGO

Werk samen met de ninjahelden en vind de Tempel van het ultieme wapen. Ga op zoek naar het baken aan de bovenkant om dit enge gebouw te vinden. Leid de tempelwachters af en ontdek de geheime ingang naar de tempel. Kijk uit voordat je deze plaats vol vallen binnentreedt! Wees...

Lees meer..
4.9/5
Lees alle reviews

€208.95

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€219.95

€208.95

Beschrijving LEGO

Werk samen met de ninjahelden en vind de Tempel van het ultieme wapen. Ga op zoek naar het baken aan de bovenkant om dit enge gebouw te vinden. Leid de tempelwachters af en ontdek de geheime ingang naar de tempel. Kijk uit voordat je deze plaats vol vallen binnentreedt! Wees op je hoede voor de vallende rotsen, het dynamiet en het valluik. Zorg ervoor dat je niet gevangen komt te zitten in de kelder of in de hangende kooi. Ontwijk de messen die om je oren vliegen en de val met de hakkende zwaarden... en spring van paal naar paal...

Werk samen met de ninjahelden en vind de Tempel van het ultieme wapen. Ga op zoek naar het baken aan de bovenkant om dit enge gebouw te vinden. Leid de tempelwachters af en ontdek de geheime ingang naar de tempel. Kijk uit voordat je deze plaats vol vallen binnentreedt! Wees op je hoede voor de vallende rotsen, het dynamiet en het valluik. Zorg ervoor dat je niet gevangen komt te zitten in de kelder of in de hangende kooi. Ontwijk de messen die om je oren vliegen en de val met de hakkende zwaarden... en spring van paal naar paal om de schat te bemachtigen!Inclusief 7 minifiguren: Kai, Nya, Cole, Zane, Lloyd, Jay en Jungle Garmadon met 4 armen en een jungle-outfit (nieuw vanaf augustus 2017) en 2 bouwbare tempelwachterfiguren.Eigenschappen:• De tempel heeft grote toegangsdeuren, een valluik, mogelijkheden om rotsen en dynamiet te laten vallen, een kerker met geheime ontsnappingsroute, een bibliotheek met perkament en een verborgen messenschieter (deze schiet schijven met mesdecoratie), een ruimte met een goudkleurig zwaard en een val met hakkende zwaarden, een opbergruimte met een zwaard en een bouwbare vaas, 2 zolderkamers, een hangende kooi waar een minifiguur in past, een baken met doorschijnend-blauwe vlamelementen, een uittrekbaar gedeelte met palen waar de minifiguren op kunnen springen om bij de schatkist te komen, een standbeeld en diverse elementen zoals een skelet, een spin en 2 slangen. • Laat de rots los om een minifiguur omver te gooien en draai aan de knop om de ketting weer omhoog te trekken en de rots opnieuw te laten vallen! • Druk op de hendel om de geheime in-/uitgang van de kerker te openen. • Activeer de verborgen zwaardenschieter onder het perkament om een minifiguur omver te werpen. • Draai aan de knop om het hakzwaard omlaag te laten komen en een minifiguur hoofdpijn te bezorgen. • Wapens: Kai's 2 katana's, Nya's speer met kwastjes, Cole's hamer, Zane's pijl en boog, Lloyds Chinese zwaard met kwastjes, Jay's stekelige ketting en Jungle Garmadons 4 zwaarden. • Accessoire-elementen: Kai's zwaardholster en Zane's pijlkoker. • Speel allerlei spannende scènes na uit De LEGO NINJAGO Film.

Kenmerken
Serie LEGO NINJAGO
Merk LEGO
EAN 5702015592628
Legocode 70617
Leeftijd 9 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702015592628

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO NINJAGO Movie Tempel van het Ultieme Wapen - 70617 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702015592628 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO NINJAGO Movie Tempel van het Ultieme Wapen - 70617' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO NINJAGO Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 70617

Waar is LEGO NINJAGO Movie Tempel van het Ultieme Wapen - 70617 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO NINJAGO Movie Tempel van het Ultieme Wapen - 70617 met het legonummer 70617 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO NINJAGO Movie Tempel van het Ultieme Wapen - 70617?

Het lego nummer van LEGO NINJAGO Movie Tempel van het Ultieme Wapen - 70617 is 70617 bekijk hier alle kenmerken van LEGO NINJAGO Movie Tempel van het Ultieme Wapen - 70617 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO NINJAGO Movie Tempel van het Ultieme Wapen - 70617 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO NINJAGO Movie Tempel van het Ultieme Wapen - 70617 momenteel in de aanbieding is.