LEGO NINJAGO Legacy Jungle Aanvalsvoertuig - 71700

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO NINJAGO

Vorm een team met Lloyd en scheur rond in dit Jungle aanvalsvoertuig! Speel onvergetelijke duels uit het NINJAGO® Toernooi der Elementen na en laat je ninjaheld het opnemen tegen zijn machtige vijanden! Dankzij de geweldige ingebouwde vering en grote rubberen banden wordt het voor Lloyd een fluitje van een cent...

Lees meer..
4.8/5
Lees alle reviews

€22.29

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€22.29

Beschrijving LEGO

Vorm een team met Lloyd en scheur rond in dit Jungle aanvalsvoertuig! Speel onvergetelijke duels uit het NINJAGO® Toernooi der Elementen na en laat je ninjaheld het opnemen tegen zijn machtige vijanden! Dankzij de geweldige ingebouwde vering en grote rubberen banden wordt het voor Lloyd een fluitje van een cent om met deze buggy door de jungle te crossen. Spring achter het stuur en bereid je voor op de actie! Eigenschappen: Deze LEGO® NINJAGO® Legacy speelset omvat een Jungle aanvalsvoertuig en een ninja-actiefiguur van Lloyd uit seizoen 4 van de tv-serie. Kinderen die dol zijn op ninjamodellen, kunnen urenlang zelfstandig...

Vorm een team met Lloyd en scheur rond in dit Jungle aanvalsvoertuig! Speel onvergetelijke duels uit het NINJAGO® Toernooi der Elementen na en laat je ninjaheld het opnemen tegen zijn machtige vijanden! Dankzij de geweldige ingebouwde vering en grote rubberen banden wordt het voor Lloyd een fluitje van een cent om met deze buggy door de jungle te crossen. Spring achter het stuur en bereid je voor op de actie! Eigenschappen: Deze LEGO® NINJAGO® Legacy speelset omvat een Jungle aanvalsvoertuig en een ninja-actiefiguur van Lloyd uit seizoen 4 van de tv-serie. Kinderen die dol zijn op ninjamodellen, kunnen urenlang zelfstandig met deze set spelen of samen met vriendjes speelplezier beleven. Deze bouwset voor kinderen bestaat uit een speelgoedbuggy met grote rubberen banden voor razendsnelle races en een minifiguur van ninjakrijger Lloyd met een gouden zwaard. Zo hebben kinderen alles wat ze nodig hebben om scènesuit het Toernooi der Elementen na te spelen. Dit ninjaspeelgoed is een vernieuwde versie van het Jungle aanvalsvoertuig uit NINJAGO® Masters of Spinjitzu en heeft coole vering. Kinderen kunnen de auto naar beneden duwen om hem te laten opspringen. Ze kunnen er races mee naspelen of het Jungle aanvalsvoertuig een mooi plekje geven in hun slaapkamer. Dit leuke speelgoed met 127 onderdelen biedt jongens en meisjes vanaf 7 jaar een meeslepende bouwuitdaging en is een ideaal verjaardagscadeau voor kinderen. De ninjaset stimuleert de fantasie van kinderen die dol zijn op het team van jonge ninja's. Deze LEGO® NINJAGO® ninjaset en mini-ninja's hebben een perfect formaat, waardoor je er zowel thuis als onderweg mee kunt spelen. De speelgoedbuggy is ca. 7 cm hoog, 14 cm lang en 8 cm breed. Je hoeft geen tijd te verspillen met zoeken naar batterijen, want voor dit ninjaspeelgoed zijn geen batterijen vereist! Het enige wat je nodig hebt om met deze set speelplezier te beleven, is de fantasie van kinderen. De papieren instructies zijn handig tijdens het bouwen, maar LEGO® speelsets hebben ook iets wat nog beter is: de digitale Instructions PLUS in de gratis LEGO Life app. Zoom- en draaifuncties en een doorschijnende modus zorgen ervoor dat kinderen zelf geweldige sets kunnen bouwen. Met het LEGO® NINJAGO® actiespeelgoed en de kleine actiefiguren om te verzamelen maken kinderen kennis met een spannende wereld vol fantasierijke actie, waarin ze met hun favoriete ninja's de leukste verhalen kunnen bedenken. LEGO® stenen voldoen al meer dan 60 jaar aan de hoogste industrienormen, waardoor ze altijd consistent en compatibel zijn en iedere keer opnieuw eenvoudig uit elkaar te halen zijn, zowel op aarde als in NINJAGO® City! Alle LEGO® stenen en onderdelen worden grondig getest en voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen. Met LEGO bouwsets geef of beleef je zorgeloos speelplezier.

Kenmerken
Serie LEGO NINJAGO
Merk LEGO
EAN 5702016616866
Legocode 71700
Leeftijd 7 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016616866

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO NINJAGO Legacy Jungle Aanvalsvoertuig - 71700 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016616866 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO NINJAGO Legacy Jungle Aanvalsvoertuig - 71700' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO NINJAGO Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 71700

Waar is LEGO NINJAGO Legacy Jungle Aanvalsvoertuig - 71700 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO NINJAGO Legacy Jungle Aanvalsvoertuig - 71700 met het legonummer 71700 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO NINJAGO Legacy Jungle Aanvalsvoertuig - 71700?

Het lego nummer van LEGO NINJAGO Legacy Jungle Aanvalsvoertuig - 71700 is 71700 bekijk hier alle kenmerken van LEGO NINJAGO Legacy Jungle Aanvalsvoertuig - 71700 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO NINJAGO Legacy Jungle Aanvalsvoertuig - 71700 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO NINJAGO Legacy Jungle Aanvalsvoertuig - 71700 momenteel in de aanbieding is.