LEGO NINJAGO Legacy Gouden Mech - 71702

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO NINJAGO

Voeg je bij Gouden Ninja Lloyd, Wu en de gouden mech en neem het samen met hen op tegen hun angstaanjagende vijanden. De gouden mech is het ultieme ninjawapen in de strijd tegen de duistere krachten, want met zijn gigantische katana vermorzelt hij alle vijanden. Spring in de cockpit van...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€139.94

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€139.94

Beschrijving LEGO

Voeg je bij Gouden Ninja Lloyd, Wu en de gouden mech en neem het samen met hen op tegen hun angstaanjagende vijanden. De gouden mech is het ultieme ninjawapen in de strijd tegen de duistere krachten, want met zijn gigantische katana vermorzelt hij alle vijanden. Spring in de cockpit van de mecha en neem het op tegen Generaal Kozu en de scout van het Stenen Leger. En onthoud: je moet winnen om NINJAGO® City te kunnen redden! Eigenschappen: Kinderen kunnen met deze gedetailleerde NINJAGO® mecha met grote speelgoedkatana en 4 minifiguren verhalen boordevol actie uit NINJAGO City naspelen! Het ideale...

Voeg je bij Gouden Ninja Lloyd, Wu en de gouden mech en neem het samen met hen op tegen hun angstaanjagende vijanden. De gouden mech is het ultieme ninjawapen in de strijd tegen de duistere krachten, want met zijn gigantische katana vermorzelt hij alle vijanden. Spring in de cockpit van de mecha en neem het op tegen Generaal Kozu en de scout van het Stenen Leger. En onthoud: je moet winnen om NINJAGO® City te kunnen redden! Eigenschappen: Kinderen kunnen met deze gedetailleerde NINJAGO® mecha met grote speelgoedkatana en 4 minifiguren verhalen boordevol actie uit NINJAGO City naspelen! Het ideale speelgoed voor kinderen die het geweldig vinden om spannende scènes na te spelen. Deze speelset bestaat uit een enorme gouden mech en 4 minifiguren: Gouden Ninja Lloyd, Wu, Generaal Kozu en de scout van het Stenen Leger. Jonge kinderen zullen het geweldig vinden zich onder te dompelen in een fantasiewereld vol zinderende duels. Met dit coole speelgoed kunnen kinderen verhalen uit het tweede seizoen van NINJAGO® Masters of Spinjitzu naspelen. Echte fans zullen het geweldig vinden om samen met Lloyd en zijn zwaard of met Wu en zijn trouwe staf de strijd aan te gaan. Deze speelset met 489 onderdelen biedt jongens en meisjes van 8 jaar en ouder een meeslepende en leuke bouwuitdaging en is een geweldig cadeau voor de feestdagen. Het gouden ninjaspeelgoed is nieuw vanaf januari 2020 en biedt jonge ninja's urenlang speelplezier. Dit NINJAGO® mechaspeelgoed is ideaal om thuis mee te spelen, maar kan ook eenvoudig in een tas worden gestopt voor speelplezier onderweg. De ninja's doen niets liever dan nieuwe avonturen beleven! De mecha is ca. 25 cm hoog, 23 lang en 30 cm breed. Voor deze geweldige speelset zijn geen batterijen nodig. Zodra je de set hebt gebouwd, kun je spannende en leuke verhalen uit NINJAGO® City naspelen en hoef je het strijdperk geen seconde te verlaten. Jonge bouwers kunnen dit leuke speelgoed eenvoudig in elkaar zetten aan de hand van Instructions PLUS in de gratis LEGO® Life app. Creatieve kinderen kunnen via een smartphone of tablet op het model inzoomen en het draaien en bekijken, waardoor de gouden ninjamecha echt tot leven komt. LEGO® NINJAGO® bouwspeelgoed stimuleert de creativiteit van kinderen. Ze kunnen zich onderdompelen in de fascinerende wereld van fantasierijk spelen en samen met hun favoriete ninjahelden eindeloze avonturen beleven. LEGO® stenen voldoen almeer dan 60 jaar aan de hoogste industrienormen, waardoor ze altijd consistent en compatibel zijn en iedere keer opnieuw eenvoudig uit elkaar te halen zijn. Perfect voor duels in NINJAGO City! De LEGO® stenen waarmee je de gouden NINJAGO® mecha kunt bouwen, voldoen aan de hoogste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen. Je hoeft je dus nergens zorgen om te maken wanneer je je kind LEGO een speelset cadeau geeft.

Kenmerken
Serie LEGO NINJAGO
Merk LEGO
EAN 5702016616880
Legocode 71702
Leeftijd 4 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016616880

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO NINJAGO Legacy Gouden Mech - 71702 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016616880 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO NINJAGO Legacy Gouden Mech - 71702' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO NINJAGO Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 71702

Waar is LEGO NINJAGO Legacy Gouden Mech - 71702 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO NINJAGO Legacy Gouden Mech - 71702 met het legonummer 71702 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO NINJAGO Legacy Gouden Mech - 71702?

Het lego nummer van LEGO NINJAGO Legacy Gouden Mech - 71702 is 71702 bekijk hier alle kenmerken van LEGO NINJAGO Legacy Gouden Mech - 71702 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO NINJAGO Legacy Gouden Mech - 71702 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO NINJAGO Legacy Gouden Mech - 71702 momenteel in de aanbieding is.