LEGO NINJAGO Epische Strijd Set Cole tegen Spookstrijder - 71733

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO NINJAGO

Help Cole om het kwaad te bestrijden wanneer hij het in een spannend duel boordevol actie opneemt tegen de Spookstrijder! Kijk uit voor de drietand van de Spookstrijder en sla terug met je scherpe zeis. Spring op het gevechtsplatform en draai rond om een krachtige stoot uit te delen! Wie...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€13.98

Beste deal bij: Zavvi

26 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€13.98

26% Goedkoper

€14.94

21% Goedkoper

€18.84

Beschrijving LEGO

Help Cole om het kwaad te bestrijden wanneer hij het in een spannend duel boordevol actie opneemt tegen de Spookstrijder! Kijk uit voor de drietand van de Spookstrijder en sla terug met je scherpe zeis. Spring op het gevechtsplatform en draai rond om een krachtige stoot uit te delen! Wie zal dit ultieme gevecht tussen goed en kwaad winnen en de 4 wapens bemachtigen? Speelsets voor creatieve activiteiten Dit ninja duelspeelgoed is inclusief 2 minifiguren: Cole (nieuw vanaf januari 2021) en een Legacy Spookstrijder uit de LEGO® NINJAGO® tv-serie. De speelset biedt kinderen alles wat ze nodig hebben om leuke...

Help Cole om het kwaad te bestrijden wanneer hij het in een spannend duel boordevol actie opneemt tegen de Spookstrijder! Kijk uit voor de drietand van de Spookstrijder en sla terug met je scherpe zeis. Spring op het gevechtsplatform en draai rond om een krachtige stoot uit te delen! Wie zal dit ultieme gevecht tussen goed en kwaad winnen en de 4 wapens bemachtigen? Speelsets voor creatieve activiteiten Dit ninja duelspeelgoed is inclusief 2 minifiguren: Cole (nieuw vanaf januari 2021) en een Legacy Spookstrijder uit de LEGO® NINJAGO® tv-serie. De speelset biedt kinderen alles wat ze nodig hebben om leuke duels na te spelen en te zien wie de 4 zwarte wapens kan grijpen. Cool speelgoed voor kinderen LEGO NINJAGO speelsets stimuleren kinderen om achter hun scherm vandaan te komen en spannende avonturen te beleven in een fantasiewereld. Daar leren ze spelenderwijs belangrijke vaardigheden en werken ze samen met hun helden in een spannende collectie ninjaspeelgoed, waaronder mecha, vliegtuigen en draken. Eigenschappen: De LEGO® NINJAGO® Epische Strijd set – Cole tegen Spookstrijder (71733) biedt kinderen alles wat ze nodig hebben om spannende duels na te spelen tussen hun ninjaheld Cole en de gemene Spookstrijder. De ninjaspeelset is inclusief 2 minifiguren: Cole (nieuw vanaf januari 2021) en een Legacy Spookstrijder uit de LEGO® NINJAGO® tv-serie, plus 4 exclusieve zwarte wapens. Het ninjaspeelgoed beschikt ook over een bouwbare markt waar de personages hun duels kunnen uitvechten en een ronddraaiendgevechtsplatform dat Cole kan gebruiken om zijn tegenstander omver te beuken. Met slechts 51 onderdelen is dit een geweldige eerste LEGO® set voor jonge bouwers vanaf 6 jaar en een prachtige verrassing waar ze keer op keer mee zullen willen spelen. De markt is ca. 7 cm hoog, 5 cm breed en 8 cm diep – een prima formaat om duels uit te vechten in de slaapkamer of om mee te nemen naar een vriendje of vriendinnetje. Speel nog grotere epische LEGO® NINJAGO® gevechten na met andere sets: Kaitegen Skulkin (71730), Zane tegen Nindroid (71731) en Jay tegen Serpentine (71732). LEGO® NINJAGO® sets halen kinderen achter het beeldscherm vandaan en nemen ze mee naar een wereld vol fantasierijk speelplezier, waar ze spelenderwijs belangrijke levensvaardigheden leren tijdens alle avonturen met hun ninjahelden. LEGO® stenen worden al meer dan 60 jaar gemaakt van de allerbeste materialen om ervoor te zorgen dat ze altijd consistent van elkaar te halen zijn. Daar zijn geen ninjavaardigheden voor nodig! LEGO® stenen voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO NINJAGO
Merk LEGO
EAN 5702016912388
Legocode 71733
Leeftijd 6 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016912388

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO NINJAGO Epische Strijd Set Cole tegen Spookstrijder - 71733 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016912388 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO NINJAGO Epische Strijd Set Cole tegen Spookstrijder - 71733' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO NINJAGO Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 71733

Waar is LEGO NINJAGO Epische Strijd Set Cole tegen Spookstrijder - 71733 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO NINJAGO Epische Strijd Set Cole tegen Spookstrijder - 71733 met het legonummer 71733 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO NINJAGO Epische Strijd Set Cole tegen Spookstrijder - 71733?

Het lego nummer van LEGO NINJAGO Epische Strijd Set Cole tegen Spookstrijder - 71733 is 71733 bekijk hier alle kenmerken van LEGO NINJAGO Epische Strijd Set Cole tegen Spookstrijder - 71733 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO NINJAGO Epische Strijd Set Cole tegen Spookstrijder - 71733 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO NINJAGO Epische Strijd Set Cole tegen Spookstrijder - 71733 momenteel in de aanbieding is.