LEGO NINJAGO Cole's Aardedraak EVO - 71782

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO NINJAGO

Kinderen van 7 jaar en ouder zullen het geweldig vinden om spannende confrontaties na te spelen met deze LEGO NINJAGO Cole's Aardedraak EVO (71782) speelset. Tijdens de strijd kunnen kinderen de verstelbare speelgoeddraak upgraden om hem nog groter en sterker te maken door gouden vleugels, hoorns en een staart toe...

Lees meer..

0

/5
Lees alle reviews

€28.99

Beste deal bij: Bol.com

29 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€28.99

29% Goedkoper

€34.99

15% Goedkoper

€40.94

Beschrijving LEGO

Kinderen van 7 jaar en ouder zullen het geweldig vinden om spannende confrontaties na te spelen met deze LEGO NINJAGO Cole's Aardedraak EVO (71782) speelset. Tijdens de strijd kunnen kinderen de verstelbare speelgoeddraak upgraden om hem nog groter en sterker te maken door gouden vleugels, hoorns en een staart toe te voegen. Bij deze speelset met draken speelgoed zijn 2 poppetjes van NINJAGO personages inbegrepen: Cole met een gouden katana en Bottenschorpioen met een zeis en diverse wapens voor bottenstrijders. Bottenschorpioen kan ook de strijd aangaan op zijn 6-potige schorpioen. Als ze in de uitdaging slagen, worden kinderen beloond met...

Kinderen van 7 jaar en ouder zullen het geweldig vinden om spannende confrontaties na te spelen met deze LEGO NINJAGO Cole's Aardedraak EVO (71782) speelset. Tijdens de strijd kunnen kinderen de verstelbare speelgoeddraak upgraden om hem nog groter en sterker te maken door gouden vleugels, hoorns en een staart toe te voegen. Bij deze speelset met draken speelgoed zijn 2 poppetjes van NINJAGO personages inbegrepen: Cole met een gouden katana en Bottenschorpioen met een zeis en diverse wapens voor bottenstrijders. Bottenschorpioen kan ook de strijd aangaan op zijn 6-potige schorpioen. Als ze in de uitdaging slagen, worden kinderen beloond met een verzamelvaandel voor Kracht. NINJAGO fans zullen het geweldig vinden om spannende ninja-actie na te spelen met deze set met speelgoed om te verzamelen. De set is onderdeel van een uitgebreid assortiment LEGO NINJAGO speelgoed, met coole ninja poppetjes, voertuigen en leuke locaties. Dit actie speelgoed laat kinderen van 7+ jaar oud spelenderwijs leren terwijl ze bouwen; het is een leuk geschenk voor zomaar, of een geweldig verjaardagscadeau voor kinderen die dol zijn op avonturen. Afmetingen: deze NINJAGO draak is ca. 14 cm hoog. Bevat 285 onderdelen.

Kenmerken
Serie LEGO NINJAGO
Merk LEGO
EAN 5702017399690
Legocode 71782
Leeftijd 7 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702017399690

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO NINJAGO Cole's Aardedraak EVO - 71782 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702017399690 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO NINJAGO Cole's Aardedraak EVO - 71782' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO NINJAGO Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 71782

Waar is LEGO NINJAGO Cole's Aardedraak EVO - 71782 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO NINJAGO Cole's Aardedraak EVO - 71782 met het legonummer 71782 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO NINJAGO Cole's Aardedraak EVO - 71782?

Het lego nummer van LEGO NINJAGO Cole's Aardedraak EVO - 71782 is 71782 bekijk hier alle kenmerken van LEGO NINJAGO Cole's Aardedraak EVO - 71782 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO NINJAGO Cole's Aardedraak EVO - 71782 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO NINJAGO Cole's Aardedraak EVO - 71782 momenteel in de aanbieding is.