LEGO Minions Minions-figuren van Stenen en hun Schuilplaats - 75551

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Minions

Kinderen die van Minions houden, zullen helemaal weg zijn van dit LEGO® bouwspeelgoed (75551). Eerst kunnen ze opvallende stenen versies van Kevin en Stuart bouwen. Daarna kunnen ze de modellen omdraaien om de kamerspeelset aan de binnenkant te bekijken, compleet met accessoires als gereedschap, hoofddeksels en wapens, plus kleine figuren...

Lees meer..
4.8/5
Lees alle reviews

€125.00

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€125.00

Beschrijving LEGO

Kinderen die van Minions houden, zullen helemaal weg zijn van dit LEGO® bouwspeelgoed (75551). Eerst kunnen ze opvallende stenen versies van Kevin en Stuart bouwen. Daarna kunnen ze de modellen omdraaien om de kamerspeelset aan de binnenkant te bekijken, compleet met accessoires als gereedschap, hoofddeksels en wapens, plus kleine figuren om mee te spelen. Kinderen kunnen 2 Minion speelgoedmodellen tegelijk bouwen en Kevin vervolgens ombouwen tot Bob.Ontdek van alles over de MinionsJonge Minion fans zullen genieten van alle subtiele details in de kamers. De kamers passen bij de unieke persoonlijkheid van de Minions en de grote figuren hebben draaiende ogen....

Kinderen die van Minions houden, zullen helemaal weg zijn van dit LEGO® bouwspeelgoed (75551). Eerst kunnen ze opvallende stenen versies van Kevin en Stuart bouwen. Daarna kunnen ze de modellen omdraaien om de kamerspeelset aan de binnenkant te bekijken, compleet met accessoires als gereedschap, hoofddeksels en wapens, plus kleine figuren om mee te spelen. Kinderen kunnen 2 Minion speelgoedmodellen tegelijk bouwen en Kevin vervolgens ombouwen tot Bob.Ontdek van alles over de MinionsJonge Minion fans zullen genieten van alle subtiele details in de kamers. De kamers passen bij de unieke persoonlijkheid van de Minions en de grote figuren hebben draaiende ogen. Kinderen kunnen met Kevin uitvindingen verzinnen in het lab of Stuart een dutje laten doen in zijn slaapkamer. Daarna kunnen ze Kevin ombouwen tot Bob, die aan kungfu doet.Creatief plezier en leuk bouwprocesVoor deze coole set kun je Instructions PLUS gebruiken, een interactieve handleiding waardoor het bouwen van dit model nog leuker wordt. Deze bouwgids is beschikbaar in de gratis LEGO Life app voor smartphones en tablets en biedt kinderen tools waarmee ze zelfstandig kunnen leren bouwen.EigenschappenEen creatieve bouwset waarmee Minions fans hun favoriete Minion personage kunnen bouwen. Kinderen kunnen zowel Kevin als Stuart bouwen en Kevin vervolgens ombouwen tot Bob.Als het personage is gebouwd, kan het speelplezier pas echt beginnen. Kinderen zullen het heel grappig vinden om de ogen te zien draaien. Ze kunnen de gedetailleerde kamers van binnen bekijken en met behulp van de leuke accessoires hun eigen Minion verhalen bedenken.Geïnspireerd op de film Minions: The Rise of Gru. Doe kungfu-oefeningen met Bob, bouw uitvindingen met Kevin of laat Stuart een dutje doen in zijn slaapkamer.Een fantastisch verjaardagscadeau voor kinderen vanaf 8 jaar die dol zijn op Minions speelgoed. Als ze klaar zijn met het spelen met hun creatie, zien de modellen er ook geweldig uit in de kinderkamer.Elke van stenen gebouwde LEGO® Minion is ca. 9 cm hoog en 11 cm breed. Kevin is ca. 15 cm hoog, Stuart is ca. 14 cm hoog en Bob is ca. 12 cm hoog – een ideaal formaat om mee te spelen en neer te zetten.Gevoed door kinderfantasie! Voor dit Minions bouwspeelgoed zijn geen batterijen nodig.Met Instructions PLUS kunnen zelfs jongere bouwers genieten van een trots gevoel wanneer ze zelfstandig iets bouwen.Elke LEGO® Minions set nodigt kinderen uit creatief speelplezier te beleven wanneer ze scènes naspelen uit de film Minions: The Rise of Gru.LEGO® bouwstenen voldoen aan de hoogste industrienormen en de eigen kwaliteitseisen van de LEGO Groep. Hierdoor zijn ze consistent, compatibel en steeds weer gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen.LEGO® Minions stenen en onderdelen worden uitvoerig getest om er zeker van te zijn dat elke speelset voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Minions
Merk LEGO
EAN 5702016619218
Legocode 75551
Leeftijd 8 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016619218

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Minions Minions-figuren van Stenen en hun Schuilplaats - 75551 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016619218 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Minions Minions-figuren van Stenen en hun Schuilplaats - 75551' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Minions Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 75551

Waar is LEGO Minions Minions-figuren van Stenen en hun Schuilplaats - 75551 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Minions Minions-figuren van Stenen en hun Schuilplaats - 75551 met het legonummer 75551 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Minions Minions-figuren van Stenen en hun Schuilplaats - 75551?

Het lego nummer van LEGO Minions Minions-figuren van Stenen en hun Schuilplaats - 75551 is 75551 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Minions Minions-figuren van Stenen en hun Schuilplaats - 75551 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Minions Minions-figuren van Stenen en hun Schuilplaats - 75551 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Minions Minions-figuren van Stenen en hun Schuilplaats - 75551 momenteel in de aanbieding is.