LEGO Minifigures Series 21 - 71029

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Minifigures

Beleef allerlei spannende avonturen met serie 21 van de LEGO® Minifiguren! Er zijn 12 geweldige personages om te verzamelen, waaronder centaur-krijger, imker, buitenaards wezen en paddleboardsurfer. Elke limited edition minifiguur zit boordevol details en wordt geleverd met 1 of meer coole accessoires en een leuk informatieboekje. Welke figuur zit er...

Lees meer..
4.2/5
Lees alle reviews

€13.94

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€13.94

Beschrijving LEGO

Beleef allerlei spannende avonturen met serie 21 van de LEGO® Minifiguren! Er zijn 12 geweldige personages om te verzamelen, waaronder centaur-krijger, imker, buitenaards wezen en paddleboardsurfer. Elke limited edition minifiguur zit boordevol details en wordt geleverd met 1 of meer coole accessoires en een leuk informatieboekje. Welke figuur zit er in het volgende verrassingszakje dat je openmaakt? Een fantasierijke verzameling personagesKinderen en volwassen fans maken kennis met een nieuwe limited edition reeks personages: centaur-krijger, schipbreukeling, man in mopshondpak,imker, meisje in lieveheersbeestjespak, kind met viool, buitenaards wezen, ruimtepolitieman, krijger uit de oudheid, vliegtuigmeisje, nachtclubzangeres en paddleboardsurfer. Verrassend en leukElke met zorg...

Beleef allerlei spannende avonturen met serie 21 van de LEGO® Minifiguren! Er zijn 12 geweldige personages om te verzamelen, waaronder centaur-krijger, imker, buitenaards wezen en paddleboardsurfer. Elke limited edition minifiguur zit boordevol details en wordt geleverd met 1 of meer coole accessoires en een leuk informatieboekje. Welke figuur zit er in het volgende verrassingszakje dat je openmaakt? Een fantasierijke verzameling personagesKinderen en volwassen fans maken kennis met een nieuwe limited edition reeks personages: centaur-krijger, schipbreukeling, man in mopshondpak,imker, meisje in lieveheersbeestjespak, kind met viool, buitenaards wezen, ruimtepolitieman, krijger uit de oudheid, vliegtuigmeisje, nachtclubzangeres en paddleboardsurfer. Verrassend en leukElke met zorg vervaardigde, uiterst gedetailleerde minifiguur zit in een verzegeld verrassingszakje met één of meer accessoires en een informatieboekje – een geweldig cadeautje waar iedereen blij van wordt. Eigenschappen: Meer LEGO® speelgoedpersonages! Vergroot de speelmogelijkheden met deze coole LEGO Minifiguren Serie 21 (71029) zakjes. Een leuke traktatie voor kinderen en fans van alle leeftijden. Wat zit er in het zakje? 1 van de 12 unieke personages om te ontdekken en zelf te bouwen, plus één of meer accessoires en een informatieboekje. Een prachtige aanvulling op elke LEGO® verzameling voor leuke nieuwe speelmogelijkheden. De LEGO® Minifiguren personages spreken jongens en meisjes vanaf 5 jaar aan, prikkelen de fantasie en helpen creativiteit en zelfvertrouwen te ontwikkelen wanneer kinderen er alleen of samen met vriendjes mee te spelen. Deze hoogwaardige limited edition minifiguren en accessoires zijn een ideaal onverwacht cadeautje. LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958. LEGO® onderdelen worden gegooid, geplet, gedraaid, verhit, gebogen, bekrast en gerekt om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Minifigures
Merk LEGO
EAN 5702016912104
Legocode 71029
Leeftijd 5 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016912104

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Minifigures Series 21 - 71029 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016912104 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Minifigures Series 21 - 71029' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Minifigures Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 71029

Waar is LEGO Minifigures Series 21 - 71029 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Minifigures Series 21 - 71029 met het legonummer 71029 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Minifigures Series 21 - 71029?

Het lego nummer van LEGO Minifigures Series 21 - 71029 is 71029 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Minifigures Series 21 - 71029 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Minifigures Series 21 - 71029 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Minifigures Series 21 - 71029 momenteel in de aanbieding is.