LEGO Minecraft De Moderne Boomhut - 21174

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Minecraft

LEGO® Minecraft™ De moderne boomhut (21174) is een grote, gedetailleerde en zeer veelzijdige speelset waarmee Minecraft spelers en kinderen die zich graag aan creatieve bouwprojecten wagen zich urenlang kunnen vermaken. Eindeloos aanpasbare Minecraft boomhut Kinderen bouwen 4 heel verschillende kamers – een keuken, een bibliotheek, een studeerkamer en een slaapkamer...

Lees meer..

0

/5
Lees alle reviews

€90.00

Beste deal bij: Bol.com

27 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€90.00

27% Goedkoper

€99.95

19% Goedkoper

€104.94

15% Goedkoper

€109.99

11% Goedkoper

€119.00

3% Goedkoper

€119.99

2% Goedkoper

€122.98

Beschrijving LEGO

LEGO® Minecraft™ De moderne boomhut (21174) is een grote, gedetailleerde en zeer veelzijdige speelset waarmee Minecraft spelers en kinderen die zich graag aan creatieve bouwprojecten wagen zich urenlang kunnen vermaken. Eindeloos aanpasbare Minecraft boomhut Kinderen bouwen 4 heel verschillende kamers – een keuken, een bibliotheek, een studeerkamer en een slaapkamer – en voegen daar verschillende authentieke Minecraft accessoires aan toe, van meubels en beddengoed tot gereedschap en TNT. De set nodigt kinderen uit om hun creatie keer op keer aan te passen en alle fantasierijke speelmogelijkheden te ontdekken. Ze hoeven de kamers niet eens aan de boom vast te maken....

LEGO® Minecraft™ De moderne boomhut (21174) is een grote, gedetailleerde en zeer veelzijdige speelset waarmee Minecraft spelers en kinderen die zich graag aan creatieve bouwprojecten wagen zich urenlang kunnen vermaken. Eindeloos aanpasbare Minecraft boomhut Kinderen bouwen 4 heel verschillende kamers – een keuken, een bibliotheek, een studeerkamer en een slaapkamer – en voegen daar verschillende authentieke Minecraft accessoires aan toe, van meubels en beddengoed tot gereedschap en TNT. De set nodigt kinderen uit om hun creatie keer op keer aan te passen en alle fantasierijke speelmogelijkheden te ontdekken. Ze hoeven de kamers niet eens aan de boom vast te maken. De set is ideaal voor kinderen bij wie de fantasie verder reikt dan de muren van een traditioneel poppenhuis. Producteigenschappen: LEGO® Minecraft™ De moderne boomhut (21174) is een grote, gedetailleerde en zeer veelzijdige speelset met 4 eindeloos aanpasbare kamers vol authentieke Minecraft kenmerken. Inclusief een figuur van een geladen Creeper™ plus een panda-skin, ocelot-skin, zombie, kat en kip uit de online Minecraft™ game, plus een heleboel authentieke accessoires. Kinderen kunnen deze prachtige, veelzijdige speelset keer op keer anders indelen en aanpassen voor fantasierijke speelmogelijkheden waar geen einde aan komt. Deze modulaire boomhut is ideaal voor Minecraft™ fans en modelbouwers vanaf 9 jaar. Een leuk cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid. Deze indrukwekkende set is ca. 29 cm hoog, 20 cm breed en 17 cm diep – perfect om mee te spelen, op een mooi plekje neer te zetten en te combineren met andere LEGO® Minecraft™ sets. De kleurrijke speelset bevat een heleboel authentieke Minecraft™ accessoires, waaronder gereedschap, meubels en TNT. Met LEGO® Minecraft™ speelsets krijgen Minecraft spelers een nieuwe manier om van hun favoriete game te genieten met personages, scènes en functies die tot leven worden gebracht met een fantasierijke verzameling LEGO stenen en onderdelen. LEGO® bouwsets voldoen aan strikte kwaliteitsnormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – dat is al zo sinds 1958. LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan hoge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Minecraft
Merk LEGO
EAN 5702016913927
Legocode 67812
Leeftijd 9 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016913927

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Minecraft De Moderne Boomhut - 21174 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016913927 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Minecraft De Moderne Boomhut - 21174' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Minecraft Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 67812

Waar is LEGO Minecraft De Moderne Boomhut - 21174 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Minecraft De Moderne Boomhut - 21174 met het legonummer 67812 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Minecraft De Moderne Boomhut - 21174?

Het lego nummer van LEGO Minecraft De Moderne Boomhut - 21174 is 67812 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Minecraft De Moderne Boomhut - 21174 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Minecraft De Moderne Boomhut - 21174 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Minecraft De Moderne Boomhut - 21174 momenteel in de aanbieding is.