LEGO Marvel Het schip van de nieuwe Guardians of the Galaxy Constructie Speelgoed Set - 76255

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Marvel

LEGO Marvel Het schip van de nieuwe Guardians (76255) geeft kinderen de ster uit de Marvel Studios film Guardians of the Galaxy Volume 3 in handen. Dit indrukwekkende speelgoed ruimteschip is gemaakt om mee te spelen en neer te zetten en neemt kinderen vanaf 10 jaar mee naar een universum...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€64.98

Beste deal bij: Bol

39 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€64.98

39% Goedkoper

€99.99

€79.98

25% Goedkoper

€105.94

Beschrijving LEGO

LEGO Marvel Het schip van de nieuwe Guardians (76255) geeft kinderen de ster uit de Marvel Studios film Guardians of the Galaxy Volume 3 in handen. Dit indrukwekkende speelgoed ruimteschip is gemaakt om mee te spelen en neer te zetten en neemt kinderen vanaf 10 jaar mee naar een universum vol fantasie. Dit bouwbare ruimteschip heeft een cockpit die open kan met ruimte voor 3 minifiguren, een geheime ruimte voor nog een minifiguur, opbergruimtes voor wapens en accessoires en 2 kleine ruimteschepen die kunnen worden losgemaakt van het moederschip. De set bevat ook Mantis, Drax, Star-Lord, Nebula en Adam Warlock...

LEGO Marvel Het schip van de nieuwe Guardians (76255) geeft kinderen de ster uit de Marvel Studios film Guardians of the Galaxy Volume 3 in handen. Dit indrukwekkende speelgoed ruimteschip is gemaakt om mee te spelen en neer te zetten en neemt kinderen vanaf 10 jaar mee naar een universum vol fantasie. Dit bouwbare ruimteschip heeft een cockpit die open kan met ruimte voor 3 minifiguren, een geheime ruimte voor nog een minifiguur, opbergruimtes voor wapens en accessoires en 2 kleine ruimteschepen die kunnen worden losgemaakt van het moederschip. De set bevat ook Mantis, Drax, Star-Lord, Nebula en Adam Warlock baby Rocket minifiguren. Het ruimteschip kan gemakkelijk door de ruimte worden 'gevlogen' en als de actie voorbij is, ziet het er geweldig uit op de standaard in elke kinderkamer. Voor een extra digitale dimensie kunnen kinderen de LEGO Builder app gebruiken om in te zoomen en modellen in 3D te draaien, sets te bewaren en hun voortgang bij te houden. Een geweldig cadeau voor fans van Marvel en superhelden! Afmetingen: dit bouwbare ruimteschip op standaard is ca. 31 cm hoog, 21 cm lang en 26 cm breed. Bevat 1108 onderdelen. Eigenschappen Kinderen vanaf 10 jaar kunnen met de bemanning van Guardians of the Galaxy Volume 3 op pad met deze LEGO Marvel superhelden set, met een bouwbaar ruimteschip en 5 minifiguren Het bouwbare ruimteschip heeft een cockpit die plaats biedt voor 3 minifiguren, een geheim vak voor nog een minifiguur, een opbergruimte voor wapens en 2 kleine ruimteschepen die kunnen worden losgemaakt van het moederschip Inclusief 5 minifiguren uit Marvel Studios' Guardians of the Galaxy Volume 3: Mantis, Drax, Star-Lord, Nebula en Adam Warlock, plus coole accessoires en wapens Het ruimteschip kan makkelijk opgepakt en door de ruimte 'geslingerd' worden, en na het spelen, kan het op zijn standaard in elke kinderkamer tentoongesteld worden Guardians of the Galaxy constructie speelgoed is een geweldig Marvel superhelden cadeau voor kinderen vanaf 10 jaar en fans van Marvel en ruimte speelgoed

Kenmerken
Serie LEGO Marvel
Merk LEGO
EAN 5702017419725
Legocode 76255
Leeftijd 10 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702017419725

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Marvel Het schip van de nieuwe Guardians of the Galaxy Constructie Speelgoed Set - 76255 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702017419725 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Marvel Het schip van de nieuwe Guardians of the Galaxy Constructie Speelgoed Set - 76255' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Marvel Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 76255

Waar is LEGO Marvel Het schip van de nieuwe Guardians of the Galaxy Constructie Speelgoed Set - 76255 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Marvel Het schip van de nieuwe Guardians of the Galaxy Constructie Speelgoed Set - 76255 met het legonummer 76255 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Marvel Het schip van de nieuwe Guardians of the Galaxy Constructie Speelgoed Set - 76255?

Het lego nummer van LEGO Marvel Het schip van de nieuwe Guardians of the Galaxy Constructie Speelgoed Set - 76255 is 76255 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Marvel Het schip van de nieuwe Guardians of the Galaxy Constructie Speelgoed Set - 76255 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Marvel Het schip van de nieuwe Guardians of the Galaxy Constructie Speelgoed Set - 76255 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Marvel Het schip van de nieuwe Guardians of the Galaxy Constructie Speelgoed Set - 76255 momenteel in de aanbieding is.