LEGO Marvel Infinity Gauntlet Thanos Set voor Volwassenen - 76191

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Marvel Avengers

Degene die de Infinity Gauntlet draagt, bundelt de kracht van alle 6 de Infinity Stones samen en bepaalt zo het lot van het universum. Bouw deze authentieke versie met verstelbare vingers, felle kleuren en een informatiebordje op een stevige basis en geef hem een mooi plekje. De onmetelijke kracht van...

Lees meer..
4.5/5
Lees alle reviews

€70.56

Beste deal bij: Bol

26 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€70.56

26% Goedkoper

€89.99

€71.98

25% Goedkoper

€95.94

Beschrijving LEGO

Degene die de Infinity Gauntlet draagt, bundelt de kracht van alle 6 de Infinity Stones samen en bepaalt zo het lot van het universum. Bouw deze authentieke versie met verstelbare vingers, felle kleuren en een informatiebordje op een stevige basis en geef hem een mooi plekje. De onmetelijke kracht van de beroemde handschoen is voor altijd van jou!Verzamelmodel uit de Marvel filmsDeze versie van LEGO stenen van de Infinity Gauntlet uit de Marvel Studios films Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame weet gegarandeerd ieders aandacht en interesse te wekken, waar je hem ook neerzet. Met zijn verstelbare vingers, felgekleurde Infinity...

Degene die de Infinity Gauntlet draagt, bundelt de kracht van alle 6 de Infinity Stones samen en bepaalt zo het lot van het universum. Bouw deze authentieke versie met verstelbare vingers, felle kleuren en een informatiebordje op een stevige basis en geef hem een mooi plekje. De onmetelijke kracht van de beroemde handschoen is voor altijd van jou!Verzamelmodel uit de Marvel filmsDeze versie van LEGO stenen van de Infinity Gauntlet uit de Marvel Studios films Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame weet gegarandeerd ieders aandacht en interesse te wekken, waar je hem ook neerzet. Met zijn verstelbare vingers, felgekleurde Infinity Stones en een informatiebordje op een stevige basis vormt deze gouden handschoen een boeiende bouwuitdaging met een fantastisch resultaat.LEGO modelbouwsetsOntsnap even aan je drukke dagelijkse leven, geniet en kom tot rust met LEGO bouwsets voor volwassenen: perfect voor iedereen met een interesse in creatieve bouwprojecten of comics. Producteigenschappen: De prachtige LEGO® Marvel Infinity Gauntlet (76191) weerspiegelt de betoverende stijl van de Marvel Studios films Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame. Deze authentieke goudkleurige versie van LEGO® stenen van de beroemde Infinity Gauntlet bevat kleurrijke Infinity Stones en een stevige standaard met een informatiebordje. Met dit 590-delige model kunnen volwassen Marvel fans zich helemaal onderdompelen in het creatieve bouwproces waarin ze een van de meest herkenbare – en verwoestende – wapens uit de comicgeschiedenis namaken. Dit opvallende bouw- en displaymodel is een geweldig cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor elke modelbouwer of volwassen fan van het Marvel Universum. Dit fascinerende model is ca. 31 cm hoog, 13 cm breed en 11 cm diep en vormt een aantrekkelijke gespreksstarter, of je het nu bij je thuis of op kantoor neerzet. Een indrukwekkend eerbetoon aan de Marvel films, dat een boeiende bouwervaring biedt. Wanneer je dit tijdloze displaymodel af hebt, zal het zeker bewonderende blikken trekken. Dankzij de hoogwaardige, eenvoudig te volgen instructies kun je direct aan de slag met dit fascinerende bouwproject zodra je de doos opent. Alle sets uit de LEGO® collectie voor volwassenen bieden een boeiende bouw- en displayervaring waar elke modelbouwer blij van wordt. LEGO® bouwsets voldoen aan strikte kwaliteitsnormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – dat is al zo sinds 1958. LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Marvel Avengers
Merk LEGO
EAN 5702016913194
Legocode 76191
Leeftijd 18 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016913194

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Marvel Infinity Gauntlet Thanos Set voor Volwassenen - 76191 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016913194 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Marvel Infinity Gauntlet Thanos Set voor Volwassenen - 76191' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Marvel Avengers Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 76191

Waar is LEGO Marvel Infinity Gauntlet Thanos Set voor Volwassenen - 76191 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Marvel Infinity Gauntlet Thanos Set voor Volwassenen - 76191 met het legonummer 76191 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Marvel Infinity Gauntlet Thanos Set voor Volwassenen - 76191?

Het lego nummer van LEGO Marvel Infinity Gauntlet Thanos Set voor Volwassenen - 76191 is 76191 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Marvel Infinity Gauntlet Thanos Set voor Volwassenen - 76191 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Marvel Infinity Gauntlet Thanos Set voor Volwassenen - 76191 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Marvel Infinity Gauntlet Thanos Set voor Volwassenen - 76191 momenteel in de aanbieding is.