LEGO Jurassic World Tentoonstelling Dinosaurusfossiel van T-Rex - 76940

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Jurassic World

Kinderen komen meer te weten over dinosaurussen tijdens het bouwen van hun eigen Tentoonstelling dinosaurusfossiel van T. rex (76940). Een leuk LEGO® Jurassic World cadeau voor kleine dinofans die een beloning hebben verdiend. Deze speelset bevat een bouwbaar en verstelbaar T. rex skelet met een displaystandaard, tekenbord en aanwijsstok, plus...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€39.90

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€39.90

Beschrijving LEGO

Kinderen komen meer te weten over dinosaurussen tijdens het bouwen van hun eigen Tentoonstelling dinosaurusfossiel van T. rex (76940). Een leuk LEGO® Jurassic World cadeau voor kleine dinofans die een beloning hebben verdiend. Deze speelset bevat een bouwbaar en verstelbaar T. rex skelet met een displaystandaard, tekenbord en aanwijsstok, plus een figuur van een baby Triceratops. Creatief speelplezier Inclusief minifiguren van 2 populaire Jurassic World personages bij – Owen Grady en Darius uit de animatieserie Jurassic World Kamp Krijtastisch – waarmee kinderen echte paleontologen kunnen nadoen en hun eigen spannende verhalen kunnen bedenken. Dankzij de eenvoudige instructies met afbeeldingen kunnen...

Kinderen komen meer te weten over dinosaurussen tijdens het bouwen van hun eigen Tentoonstelling dinosaurusfossiel van T. rex (76940). Een leuk LEGO® Jurassic World cadeau voor kleine dinofans die een beloning hebben verdiend. Deze speelset bevat een bouwbaar en verstelbaar T. rex skelet met een displaystandaard, tekenbord en aanwijsstok, plus een figuur van een baby Triceratops. Creatief speelplezier Inclusief minifiguren van 2 populaire Jurassic World personages bij – Owen Grady en Darius uit de animatieserie Jurassic World Kamp Krijtastisch – waarmee kinderen echte paleontologen kunnen nadoen en hun eigen spannende verhalen kunnen bedenken. Dankzij de eenvoudige instructies met afbeeldingen kunnen ook jonge LEGO fans zelfstandig aan de slag met bouwen. Dinopret! Ontdek het LEGO Jurassic World assortiment met bouwspeelgoed voor alle leeftijden met gegoten, bouwbare dinosaurusfiguren, minifiguren, indrukwekkende gebouwen en coole voertuigen om mee te spelen en neer te zetten. Producteigenschappen: li> Met deze LEGO® Jurassic World speelgoedset (76940) met een bouwbaar skelet van een T. rex kunnen kinderen hun eigen tentoonstelling met een T. rex fossiel bouwen en de rol van een echte paleontoloog aannemen. Inclusief minifiguren van Darius en Owen Grady, een speelgoedfiguur van een baby Triceratops, een bouwbaar tekenbord en accessoires waaronder een aanwijsstok, dinosaurusei, fossiele tand en een blaadje. Het skelet van de T. rex is verstelbaar, zodat kinderen ermee kunnen spelen zoals met een normale LEGO® dinosaurusfiguur. De set heeft een displaystandaard om het als een echt museumstuk tentoon te stellen. Deze speelgoedset is geïnspireerd op Jurassic World Kamp Krijtastisch en andere Jurassic World verhalen. Het is een cool cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor kleine dinofans vanaf 7 jaar. Het T. rex skelet op de standaard is ca. 13 cm hoog, 29 cm lang en 9 cm breed. Samen met de andere bouwwerken en minifiguren is het een leuk model waarmee kinderen elke dag avonturen kunnen beleven. Deze 198-delige set is ideaal voor jonge LEGO® fans die op zoek zijn naar wat meer uitdaging. De set wordt geleverd met stapsgewijze instructies met afbeeldingen zodat kinderen zelfstandig kunnen bouwen. Met LEGO® Jurassic World bouwsets kunnen kinderen en volwassen fans scènes uit de animatieserie en films naspelen, hun eigen unieke verhalen bedenken of de coole verzamelmodellen bouwen en een mooi plekje geven. LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze eenvoudig en goed op elkaar passen en stevige modellen opleveren. LEGO® stenen en onderdelen worden uitvoerig getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Jurassic World
Merk LEGO
EAN 5702017079738
Legocode 76940
Leeftijd 7 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702017079738

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Jurassic World Tentoonstelling Dinosaurusfossiel van T-Rex - 76940 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702017079738 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Jurassic World Tentoonstelling Dinosaurusfossiel van T-Rex - 76940' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Jurassic World Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 76940

Waar is LEGO Jurassic World Tentoonstelling Dinosaurusfossiel van T-Rex - 76940 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Jurassic World Tentoonstelling Dinosaurusfossiel van T-Rex - 76940 met het legonummer 76940 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Jurassic World Tentoonstelling Dinosaurusfossiel van T-Rex - 76940?

Het lego nummer van LEGO Jurassic World Tentoonstelling Dinosaurusfossiel van T-Rex - 76940 is 76940 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Jurassic World Tentoonstelling Dinosaurusfossiel van T-Rex - 76940 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Jurassic World Tentoonstelling Dinosaurusfossiel van T-Rex - 76940 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Jurassic World Tentoonstelling Dinosaurusfossiel van T-Rex - 76940 momenteel in de aanbieding is.