LEGO Jurassic World T. Rex & Atrociraptor Dinosaurus Ontsnapping - 76948

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Jurassic World

Net als in de film Jurassic World: Dominion is deze set boordevol avontuur. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen met de T. Rex & Atrociraptor Dinosaurus Ontsnapping (76948) speelset spannende actie uit de film Jurassic World: Dominion naspelen. Deze uitgebreide LEGO speelset bevat 2 dinosaurusfiguren, een markt die kinderen zelf op...

Lees meer..
4.7/5
Lees alle reviews

€96.99

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€96.99

Beschrijving LEGO

Net als in de film Jurassic World: Dominion is deze set boordevol avontuur. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen met de T. Rex & Atrociraptor Dinosaurus Ontsnapping (76948) speelset spannende actie uit de film Jurassic World: Dominion naspelen. Deze uitgebreide LEGO speelset bevat 2 dinosaurusfiguren, een markt die kinderen zelf op kunnen bouwen en een vrachtwagen om de dino's in te vervoeren. Er heerst chaos op de markt omdat de T.rex probeert te ontsnappen. Door te proberen om de dinosaurus tegen te houden met de hulp van Owen Grady, Claire Dearing, Rainn Delacourt en Soyona Santos blijft iedereen veilig. Bij dit...

Net als in de film Jurassic World: Dominion is deze set boordevol avontuur. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen met de T. Rex & Atrociraptor Dinosaurus Ontsnapping (76948) speelset spannende actie uit de film Jurassic World: Dominion naspelen. Deze uitgebreide LEGO speelset bevat 2 dinosaurusfiguren, een markt die kinderen zelf op kunnen bouwen en een vrachtwagen om de dino's in te vervoeren. Er heerst chaos op de markt omdat de T.rex probeert te ontsnappen. Door te proberen om de dinosaurus tegen te houden met de hulp van Owen Grady, Claire Dearing, Rainn Delacourt en Soyona Santos blijft iedereen veilig. Bij dit LEGO constructie speelgoed zijn 4 minifiguren en accessoires inbegrepen, zoals een spin, een dinosaurus-ei en 2 verdovingsgeweren om de dino's te kalmeren, zodat ze mee kunnen in de vrachtwagen. Kinderen spelen scènes uit de Jurassic World films na of ze creëren zelf unieke avonturen met deze LEGO speelset. De ruime speelgoedvrachtwagen biedt genoeg ruimte voor een extra Atrociraptor. Combineer dit bouwspeelgoed met andere LEGO Jurassic World sets voor nog meer actie en speelplezier. De eenvoudige instructies met afbeeldingen zorgen ervoor dat kinderen vol vertrouwen kunnen gaan bouwen. Het is een ideaal cadeau voor kinderen die graag spelen met dinosaurussen en vrachtwagens, alleen of samen met vriendjes en vriendinnetjes. Eigenschappen: Beleef spannende avonturen met dit constructie speelgoed, inclusief een uit stenen opgebouwde markt, een vrachtwagen, 2 dinosaurusfiguren en personages uit de film Jurassic World: Dominion. De speelset bevat 4 LEGO minifguren van Owen Grady, Claire Dearing, Rainn Delacourt en Soyona Santos en leuke accessoires zoals een spin, dinosaurus-ei en 2 verdovingsgeweren om de dino's te kalmeren. Bij dit Jurassic World speelgoed horen leuke accessoires, zoals een skelet van een dinosaurus, een kooi voor de T.rex en een vrachtwagen voor de Atrociraptor. Kinderen kunnen eindeloos veel dramatische ontsnappingsscenario's naspelen met de dinosaurusfiguren en speciale functies die bij deze speelset horen. De speelgoedvrachtwagen is groot genoeg voor 2 Atrociraptors - combineer deze set met Atrociraptor Dinosaurus motorachtervolging (76945) voor nog meer dinodrama! Een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 8 jaar die gek zijn op dinosaurus speelgoed, coole voertuigen en Jurassic World films.

Kenmerken
Serie LEGO Jurassic World
Merk LEGO
EAN 5702016913545
Legocode 76948
Leeftijd 8 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016913545

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Jurassic World T. Rex & Atrociraptor Dinosaurus Ontsnapping - 76948 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016913545 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Jurassic World T. Rex & Atrociraptor Dinosaurus Ontsnapping - 76948' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Jurassic World Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 76948

Waar is LEGO Jurassic World T. Rex & Atrociraptor Dinosaurus Ontsnapping - 76948 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Jurassic World T. Rex & Atrociraptor Dinosaurus Ontsnapping - 76948 met het legonummer 76948 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Jurassic World T. Rex & Atrociraptor Dinosaurus Ontsnapping - 76948?

Het lego nummer van LEGO Jurassic World T. Rex & Atrociraptor Dinosaurus Ontsnapping - 76948 is 76948 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Jurassic World T. Rex & Atrociraptor Dinosaurus Ontsnapping - 76948 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Jurassic World T. Rex & Atrociraptor Dinosaurus Ontsnapping - 76948 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Jurassic World T. Rex & Atrociraptor Dinosaurus Ontsnapping - 76948 momenteel in de aanbieding is.