LEGO Jurassic World Jurassic Park Velociraptor ontsnapping Dinosaurus Speelgoed - 76957

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Jurassic World

Kinderen vanaf 4 jaar kunnen leren bouwen met deze LEGO Jurassic Park Velociraptor ontsnapping (76957) speelset. De set is geïnspireerd op een bekende scène uit Jurassic Park en bevat een dinosaurus verblijf met een toren, ontsnappingsfunctie en lier om voedsel naar de velociraptor figuur te laten zakken. Inclusief een bouwbare...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€30.95

Beste deal bij: Bol

30 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€30.95

30% Goedkoper

€37.99

14% Goedkoper

€43.94

Beschrijving LEGO

Kinderen vanaf 4 jaar kunnen leren bouwen met deze LEGO Jurassic Park Velociraptor ontsnapping (76957) speelset. De set is geïnspireerd op een bekende scène uit Jurassic Park en bevat een dinosaurus verblijf met een toren, ontsnappingsfunctie en lier om voedsel naar de velociraptor figuur te laten zakken. Inclusief een bouwbare terreinwagen, 2 mini dinosaurus dieren figuren en leuke accessoires. Dit auto en dinosaurus speelgoed voor jongens en meisjes vanaf 4 jaar stimuleert de creativiteit. De eenvoudige instructies met afbeeldingen zijn geschikt voor kinderen die nog niet kunnen lezen. Voor extra digitaal plezier heeft de LEGO Builder app intuïtieve zoom- en...

Kinderen vanaf 4 jaar kunnen leren bouwen met deze LEGO Jurassic Park Velociraptor ontsnapping (76957) speelset. De set is geïnspireerd op een bekende scène uit Jurassic Park en bevat een dinosaurus verblijf met een toren, ontsnappingsfunctie en lier om voedsel naar de velociraptor figuur te laten zakken. Inclusief een bouwbare terreinwagen, 2 mini dinosaurus dieren figuren en leuke accessoires. Dit auto en dinosaurus speelgoed voor jongens en meisjes vanaf 4 jaar stimuleert de creativiteit. De eenvoudige instructies met afbeeldingen zijn geschikt voor kinderen die nog niet kunnen lezen. Voor extra digitaal plezier heeft de LEGO Builder app intuïtieve zoom- en draaifuncties waarmee kinderen hun model tijdens het bouwen kunnen visualiseren. Doe deze Jurassic Park dinosaurussen set cadeau aan jongens en meisjes die dol zijn op de films. Met de bouwsets uit de LEGO 4+ collectie maken jonge kinderen kennis met een wereld van films, tv-sterren en alledaagse helden. De sets zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 4 jaar en bevatten startstenen zodat zelfs beginnende bouwers voertuigen, gebouwen en meer kunnen bouwen met wat hulp van een broer, zus of volwassene. Afmetingen: de toren en het dinosaurusverblijf zijn geïnspireerd op de film Jurassic Park en zijn ca. 17 cm hoog, 16 cm breed en 11 cm diep. Bevat 137 onderdelen. Eigenschappen Laat kinderen vanaf 4 jaar kennismaken met de wereld van LEGO Jurassic Park dinosaurus speelgoed met de Velociraptor ontsnapping set, bestaande uit een velociraptor dieren figuur en een speelgoed auto Het speelgoed dinosaurus verblijf is voorzien van een toren met een startsteen om het bouwen te vergemakkelijken, een lier met een voerkorf, een poort voor de speelgoed auto en een hek met uitbreekfunctie zodat de dino kan ontsnappen Bevat een coole, beweegbare velociraptor dinosaurus speelgoed figuur, plus 2 mini figuren: Dr Ellie Sattler en Robert Muldoon, en een speelgoed kikker dieren figuur om creatieve verhalen te spelen Dit Jurassic Park dinosaurus speelgoed voor jongens, meisjes en kinderen vanaf 4 jaar bevat accessoires, waaronder een walkie-talkie een hotdog, dinosaurus poep en een dino ei in een nest Deze dinosaurus startset is ontworpen voor jonge kinderen, met modellen die ze alleen kunnen bouwen of met een beetje hulp van een ouder of ouder broertje of zusje In de doos zitten eenvoudige instructies met afbeeldingen, perfect voor kinderen die net leren lezen - bekijk de LEGO Builder app voor digitaal plezier LEGO Jurassic Park 4+ sets zijn ontworpen om kinderen kennis te laten maken met dinosaurus speelgoed, hen te helpen leren bouwen en hun fantasie te ontwikkelen

Kenmerken
Serie LEGO Jurassic World
Merk LEGO
EAN 5702017421926
Legocode 76957
Leeftijd 3 - 18 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702017421926

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Jurassic World Jurassic Park Velociraptor ontsnapping Dinosaurus Speelgoed - 76957 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702017421926 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Jurassic World Jurassic Park Velociraptor ontsnapping Dinosaurus Speelgoed - 76957' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Jurassic World Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 76957

Waar is LEGO Jurassic World Jurassic Park Velociraptor ontsnapping Dinosaurus Speelgoed - 76957 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Jurassic World Jurassic Park Velociraptor ontsnapping Dinosaurus Speelgoed - 76957 met het legonummer 76957 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Jurassic World Jurassic Park Velociraptor ontsnapping Dinosaurus Speelgoed - 76957?

Het lego nummer van LEGO Jurassic World Jurassic Park Velociraptor ontsnapping Dinosaurus Speelgoed - 76957 is 76957 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Jurassic World Jurassic Park Velociraptor ontsnapping Dinosaurus Speelgoed - 76957 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Jurassic World Jurassic Park Velociraptor ontsnapping Dinosaurus Speelgoed - 76957 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Jurassic World Jurassic Park Velociraptor ontsnapping Dinosaurus Speelgoed - 76957 momenteel in de aanbieding is.