LEGO Jurassic World Jurassic Park: T. rex Chaos - 75936

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Jurassic World

Bouw een geweldig LEGO® model van de beroemde poort naar Jurassic Park en een grote, volledig verstelbare, van stenen gebouwde T. rex en geef je creaties een mooie plek. Open de poort met de speciale functie en betreed Jurassic Park. Hier ontdek je gedetailleerde, van stenen gebouwde scènes die zijn...

Lees meer..

0

/5
Lees alle reviews

€249.99

Beste deal bij: Lego.com

2 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€249.99

2% Goedkoper

€254.00

Beschrijving LEGO

Bouw een geweldig LEGO® model van de beroemde poort naar Jurassic Park en een grote, volledig verstelbare, van stenen gebouwde T. rex en geef je creaties een mooie plek. Open de poort met de speciale functie en betreed Jurassic Park. Hier ontdek je gedetailleerde, van stenen gebouwde scènes die zijn geïnspireerd op de film, zoals de bunker voor Ian Malcolm, de eetkamer van John Hammond en de controlekamer van Ray Arnold! Dit fantastische bouwspeelgoed met maar liefst 3120 onderdelen is inclusief 6 minifiguren, waaronder Ellie Sattler, Dr. Alan Grant en Dennis Nedry, een babydinosaurus en een display voor minifiguren met...

Bouw een geweldig LEGO® model van de beroemde poort naar Jurassic Park en een grote, volledig verstelbare, van stenen gebouwde T. rex en geef je creaties een mooie plek. Open de poort met de speciale functie en betreed Jurassic Park. Hier ontdek je gedetailleerde, van stenen gebouwde scènes die zijn geïnspireerd op de film, zoals de bunker voor Ian Malcolm, de eetkamer van John Hammond en de controlekamer van Ray Arnold! Dit fantastische bouwspeelgoed met maar liefst 3120 onderdelen is inclusief 6 minifiguren, waaronder Ellie Sattler, Dr. Alan Grant en Dennis Nedry, een babydinosaurus en een display voor minifiguren met weetjes over de T. rex. Een set die gegarandeerd in de smaak zal vallen bij fans van Jurassic Park en Jurassic World!

Kenmerken
Serie LEGO Jurassic World
Merk LEGO
EAN 5702016367249
Legocode 75936
Leeftijd 16 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016367249

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Jurassic World Jurassic Park: T. rex Chaos - 75936 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016367249 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Jurassic World Jurassic Park: T. rex Chaos - 75936' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Jurassic World Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 75936

Waar is LEGO Jurassic World Jurassic Park: T. rex Chaos - 75936 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Jurassic World Jurassic Park: T. rex Chaos - 75936 met het legonummer 75936 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Jurassic World Jurassic Park: T. rex Chaos - 75936?

Het lego nummer van LEGO Jurassic World Jurassic Park: T. rex Chaos - 75936 is 75936 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Jurassic World Jurassic Park: T. rex Chaos - 75936 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Jurassic World Jurassic Park: T. rex Chaos - 75936 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Jurassic World Jurassic Park: T. rex Chaos - 75936 momenteel in de aanbieding is.