LEGO Jurassic World Confrontatie met Baryonyx: de Schattenjacht - 75935

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Jurassic World

Zet alles op alles om de gevaarlijke schattenjacht van Danny Nedermeyer en Sinjin Prescott in LEGO® Jurassic World te stoppen! Volgens een oude legende bevindt zich diep in de jungle een verborgen schat. Danny en Sinjin hebben een kaart en een oude videoband die hen moeten helpen de schat te...

Lees meer..
4.9/5
Lees alle reviews

€64.94

Beste deal bij: Alternate

5 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€64.94

5% Goedkoper

€64.98

5% Goedkoper

€68.30

Beschrijving LEGO

Zet alles op alles om de gevaarlijke schattenjacht van Danny Nedermeyer en Sinjin Prescott in LEGO® Jurassic World te stoppen! Volgens een oude legende bevindt zich diep in de jungle een verborgen schat. Danny en Sinjin hebben een kaart en een oude videoband die hen moeten helpen de schat te vinden. Maar de baryonyx dinosaurus denkt dat ze haar vis proberen te stelen en dus moeten ze zich vliegensvlug verstoppen in een oude aanhangwagen. Help Owen Grady en Claire Dearing de off-road buggy op te lappen. Scheur vervolgens samen met hen en Red de hond in de richting van de...

Zet alles op alles om de gevaarlijke schattenjacht van Danny Nedermeyer en Sinjin Prescott in LEGO® Jurassic World te stoppen! Volgens een oude legende bevindt zich diep in de jungle een verborgen schat. Danny en Sinjin hebben een kaart en een oude videoband die hen moeten helpen de schat te vinden. Maar de baryonyx dinosaurus denkt dat ze haar vis proberen te stelen en dus moeten ze zich vliegensvlug verstoppen in een oude aanhangwagen. Help Owen Grady en Claire Dearing de off-road buggy op te lappen. Scheur vervolgens samen met hen en Red de hond in de richting van de schurken om te voorkomen dat ze de schat stelen!

Kenmerken
Serie LEGO Jurassic World
Merk LEGO
EAN 5702016367232
Legocode 75935
Leeftijd 7 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016367232

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Jurassic World Confrontatie met Baryonyx: de Schattenjacht - 75935 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016367232 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Jurassic World Confrontatie met Baryonyx: de Schattenjacht - 75935' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Jurassic World Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 75935

Waar is LEGO Jurassic World Confrontatie met Baryonyx: de Schattenjacht - 75935 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Jurassic World Confrontatie met Baryonyx: de Schattenjacht - 75935 met het legonummer 75935 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Jurassic World Confrontatie met Baryonyx: de Schattenjacht - 75935?

Het lego nummer van LEGO Jurassic World Confrontatie met Baryonyx: de Schattenjacht - 75935 is 75935 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Jurassic World Confrontatie met Baryonyx: de Schattenjacht - 75935 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Jurassic World Confrontatie met Baryonyx: de Schattenjacht - 75935 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Jurassic World Confrontatie met Baryonyx: de Schattenjacht - 75935 momenteel in de aanbieding is.