LEGO Juniors Cars Takels Sloopterrein - 10733

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Juniors

De dappere sleeptruck Takel uit Disney Pixar's Cars neemt even pauze en belt via een videoverbinding met zijn beste vriend, de legendarische racewagen Bliksem McQueen. Maar er moet ook nog gewerkt worden, natuurlijk! Overal op het sloopterrein liggen auto-onderdelen: til ze op met de kraan en zet ze aan Takel...

Lees meer..
4.5/5
Lees alle reviews

€69.98

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€69.98

Beschrijving LEGO

De dappere sleeptruck Takel uit Disney Pixar's Cars neemt even pauze en belt via een videoverbinding met zijn beste vriend, de legendarische racewagen Bliksem McQueen. Maar er moet ook nog gewerkt worden, natuurlijk! Overal op het sloopterrein liggen auto-onderdelen: til ze op met de kraan en zet ze aan Takel vast om te controleren of ze nog kunnen worden gebruikt! Inclusief Takel-figuur uit Disney Pixar Cars 3 in zijn klassieke pickup-model met kraan achterop. Eigenschappen: • De set omvat een eenvoudig te bouwen sloopterrein met beweegbare kraan, sleepdienstbord en een krat. • Hang het videoscherm aan de kraan zodat Takel...

De dappere sleeptruck Takel uit Disney Pixar's Cars neemt even pauze en belt via een videoverbinding met zijn beste vriend, de legendarische racewagen Bliksem McQueen. Maar er moet ook nog gewerkt worden, natuurlijk! Overal op het sloopterrein liggen auto-onderdelen: til ze op met de kraan en zet ze aan Takel vast om te controleren of ze nog kunnen worden gebruikt! Inclusief Takel-figuur uit Disney Pixar Cars 3 in zijn klassieke pickup-model met kraan achterop. Eigenschappen: • De set omvat een eenvoudig te bouwen sloopterrein met beweegbare kraan, sleepdienstbord en een krat. • Hang het videoscherm aan de kraan zodat Takel contact kan maken met zijn vriend Bliksem McQueen! • Speel allerlei leuke scènes uit Disney Pixar Cars 3 na met deze populaire figuren. • Inclusief eenvoudig te bouwen modellen met een aantal grote elementen en een duidelijke handleiding, waarmee kinderen direct aan de slag kunnen. • Accessoire-elementen: diverse auto-onderdelen, videoscherm met opdruk van Bliksem McQueen, bord van Takels sleepdienst en een hek.

Kenmerken
Serie LEGO Juniors
Merk LEGO
EAN 0673419266727
Legocode 10733
Leeftijd 4 - 7 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 0673419266727

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Juniors Cars Takels Sloopterrein - 10733 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 0673419266727 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Juniors Cars Takels Sloopterrein - 10733' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Juniors Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 10733

Waar is LEGO Juniors Cars Takels Sloopterrein - 10733 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Juniors Cars Takels Sloopterrein - 10733 met het legonummer 10733 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Juniors Cars Takels Sloopterrein - 10733?

Het lego nummer van LEGO Juniors Cars Takels Sloopterrein - 10733 is 10733 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Juniors Cars Takels Sloopterrein - 10733 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Juniors Cars Takels Sloopterrein - 10733 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Juniors Cars Takels Sloopterrein - 10733 momenteel in de aanbieding is.