LEGO Ideas Sonic the Hedgehog - Green Hill Zone - 21331

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Ideas

Bouw een icoon uit de popcultuur met deze LEGO® Ideas Sonic the Hedgehog Green Hill Zone set (21331). Geniet van wat tijd voor jezelf zonder afleidingen en beleef een bekend level uit de iconische platformgame Sonic the Hedgehog opnieuw. Geef je fantasie de vrije loop en laat Sonic the Hedgehog...

Lees meer..
4.7/5
Lees alle reviews

€55.90

Beste deal bij: Bol

35 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€55.90

35% Goedkoper

€79.98

€62.99

27% Goedkoper

€85.93

Beschrijving LEGO

Bouw een icoon uit de popcultuur met deze LEGO® Ideas Sonic the Hedgehog Green Hill Zone set (21331). Geniet van wat tijd voor jezelf zonder afleidingen en beleef een bekend level uit de iconische platformgame Sonic the Hedgehog opnieuw. Geef je fantasie de vrije loop en laat Sonic the Hedgehog gouden ringen verzamelen en de dieren redden van de sinistere Dr. Eggman. Deel het level op je eigen manier in en breng het tot leven met een LEGO Sonic the Hedgehog minifiguur en figuren van Dr. Eggman, Moto Bug en Crabmeat. Creëer authentieke details uit het eerste level van de...

Bouw een icoon uit de popcultuur met deze LEGO® Ideas Sonic the Hedgehog Green Hill Zone set (21331). Geniet van wat tijd voor jezelf zonder afleidingen en beleef een bekend level uit de iconische platformgame Sonic the Hedgehog opnieuw. Geef je fantasie de vrije loop en laat Sonic the Hedgehog gouden ringen verzamelen en de dieren redden van de sinistere Dr. Eggman. Deel het level op je eigen manier in en breng het tot leven met een LEGO Sonic the Hedgehog minifiguur en figuren van Dr. Eggman, Moto Bug en Crabmeat. Creëer authentieke details uit het eerste level van de game, zoals een palmboom, looping, ringen, tv-schermen, de Dr. Eggmans Eggmobile en een veer om Super Sonic sprongen mee uit te voeren. Maak kennis met LEGO sets voor volwassenen: ontspan je en bouw gedetailleerde modellen die een ode brengen aan de wereld van games, geschiedenis, reizen, sport, wetenschap, technologie en entertainment. Stapsgewijze bouwinstructies zijn inbegrepen en je kunt Chaosdiamanten verzamelen, net als in de game. Een standaard voor de 7 diamanten en de minifiguur maakt deze kleurrijke blikvanger helemaal af. Deze nostalgische jaren '90 LEGO set is een geweldig Sonic cadeau voor jezelf of een andere fan. Eigenschappen: Herbeleef de gameplay van een klassieker in LEGO stijl en breng de magie van Sonic the Hedgehog tot leven met deze LEGO Sonic set – de bouwbare versie van de populaire platformgame. Bouw authentieke details zoals de palmboom, brug, ringen, Dr. Eggmans Eggmobile en een veer voor Super Sonic Jumps, plus 7 ringen en 2 bouwbare tv's met 5 schermonderdelen en 5 stickermogelijkheden. Gebruik de veer om de LEGO Sonic minifiguur Super Sonic sprongen te laten maken, of deel het model opnieuw in om andere levels te creëren. Deze 1125-delige LEGO bouwset voor volwassenen staat garant voor vele uren bouwplezier. Verzamel Chaosdiamanten, net zoals in de game – verdien een diamant voor elk bouwwerk dat je afmaakt en plaats ze alle 7 op de standaard samen met de legendarische LEGO Sonic the Hedgehog minifiguur. Beleef de populaire platformgame Sonic the Hedgehog opnieuw en zet de nostalgische jaren '90 LEGO set daarna met trots neer in huis of op de werkkamer. Een nostalgisch cadeau voor een verjaardag of speciale gelegenheid, perfect voor millennial Sonic the Hedgehog fans die van ontspannende projecten houden.

Kenmerken
Serie LEGO Ideas
Merk LEGO
EAN 5702017153124
Legocode 21331
Leeftijd 10 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702017153124

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Ideas Sonic the Hedgehog - Green Hill Zone - 21331 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702017153124 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Ideas Sonic the Hedgehog - Green Hill Zone - 21331' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Ideas Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 21331

Waar is LEGO Ideas Sonic the Hedgehog - Green Hill Zone - 21331 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Ideas Sonic the Hedgehog - Green Hill Zone - 21331 met het legonummer 21331 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Ideas Sonic the Hedgehog - Green Hill Zone - 21331?

Het lego nummer van LEGO Ideas Sonic the Hedgehog - Green Hill Zone - 21331 is 21331 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Ideas Sonic the Hedgehog - Green Hill Zone - 21331 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Ideas Sonic the Hedgehog - Green Hill Zone - 21331 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Ideas Sonic the Hedgehog - Green Hill Zone - 21331 momenteel in de aanbieding is.