LEGO Ideas Schip in een fles - 92177

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Ideas

Houd een nautische traditie in ere met dit LEGO Ideas Schip in een fles. Deze set omvat een zeer gedetailleerd schip met kajuit van de kapitein, kanonnen, masten, een kraaiennest en bedrukte zeilelementen. Plaats het schip in de fles gemaakt van LEGO stenen met bouwbare kurk, lakzegelelement en waterelementen aan...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€168.95

Beste deal bij: Bol.com

Webshop Aanbieding

€168.95

Beschrijving LEGO

Houd een nautische traditie in ere met dit LEGO Ideas Schip in een fles. Deze set omvat een zeer gedetailleerd schip met kajuit van de kapitein, kanonnen, masten, een kraaiennest en bedrukte zeilelementen. Plaats het schip in de fles gemaakt van LEGO stenen met bouwbare kurk, lakzegelelement en waterelementen aan de binnenkant. Zet het model vervolgens op de standaard met daarop een naamplaatje met daarop 'Leviathan', de naam van het schip, een ingebouwd 'kompas' (werkt niet echt) met kompasroos en bewegende naald, en wereldbolelementen. Dit bouwspeelgoed is inclusief een boekje met informatie over de fan die deze nostalgische set heeft...

Houd een nautische traditie in ere met dit LEGO Ideas Schip in een fles. Deze set omvat een zeer gedetailleerd schip met kajuit van de kapitein, kanonnen, masten, een kraaiennest en bedrukte zeilelementen. Plaats het schip in de fles gemaakt van LEGO stenen met bouwbare kurk, lakzegelelement en waterelementen aan de binnenkant. Zet het model vervolgens op de standaard met daarop een naamplaatje met daarop 'Leviathan', de naam van het schip, een ingebouwd 'kompas' (werkt niet echt) met kompasroos en bewegende naald, en wereldbolelementen. Dit bouwspeelgoed is inclusief een boekje met informatie over de fan die deze nostalgische set heeft bedacht en de LEGO ontwerpers die hem hebben ontwikkeld.

Kenmerken
Serie LEGO Ideas
Merk LEGO
EAN 5702016956344
Legocode 92177
Leeftijd 12 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016956344

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Ideas Schip in een fles - 92177 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016956344 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Ideas Schip in een fles - 92177' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Ideas Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 92177

Waar is LEGO Ideas Schip in een fles - 92177 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Ideas Schip in een fles - 92177 met het legonummer 92177 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Ideas Schip in een fles - 92177?

Het lego nummer van LEGO Ideas Schip in een fles - 92177 is 92177 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Ideas Schip in een fles - 92177 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Ideas Schip in een fles - 92177 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Ideas Schip in een fles - 92177 momenteel in de aanbieding is.