LEGO Ideas Klassieke Auto - 40448

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Ideas

LEGO® fans van 12 jaar en ouder zullen het geweldig vinden om dit winnende model te bouwen uit de LEGO Ideas' Build a Vintage Car-competitie. Het winnende ontwerp kwam van Arne in Duitsland en kreeg twee keer zoveel stemmen als de runner-up. Ontwikkeld in samenwerking met de winnaar, deze stijlvolle...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€41.00

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€41.00

Beschrijving LEGO

LEGO® fans van 12 jaar en ouder zullen het geweldig vinden om dit winnende model te bouwen uit de LEGO Ideas' Build a Vintage Car-competitie. Het winnende ontwerp kwam van Arne in Duitsland en kreeg twee keer zoveel stemmen als de runner-up. Ontwikkeld in samenwerking met de winnaar, deze stijlvolle vintage auto wordt geleverd in opvallende teal, geïnspireerd door de favoriete kleur van de dochter van de winnaar. Met 2 minifiguren past de auto perfect in het universum van lego modulaire gebouwen, wat andere LEGO creaties een vleugje plezier toevoegt. Bouw de winnende inzending van de LEGO® Ideas' Build a...

LEGO® fans van 12 jaar en ouder zullen het geweldig vinden om dit winnende model te bouwen uit de LEGO Ideas' Build a Vintage Car-competitie. Het winnende ontwerp kwam van Arne in Duitsland en kreeg twee keer zoveel stemmen als de runner-up. Ontwikkeld in samenwerking met de winnaar, deze stijlvolle vintage auto wordt geleverd in opvallende teal, geïnspireerd door de favoriete kleur van de dochter van de winnaar. Met 2 minifiguren past de auto perfect in het universum van lego modulaire gebouwen, wat andere LEGO creaties een vleugje plezier toevoegt. Bouw de winnende inzending van de LEGO® Ideas' Build a Vintage Car-competitie. Inclusief kentekenstickers en 2 minifiguren. Maakt een geweldig cadeau voor LEGO® fans of vintage auto liefhebbers. De auto is 14cm lang,5cm breed en 4cm hoog.

Kenmerken
Serie LEGO Ideas
Merk LEGO
EAN 5702016910971
Legocode 40448
Leeftijd 12 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016910971

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Ideas Klassieke Auto - 40448 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016910971 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Ideas Klassieke Auto - 40448' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Ideas Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 40448

Waar is LEGO Ideas Klassieke Auto - 40448 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Ideas Klassieke Auto - 40448 met het legonummer 40448 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Ideas Klassieke Auto - 40448?

Het lego nummer van LEGO Ideas Klassieke Auto - 40448 is 40448 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Ideas Klassieke Auto - 40448 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Ideas Klassieke Auto - 40448 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Ideas Klassieke Auto - 40448 momenteel in de aanbieding is.