LEGO Ideas Gemotoriseerde vuurtoren met Lichtjes, Modelbouwset voor Volwassenen - 21335

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Ideas

Deze bouwbare LEGO® Ideas Gemotoriseerde vuurtoren (21335) set bestaat uit een vuurtoren met een gemotoriseerd ronddraaiend licht en speciaal ontworpen fresnellens-element, plus een huisje met een gloeiende open haard. De vuurtoren en het huisje zijn eenvoudig toegankelijk om alle details te bekijken. Ze staan boven op rotsen van LEGO stenen...

Lees meer..
4.9/5
Lees alle reviews

€279.00

Beste deal bij: Bol

9 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€279.00

9% Goedkoper

€305.94

Beschrijving LEGO

Deze bouwbare LEGO® Ideas Gemotoriseerde vuurtoren (21335) set bestaat uit een vuurtoren met een gemotoriseerd ronddraaiend licht en speciaal ontworpen fresnellens-element, plus een huisje met een gloeiende open haard. De vuurtoren en het huisje zijn eenvoudig toegankelijk om alle details te bekijken. Ze staan boven op rotsen van LEGO stenen met een trap naar een steiger en een grot met daarin een piratenschat. Met minifiguren van een vuurtorenwachter en zeiler, plus een bouwbare roeiboot en figuren van een zeemeeuw en kat. Eigenschappen Gemotoriseerde vuurtoren (21335) displaymodel – je creativiteit viert hoogtij met deze zeer gedetailleerde, bouwbare vuurtoren op rotsen met...

Deze bouwbare LEGO® Ideas Gemotoriseerde vuurtoren (21335) set bestaat uit een vuurtoren met een gemotoriseerd ronddraaiend licht en speciaal ontworpen fresnellens-element, plus een huisje met een gloeiende open haard. De vuurtoren en het huisje zijn eenvoudig toegankelijk om alle details te bekijken. Ze staan boven op rotsen van LEGO stenen met een trap naar een steiger en een grot met daarin een piratenschat. Met minifiguren van een vuurtorenwachter en zeiler, plus een bouwbare roeiboot en figuren van een zeemeeuw en kat. Eigenschappen Gemotoriseerde vuurtoren (21335) displaymodel – je creativiteit viert hoogtij met deze zeer gedetailleerde, bouwbare vuurtoren op rotsen met een steiger en een trap, een grot en het huisje van de vuurtorenwachter 2 LEGO® minifiguren en 2 figuren – de figuren van een vuurtorenwachter en zeiler met een bouwbare roeiboot, plus een kat en zeemeeuw brengen het tafereel tot leven Ronddraaiend licht met een fresnellens-element – een batterijhouder (6380609), medium motor (6290183) en kabel met lichtjes (6238858) zorgen voor het ronddraaiende licht van de vuurtoren en de gloeiende open haard in het huisje Bewonder alle details – haal de achterkant van de toren om de trap naar de top te bekijken, til het dak van het huisje om de gedetailleerde binnenkant te zien en ontdek een schatkist in de grot Bouwbaar kunstwerk voor in huis – dit werkende vuurtorenmodel is ca. 54 cm hoog, 25 cm breed en 25 cm diep Stapsgewijze bouwgids – de set bevat een geïllustreerd boekje met informatie over de fan die de set heeft bedacht en de LEGO® ontwerpers ervan, plus instructies met afbeeldingen die je door de boeiende bouwervaring leiden

Kenmerken
Serie LEGO Ideas
Merk LEGO
EAN 5702017189925
Legocode 21335
Leeftijd 18 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702017189925

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Ideas Gemotoriseerde vuurtoren met Lichtjes, Modelbouwset voor Volwassenen - 21335 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702017189925 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Ideas Gemotoriseerde vuurtoren met Lichtjes, Modelbouwset voor Volwassenen - 21335' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Ideas Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 21335

Waar is LEGO Ideas Gemotoriseerde vuurtoren met Lichtjes, Modelbouwset voor Volwassenen - 21335 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Ideas Gemotoriseerde vuurtoren met Lichtjes, Modelbouwset voor Volwassenen - 21335 met het legonummer 21335 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Ideas Gemotoriseerde vuurtoren met Lichtjes, Modelbouwset voor Volwassenen - 21335?

Het lego nummer van LEGO Ideas Gemotoriseerde vuurtoren met Lichtjes, Modelbouwset voor Volwassenen - 21335 is 21335 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Ideas Gemotoriseerde vuurtoren met Lichtjes, Modelbouwset voor Volwassenen - 21335 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Ideas Gemotoriseerde vuurtoren met Lichtjes, Modelbouwset voor Volwassenen - 21335 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Ideas Gemotoriseerde vuurtoren met Lichtjes, Modelbouwset voor Volwassenen - 21335 momenteel in de aanbieding is.